SuanPan Mentalna Aritmetika Kefalo

5.0 | 2 ocena
Ulica: Vase Stajića 22a
Grad: Novi Sad
SuanPan Mentalna Aritmetika Kefalo
Mobilni: 064/
kefalo.rs

O nama

CENTAR ZA OBRAZOVANJE KEFALO

Centar za obrazovanje Kefalo iz Novog Sada već pet godina uspešno primenjuje SuanPan mentalnu aritmetiku u radu sa decom uzrasta od 5 – 14 godina.

SuanPan mentalna aritmetika je obrazovno razvojni program namenjen deci kojim se trajno pospešuju oblasti sa kojom deca danas imaju sve više problema: pažnja, koncentracija i memorija, samopouzdanje.

Metoda koje primenjujemo kroz SuanPan mentalnu aritmetiku je rad na računaljkama - abakusima, pri kome deca istovremeno koriste obe ruke i tako pospešuju razvoj sinapsi. Takođe, radimo i testove pažnje koji se odvijaju u četiri etape, što je posebna specifičnost ovog programa. Na kraju obuke, obavljamo merenja, kako biste uz diplomu o uspešno završenoj obuci, imali jasan uvid u konkretan napredak svog deteta.

Usluge koje nudimo su:

 • SuanPan mentalna aritmetika
 • Kefalo Miny program - za decu uzrasta 4-6 godina (razvoj grafomotorike)
 • Kefalo Put Oko Sveta - za decu uzrasta od 5-8 godina (razvoj grafomotorike)
 • Kefalo Predškolski program - za decu predškolskog uzrasta (početno opismenjavanje i čitanje)
 • Program brzog čitanja - od 3. razreda (unapređenje brzine i kvaliteta čitanja)
 • Celodnevni boravak za decu od 1 – 4. razreda osnovne škole

Radimo u grupama za koje je ocenjeno da su najpodsticajnije za učenje, do najviše desetoro (10) dece, koja su radi efikasnijeg praćenja aktivnosti podeljena prema uzrasnim kategorijama. Najmlađu Kinder grupu čine deca do prvog razreda osnovne škole. Sledeća je tzv. Primarna grupa koju čine klinci od I - IV razreda i najstarija, odnosno Sekundarna je grupa u kojoj zajedno uče i rade deca osnovnoškolskog uzrasta, do 14 godina starosti.

Centar za obrazovanje Kefalo prva je škola SuanPan mentalne aritmetike u Novom Sadu i za pet godina uspešnog rada i razvoja okupili smo tim izvrsnih profesora i učitelja, licenciranih od strane matičnog centra ProMens koji odobrava SuanPan obrazovno razvojni program. Svi smo veoma posvećeni radu sa decom i redovno osmišljavamo nove programe i sadržaje koji podsticajno utiču na razvoj veština Vaše dece.

Program SuanPan mentalne aritmetike Vaša deca mogu pohađati u zakazanim terminima, a takođe je moguće i da ih upišete na produženi boravak gde će u okviru celodnevne nege pohađati i ovaj program. S obzirom da je kod dece rani razvoj naročito važan, posebno preporučujemo da svoje najmlađe upišete na SuanPan program mentalne aritmetike, u okviru naše Kinder grupe (4 - 6 god) kako bismo na vreme podstakli razvoj što većeg broja sinapsi koje će im kroz čitav kasniji život olakšati proces rada i učenja.

Za Vaše najmlađe pripremili smo i Kefalo Miny program, u kojem će oni naročito raditi na razvoju grafomotorike, veštine neophodne za pravilno i sigurno usvajanje složenog procesa kakav je pisanje. Preduslov za dobro pisanje su razvoj fine motorike šake, vizuelna percepcija, koordinacija oko-ruka (okulomotorna koordinacija), kao i glasovna analiza i sinteza.

Centar za obrazovanje Kefalo iz Novog Sada odlično je mesto da svojoj deci omogućite da iskoriste sve svoje sposobnosti na jednostavan i zabavan način, u dobrom društvu i uz pomoć sjajnih predavača (vaspitača, učitelja i profesora srpskog jezika).

Upišite ih na vreme, jer što ranije - to bolje. SuanPan mentalna aritmetika "u rukama" stručnjaka, će se pobrinuti za sve ostalo.

Centar za obrazovanje Kefalo, Vase Stajića 22a, Novi Sad

Radno vreme: pon-pet 8 - 20h; sub 8 - 16h

E-mail: kefalons@gmail.com

FB:

Instagram:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marko Jandric
  25.09.2018 03:48

  Svaka preporuka za profesionalnost!

  Firme u blizini

  Produženi boravak Mali Genijalac, Futoška 74, Novi Sad
  Edukativni centar LogikoNS, Sestara Ninković 2a, Novi Sad
  Produženi boravak Odrastalište, Kisačka 47, Novi Sad
  Edukativni centar Školarko, Bulevar Cara Lazara 41, Novi Sad
  Edukativni centar Pozitivna Disciplina, Marka Miljanova 22/1, Novi Sad
  Litterae Therasum est - Školica, Suvoborska 14, Novi Sad