Vitalis Urovital

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - VITALIS UROVITAL


ZA URINARNE INFEKCIJE

Urovital je novi potpuno prirodan preparat za jačanje otpornosti urinarnog sistema. Zahvaljujući sinergističkom delovanju standardizovanih ekstrakta brusnice, buchu i saw palmetto ostvaruje izuzetno blagotvoran efekat na genitourinarnom sistemu i kod žena, a posebno kod muškaraca sprečavajući uvećanje i upalu prostate.

Urovital se preporučuje kod učestalog i bolnog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kod otežanog mokrenja, kod akutnih i hroničnih upala mokraćne bešike, mokraćnih kanala i bubrega, pri tretmanu steriliteta i smanjene potencije.

Iskustva pacijenata potvrđuju da ova kombinacija potpuno prirodnih sastojaka lako i brzo popravlja urinarne tegobe, popravlja i olakšava mokrenje. Sledeći najnovija medicinska istraživanja koja dokazuju da ova kombinacija lekovitih sastojaka smanjuje bolne grčeve glatke muskulature , što objašnjava nestanak bolova u genito-urinarnom sistemu i muškarca i žene (ureter, uretra, jajovod, mokraćna bešika).

Biohemijski dokazi su da inhibira delovanje enzima 5-alfa reduktaze koji prevodi testosteron u dihidrotestosteron što je neophodno za održavanje pravilne funkcije prostate i mlađih i starijih muškaraca sprečavajući dalje nezdravo uvećanje prostate.

Način upotrebe: 2 puta po jedna kapsula dnevno uz čašu vode. Preporuka popiti u toku dana 2l vode.

Za sve inforacije pozovite 011 3640 544, 3640 542, 3970 898, 3629 558
www.vitalis.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Farmaceutski proizvodi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vitalis Urovital
  • bolno mokrenje,
  • nocno mokrenje,
  • upala mokracnih kanala,
  • upala mokracne besike,
  • peckanje pri mokrenju