O nama - ALONA MEDIKA

Kao ljubitelji prirode želeli smo ljudima da ponudimo kvalitetne preparate napravljene od 100% prirodnih sastojaka i da ih osolobodimo veštačkih sastojaka koji leče jednu bolest a doprinose drugoj. Smatarmo da se u prirodi može pronaći lek za sve, zato smo nakon mnogo godina istraživanja i testiranja, napravili dva prerparata koja su ostvarila zapažene rezultate u borbi protiv najčešćih hroničnih i povremenih tegoba, a to su Solinola i Kosalona.

SOLINOLA:

Solinola kapi su pravi borci protiv virusa. U današnje vreme i pojave mnogih prirodnih i veštački izazvanih virusa, možemo da kažemo da smo napravili efikasnu zaštitu od većih posledica po upalu pluća, upalu respiratornih organa, Solinola kapi pomažu Vam da lakše dišete, obnavlja ćelije epitela i vraća im vitalnost.

Soloinola kapi daju izvanredne rezultate i kod različitih stomačnih virusa, dijereje, povraćanja, tako što zahvaljujući svojim sastojcima uspostavlja ravnotežu u crevima, tako da organi za varenje pravilno rade.

Upala uha noćna je mora mnogih roditelja, a Solinola kapi mogu koristiti i deca.

Solinola kapi mogu se koristiti od druge godine života, jer sadrže veoma malu dozu alkohola, što je zanemarljivo za odrasle, ali se zbog predostrožnosti ne preporučuje u ovom ranom uzrastu!

One su potpuno neškodljive po zdravlje i ne utiču na resorpciju drugih lekova koje uzimate.

Proizvod je napravljen od najboljih sirovina uvezenih iz Nemačke i Švajcarske. Kategorisan od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu. Odobren od strane MInistarstva zdravlja Srbije – rešenje br.14891/2019

KOSALONA A 12:

Prirodni preparat za jačanje i negu kose. Neguje teme glave i jača kosu zahvaljujući prirodnim sastojcima koji popravljaju prokrvljenost kože glave i obezbeđuje dovoljan broj mineral koji čini kosu sjajnom i jakom, i kod slučajeva masne ili slabe i tanke kose.

Jedini preparat koji se ne ispira, a koji na prirodan način doprinosi boljem kavlitetu i izgledu kose.

Ostvarili smo lepu saradnju sa mnogim farmaceutskim kućama, naše proizvode možete naći u apotekama ili naručiti putem sajta.

Sve informacije o preparatima kao i kako da dođete do nas možete pogledati na našem sajtu!

Vreme je da se vratimo prirodi!

Radno vreme: svakog dana od 8-18h!

Iskustva i preporuke posetilaca

16.05.2020 23:10
Neregistrovan korisnik

Kosalonu koristim vec cetiri meseca i prezadovoljna sam.Kosa na zaliscima koja je bila opala potpuno se obnovila i cak je mnogo gusca nego sto je bila,ne masti kosu ,ne mora da se ispira samo se jednostavno rasceslja.Sto je najbitnije proizvod je potpuno prirodan bez konzervansa i aditiva.Nastavicu da je redovno koristim i preporucujem je od srca.

10.05.2020 10:27
Neregistrovan korisnik

Kosalona je za dva meseca potpuno oporavila moju kosu. Preporuka

08.05.2020 20:51
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale za Kosalonu! Moja cerka i ja je koristimo par meseci. Rezultati su vidljivi. Kosa je bujnija, sjajnija i zdravija. Preporuka svima.

07.05.2020 15:40
Neregistrovan korisnik

Sjajni proizvodi! Potpuno prirodni i što je najbitnije, mogu da ih koriste i deca.

07.05.2020 15:34
Neregistrovan korisnik

Porodica i ja koristimo preparate kompanije Alona medika vec nekoliko meseci i prezadovoljni smo! Najbitnije mi je što su preparati prirodni i mogu da ih koriste i deca.

07.05.2020 15:07
Neregistrovan korisnik

Odlični i pristupačni prozvodi!

07.05.2020 15:03
Neregistrovan korisnik

Fantasticno ! Svaka preporuka !

07.05.2020 12:28
Neregistrovan korisnik

Tokom epidemije covid 19,radio sam u Covid centru kao medicinski tehničar.Tokom rada sam se i sam inficirao.Proveo sam deset dana u bolnici sa srednje teškim simptomima.Od prijateljice sam čuo za Solinola kapi,pa sam nabavio jednu bočicu.Uzimao sam ih po uputstvu i mogu da kažem da su se simptomi ublažavali ubrzo nakon prvog,drugog uzimanja.Preporučio sam i drugim pacijentima iz sobe,tako da smo ih svi koristili.Nijednom od nas se simptomi nisu pogoršali,naprotiv,svi smo bili bolje,i na prvom sledećem testiranju smo bili negativni.

Dobra stvar kod obih kapi je što se ne moraju uzimati stalno,već samo kod pojave ili pojačanja simptoma respiratornih infekcija...Čim simptomi nestanu,a to se desi posle jednog ,dva dana,nema više potrebe koristiti ih...

Iako sam u početku bio skeptik,Solinola kapi su postale redovno pomoćno sredstvo u lečenju respiratornih infekcija u mojoj porodici....

06.05.2020 19:17
Neregistrovan korisnik

Tokom epidemije koronavirusa imala sam neke od simptoma respiratorne infekcije: povišenu temperaturu, kašalj, bol u plućima, malaksalost i nedostatak čula mirisa. Počela sam da koristim Solinola kapi i ubrzo po uzimanju sam osetila boljitak. Sigurna sam da su mi kapi pomogle da se svi simptomi brzo povuku. Svima preporučujem!

Andrijana Bondžić

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Farmaceutski proizvodi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alona Medika
  • Alona Medika,
  • Alona Medika Čukarica,
  • Alona Medika Beograd,
  • Alona Medika radno vreme