Pronails distibucija kozmetike

  • 2
5.00 | 9 ocena

PRONAILS DISTRIBUCIJA KOZMETIKE


Kompanija Holliday d.o.o. iz Šapca je već 12 godina ovlašćeni zastupnik belgijske firme ProNails (raniji naziv: Professionails) na teritoriji Srbije.

Kvalitet proizvoda i nenadmašna sigurnost su naš prioritet. Znamo da Vaši klijenti zahtevaju moderan izgled, kao i brzu, efikasnu i sigurnu uslugu. Zajedno kao profesionalci u poslu kojim se bavimo, omogućićemo Vam da Vašim klijentima pružite najbolju moguću negu ruku, noktiju i stopala, koji će istaći njihovu lepotu.

Nudimo Vam takođe i profesionalnu obuku i podršku prilikom usavršavanja Vaših veština kao profesionalnog stiliste noktiju. Naši stručni instruktori koji se redovno obučavaju i usavršavaju svoja znanja imaju iza sebe više od 600 obučenih polaznika, koji su stekli neophodna saznanja za bavljenje ovim poslom.

Konstantno pratimo novine kako bismo bili i ostali ispred drugih, zajedno sa Vama. Potrudili smo se da internacionalni magazin Pronails Naily News izlazi i na srpskom jeziku, kako bismo Vam na najbolji mogući način približili sva dešavanja u Pronails svetu. Ovo je polugodišnji časopis koji izlazi za sezonu proleće-leto/jesen-zima i uvek će Vas obaveštavati o najnovijim dešavanjima i o najaktuelnijim bojama za predstojeću letnju ili zimsku sezonu.

U našoj ponudi se nalazi veliki izbor profesionalnih i efikasnih proizvoda za negu ruku, noktiju i stopala. Njihovo brzo i efikasno delovanje, garantuju Vam najbolje rezultate. Za sve koji žele da dožive jedinstveno ProNails iskustvo u svom domu imamo novu liniju proizvoda za kućnu upotrebu. To su 100% prirodni proizvodi namenjeni nezi noktiju, kao i delotvorni proizvodi za pedikir i odabrana kolekcija za muškarce.

Sve proizvode možete kupiti u našem cash&carry centru, poručiti iste putem telefona ili online kupovinom preko našeg web sajta. Svi odabrani paketi biće dostavljeni na Vašu kućnu adresu u roku od 48h. Moderno doba u kom živimo, podložno je promena i upravo iz tog razloga, firma Holliday, kao generalni distributer brenda ProNails u Srbiji je Vaša najbolja garancija za uvećanje broja klijenata i sigurnu budućnost.

Uvek novi proizvodi oduševiće i zadržati Vaše postojeće klijente ali i osvojiti srca novih.

Dozvolite nam da budemo Vaši novi poslovni partneri od poverenja. Postanite jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih korisnika vrhunske Pronails kozmetike!

Prodajna mesta:
Cash & carry i Trening centar Šabac
Obilazni put bb
15000 Šabac

tel: 015/716 01 02
fax: 015/341-597

E mail: O nama - info@pronails.rs
Sajt: www.pronails.rs
FB: https://www.facebook.com/pages/ProNails-Holliday-Srbija/399852460031921
Twitter: https://twitter.com/ProNails1

Cash & carry Beograd
Jurija Gagarina 14nj
Naselje Belville, zgrada Đurđevak
11070 Novi Beograd

tel: 011/630 59 60
E mail: bg@pronails.rs


Distribucija kozmetike, brend ProNails, Šabac.

Iskustva i komentari posetilaca

11.06.2018 12:16
Tamara Djurdjevic
Odlican nacin da ocuvate a ujedno i negujete svoja stopala. Uz pomoc PRONALIS kozmetike sad vam je to lako i dostupno!Najvisi vid brige i nege oko vasih noktiju i stopala cete pronaci u njihovoj kozmetickoj liniji. Ako ste zainteresovani nesto vise i mozdabiste i vi zelelida se bavite strucno ovim poslom onda vam strucna lica ove kuce mogu pomoci. Sjajni ste!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Distribucija kozmetike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pronails distibucija kozmetike
  • pronails distibucija kozmetike,
  • distribucija proizvoda za manikir,
  • distribucija proizvoda za pedikir,
  • veleprodaja preparata za nokte