O nama - LUCKY HEP ELEKTRIČNI GREJAČI

Kompanija “Lucky hep” osnovana je 2015. godine kao ćerka firma fabrike grejača „Srećko“ i bavi se proizvodnjom svih vrsta elektro grejača: cevnih, šamotnih, patron. Primarna delatnost naše manufakture je izrada grejača po uzorku, skici, ideji klijenta, a radimo i male serije za ugostiteljstvo, medicinu i industriju.

Savremen način života koji se ne može zamisliti bez električnih aparata, uslovio je da se na tržištu pojavi pregršt aparata bele tehnike i aparata za domaćinstvo koji poseduje u sebi različite vrste, snage i oblike grejača, a koji baš i nisu dostupni u svakoj prodavnici elektro i vodovodnog materijala. Kada dođe do kvara takvih grejača, jedno od rešenja je da ih nabavite iz inostranstva ili u najboljem slučaju potražite predstavništvo marke aparata i naručiti od njih potrebni grejač, što ako Vas ne košta novaca, onda Vas košta vremena.

Sa ciljem da rešimo sve probleme naših klijenata, kompanija “Lucky hep” je specijalizovana za izradu elektro grejača po specifičnim zahtevima. Potrebno je samo dostaviti postojeći grejač našoj tehničkoj službi i za tri radna dana dobijate novi grejač. U zavisnosti od obima posla, Vaš grejač možete dobiti i pre navedenog roka. Takođe, ostvarili smo uspešnu saradnju sa proizvodnjama ugostiteljske, medicinske i industrijske opreme, za koje produciramo male serije grejača.

Naš tim čine iskusni i vrlo posvećeni stručnjaci, sa dugogodišnjim iskustvom. Materijali od kojih proizvodimo grejače su visokog kvaliteta, a tokom procesa izrade na svakom grejaču obavlja se testiranje i zato na sve grejače dajemo garanciju na 6 meseci i godinu dana. Cevne grejače radimo od prohroma i bakra domaće proizvodnje u dimenzijama fi 6,5 i fi 8,1, otporna žica je od švedskog proizvođača Kanthala, a izolator je japanski MgO Tateho.

Za sve dodatne informacije posetite naš sajt:
www.grejacilucky.rs

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07:30-15:30h

Lucky hep električni grejači, Slanački put 30s, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

15.07.2016 06:28
Ana Milosavljevic
Ovo su najkvalitetniji elektro grejaci kod nas.Prave ih od najkvalitetnijeg prohroma.Po svim merama i vasim zahtevima.Originalni grejac mi je bio veoma skup a ovde sam dobila grejac po meri.Sve preporuke.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Elektromaterijal
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Lucky hep elektricni grejaci
  • lucky hep elektricni grejaci,
  • lucky hep elektricni grejaci radno vreme,
  • lucky hep elektricni grejaci kontakt telefon,
  • izrada elektro grejaca,
  • cevni,
  • samotni,
  • patron