Deja Estetic Centar

4.3 | 4 ocena
Ulica: Miloja Zakića 10, (prilaz 2), Filmski grad
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Deja Estetic Centar
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.deja.rs

O nama

Deja Estetic Centar je moderno opremljeni centar koji pruža usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurgije i kozmetologije. Osnovni cilj rada našeg estetic & anti-aging centra jeste da svojim klijentima omogući najbolju i najprijatniju uslugu, lepotu i zdravlje, bez primene hiruškog noža.

U moderno opremljenom prostoru Deja Estetic Centar dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji čine hirurzi, stručni kozmetolozi, fizioterapeuti i plastični hirurzi. Pored dugogodišnjeg iskustva, naš rad karakteriše stručnost, profesionalnost i maksimalna posvećenost svakom klijentu ponaosob, sa željom da njegovu lepotu negujemo na pravi način.

Nakon detaljnog pregleda stručni tim Deja Estetic Centra ponudiće Vam najbolje rešenje, bilo da se susrećete sa estetskim ili medicinskim problemima. Sve usluge i tretmani u našem centru obavljaju se primenom najkvalitetnije opreme i inovativnih, nehirurških metoda za regeneraciju kože i tela, koje su maksimalno bezbedne, bezbolne i ne ostavljaju ožiljke, niti stvaraju neželjene efekte.

Deja Estetic Centar nudi usluge iz sledećih oblasti:

-Estetska dermatologija

-Tretmani lica i tela

 • Higijenski tretman lica
 • Biološki tretman lica
 • Mezoporacija
 • Mikrodermoabrazija
 • Mezoterapija tela
 • Radiotalasni lifting
 • Epilacija
 • Maderoterapija – masaža oklagijama
 • Masaža

-Dermatohirurgija

 • Ateromi
 • Lipomi
 • Mladeži
 • Bradavice
 • Keratoze
 • Fibromi
 • Ksantelazme
 • Kondilomi kod muškaraca

-Podologija

 • Urasli nokat
 • Bradavice na stopalima
 • Kurje oko 

Ukoliko želite da podmladite ili osvežite Vašu kožu, Deja Estetic Centar nudi najsavremenije estetske i anti-aging procedure, bez podvrgavanja hiruškom nožu. Posebno naglašavamo da u našem centru sve intervencije obavlja estetski hirurg, a pregled i konsultacije su besplatni.

Deja Estetic Centar predstavlja potpuno prirodnu i nehiruršku metodu podmlađivanja kože – PRP tretman koji se još naziva i “vampirski lifting”. Tokom ovog tretmana koriste se faktori rasta i matične ćelije iz krvi (krvne plazme) pacijenta, koji sadrže visoku koncentraciju trombocita sa prirodnim proteinima. Na taj način postiže se lučenje novog kolagena i elastina u koži, tako da dolazi do ubrzavanja metabolizma ćelija u regiji koja se tretira. PRP tretman je idealan za osobe koje žele postepeno, ali primetno poboljšanje teksture kože lica, vrata, dekoltea, tela, ali i kosmatog dela glave. Nakon serije tretmana rezultati su vidljivi u narednih 12 do 18 meseci.

Mezoterapija je najpopularnija medicinska procedura podmlađivanja i revitalizacije kože lica, tela i kosmatog dela glave. Tokom tretmana u središnji sloj kože – mezoderm injektiraju se kokteli hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, antioksidanasa i ostalih aktivnih supstanci biljnog porekla. U zavisnosti od dela tela koji se tretira i cilja koji se želi postići, lekar određuje sastav koktela koji je prilagođen individualnim potrebama svake osobe. Efikasnost mezoterapije ogleda se u činjenici da deluje direktno na potkožu, zbog čega su rezultati brži i vidljiviji u odnosu na obično apliciranje krema koje sadrže vitamine, minerale i ostale supstance.

