Alchemico medicinska oprema

  • 9
5.00 | 4 ocena

ALHEMICO MEDICINSKA OPREMA


Preduzeće “Alchemico” d.o.o. Beograd je osnovano 21.11. 2001. godine. Preduzeće je registrovano za obavljanje poslova prometa na veliko farmaceutskih i kozmetičkih sirovina, pomoćnih lekovitih i medicinskih sredstava.

U svom prodajnom asortimanu Preduzeće nudi širok izbor atestiranih aktivnih supstanci (clindamicin, chloramphenicol, nistatit, metronidazol, gentamicin, itd.), masnih ulja (avocado, jojoba, bademovo, maslinovo, kantarionova,…), etarskih ulja, emulgatora, podloga, rastvarača, mirisnih koncentrata, PVC, staklene i papirne ambalaže.

Brza isporuka, tačnost, garantovano poreklo robe i povoljni uslovi plaćanja osnovne su prednosti uspostavljanja poslovne saradnje sa našim Preduzećem. Za stalne kupce i veće porudžbine nudimo specijalne uslove.

Email: O nama - alchemicodoo@open.telekom.rs

Iskustva i preporuke posetilaca

14.06.2017 02:44
Kosta Savic

Najveci izbor kozmetickih sirovina u Srbiji.Stalno saradjujem sa njima i imam samo reci hvale.Veoma povoljne cene,razni popusti i tacnost isporuke su njihova prednost u odnosu na druge.

01.04.2017 09:08
Sanja Kekic

Kao kozmeticar neophodan mi je stalni pristup kozmetickim sirovinama kao sto su masna i etarska ulja.Snabdevam se svim sto me treba kod njih i prezadovoljna sam izborom i kvalitettom sirovina kao i cenama.

24.12.2016 09:18
Zoran Josipovic

Najbolja ponuda sirovina za estetske i kozmeticke proizvode po najpovoljnijim cenama.Asortiman se svakodnevno dopunjuje tako da kod njih sve mozete kupiti sto vam treba a sve je vrhunskog i proverenog kvaliteta.

20.06.2016 10:31
Jovica Vitakic

Ova firma se bavi prodajom na veliko medicinski i kozmetickih sirovina biljnog porekla.Sve preporuke za kvalitet.Brza isporuka,tacnost,garantovano poreklo robe i povoljni uslovi placanja osnovne su prednosti ove firme.

11.09.2015 02:55
Nikola Ivanović

Kako se kreću emulgatori i podloge lanolin galsana kakao buter vazelin?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Farmaceutski proizvodi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alchemico medicinska oprema
  • emulgatori i podloge lanolin galsana kakao buter vazelin,
  • aktivne supstance Anestezin eritromicin klindamicin ketokonazol minoksidil,
  • ALCHEMICO medicinska opreme radno vreme