O nama - ELEKTRO MATERIJAL VISMAX LINE


Prodavnica Vismax Line vrši prodaju kompletne rasvete za Vaš stambeni ili poslovni prostor koja će dati potpuno novi izgled Vašem enterijeru. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor sijalica, kablova, fluo lampi i rasvete vodećih proizvođača, po pristupačnim cenama.

Raznovrsna paleta proizvoda iz naše ponude olakšaće Vam odabir adekvatnog osvetljenja za Vaš dnevni boravak, trpezariju, spavaću sobu, salon ili poslovni prostor. Na jednom mestu nudimo Vam rasvetu najpoznatijih brendova: ALING CONEL i METALKA MAJUR koji će svojim kvalitetom premašiti sva Vaša očekivanja.

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda izdvajamo:

  • -veliki izbor sijalica
  • -utičnice i prekidače - modularni i obični program
  • -fluo cevi i lampe
  • -veliki izbor kablova


Vismax Line nudi Vam kompletan program utičnica i prekidača običnog i modularnog programa ALING CONELA po najpovoljnijim cenama. Kompanija ALING poseduje više od 30 godina iskustva i predstavlja apsolutnog lidera u proizvodnji elektroinstalacionog materijala u Jugoistočnoj Evropi. Širok asortiman proizvoda, modela i boja daje mogućnost mnogobrojnih kombinacija koje će pored svoje primarne upotrebne vrednosti, dodatno oplemeniti svaki prostor.

Dobar deo naše ponude zauzima i program METALKE MAJUR, jednog od tržišnih lidera na polju elektrogalanterije u Srbiji i regionu. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor sklopki i priključnica atraktivnog i modernog dizajna koji će zadovoljiti sve Vaše zahteve i savršeno se uklopiti u enterijer Vašeg prostora. Iz našeg asortimana posebno izdvajamo utičnice neobičnih oblika (zvezda, cvet, sunce, jaje na oko) i maštovitih boja koje će ukrasiti svaku dečiju sobu.

U izložbenom salonu Vismax Line nalazi se i veliki izbor neonskih fluo cevi koje su veoma ekonomične i obezbeđuju optimalno rešenje za različite primene. Pored povoljnih energetskih karakteristika, dodatna prednost ove rasvete je i različita temperatura boje svetlosti. Kod nas postoji veliki izbor neonskih cevi i lampi svih jačina i veličina: klasične, kružne, 2D, tako da ćete lako izabrati najbolju kombinaciju za Vaš prostor.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-15h

Elektro materijal Vismax Line, Majora Ilića 5, kod Palilulske pijace, Palilula, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

12.03.2017 12:34
Milos Bozovic

Raznovrsna paleta proizvoda iz njihove ponude olaksace vam odabir adekvatnog osvetljenja za vas dnevni boravak,trpezariju,spavacu sobu,salon ili poslovni prostor.Na jednom mestu nude vam rasvetu najpoznatijih brendova Aling Conel i Metalka Majur koji ce svojim kvalitetom premasiti sva vasa ocekivanja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Elektromaterijal
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Elektromaterijal Vismax Line
  • Elektro materijal Vismax Line,
  • Elektro materijal Vismax Line radno vreme,
  • Elektro materijal Vismax Line kontakt telefon