Podmladite se i zategnite Vašu kožu, uz najnoviju metodu u estetskoj medicini 3D mezoniti koja je dostupna u Deja Estetic Centru. U pitanju je tretman nehiruškog podmlađivanja primenom posebno dizajniranih biorazgradivih vlakana – mezoniti, koji služe za podizanje, zatezanje i podmlađivanje kože, a koji se resorbuju za 6 do 8 meseci. Za to vreme oko svake niti se formiraju kolagena vlakna, tako da su efekti ovog tretmana vidljivi do dve godine. 3D mezoniti postižu najbolje rezultate kod oblikovanja i zatezanja kože lica, vrata, dekoltea, grudi, trbuha, unutrašnje strane butina, kolena i nadlaktica. Zbog toga što su potpuno biorazgradivi, 3D mezoniti mogu se kombinovati sa drugim tretmanima, među kojima se posebno ističu hijaluronski fileri.

Gubljenje hijaluronske kiseline se ne može zaustaviti, ali se svakako može usporiti stimulisanjem sloja kože u kome se ona proizvodi. To se postiže injektiranjem u kožu hijaluronskih filera, odnosno gelova koji sadrže visok procenat hijaluronske kiseline kojim se deluje na potkožu. Pored korekcije bora na čelu i između obrva, oko očiju, vratu, dekolteu i između grudi, hijaluronski fileri se mogu koristiti i za povećanje volumena usana. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a koža postaje mekana, elastična i hidrirana.

Oslobodite Vašu lepotu, posetite Deja Estetic Centar!

Radno vreme:

utorak – subota od 12-20h
nedelja od 09-17h
ponedeljak neradni dan

Deja Estetic Centar, Miloja Zakića 10, prilaz 2, Filmski grad, Beograd

Cenovnik

1. Cele noge + intima / Avansno plaćanje 6 tretmana
200 / 900
2. Cele noge / Avansno plaćanje 6 tretmana
150 / 700
3. Intima / Avansno plaćanje 6 tretmana
90 / 410
4. Grudi i stomak / Avansno plaćanje 6 tretmana
70-150 / 340-700
5. Leđa / Avansno plaćanje 6 tretmana
70-150 / 340-700
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Svetlana Andric
  02.07.2018 12:08

  DEJA ESTETIC CENTAR nudi vam moderno opremljen centar koji pruza usluge iz oblasti estetike,dermatologije,dermatohirurgije i kozmatologije.Osnovni cilj ovog centra jeste u tome da svojim korisnicima pruzi najbolju i najprijatniju uslugu,lepotu i zdravelje bez upotrebe hiruskog noza.U veoma prijatnom ambijentu sacekace vas vrhunski tim strucnjaka koje cine hirurzi,kozmetolozi,fizioterapeuti i plasticni hirurzi.Dugogodisnje iskustvo,njihov rad karakterise strucnost,profesionalnost,maksimalna posvecenost svakom klijentu ponaosob, sa zeljom da njegovu lepotu negujemo na pravi nacin. Sve sto se od vas ocekuje je da dobro razmislite sta vam je to neophodno da popravite na svom licu i telu a njihov strucan tim jeste tu da vam u svemu tome pomogne.

  Firme u blizini

  Dr VAIS, Pavla Jurišića Šturma 8b, Savski venac, Beograd
  Hygge PRP i Mesotherapy, Lenkina 3, Jajinci, Voždovac, Beograd
  Estetic Anti Aging Medical Laser Centar, Petra Mećave 33, (Banovo brdo), Čukarica, Beograd
  Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela, Kumanovska 14, Vračar, Beograd
  Beauty Fit, Resavska 35/7, Vračar, Beograd
  Estetski centar dr Marija Bošković, Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32, Novi Beograd, Beograd
  Beauty Concept 7th Sky, Vojvode Stepe 343, 7 sprat, Voždovac, Beograd
  Lpg Lift Group, Svetog Save 19/10, (Trg Slavija), Vračar, Beograd
  Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić, Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat stan 6, Vračar, Beograd
  Diva Estetski laser centar, Prote Mateje 9, Vračar, Beograd