Prirodna kozmetika Phenomena

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - PHENOMENA PRIRODNA KOZMETIKA SOL I LA LA L'AMOUR


SOL dezodoransi, 100% prirodni, dozvoljavaju koži da diše i sprečavaju pojavu bakterija koje izazivaju neprijatne mirise.

Reč je o kolekciji koja se sastoji od tri proizvoda:
SOL 100% natural crystal deodorant u stiku,
SOL 100% natural crystal spray deodorant i
SOL Foot Powder

Osim originalnog izgleda za koji se pobrinuo 100% prirodan kristal kalunit, karakteristika ovih proizvoda je što su: bez mirisa, bez aluminium chlorohydrate-a, bez alkohola i bez parabena. To znači da su u potpunosti prirodni, bezbedni i namenjeni i hipersenzitivnim osobama. Osim toga, SOL proizvodi: nisu testirani na životinjama, pogodni su za vegane i vegetarijance, ne ostavljaju fleke, obezbedjuju celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa, mogu ih koristiti pripadnici oba pola.

La la l'amour kozmetika sa Bahovim kapima

Bahove cvetne esencije se u Velikoj Britaniji i ostalim zemljama Zapadne Evrope koriste duže od 80 godina, a zahvaljujući la la l'amour kolekciji sa livada i poljana kanule su direktno u ručno rađene gelove, kreme i mistove.

Relax gel ublažava simptome prehlade i gripa i smiruje glavobolju izazvanu stresom, Rose Water face mist osvežava ten i podiže raspoloženje, BABAROGO “BU” - sprej za hrabru decu smiruje uplakanu i uplašenu decu, Citrus & Bach Flowers room and car spray pojačava koncentraciju i olakšava savladavanje mentalnih napora i Flower Power gel smiruje iritaciju kože i čini je mekšom i zategnutijom. Proizvodi ne sadrže konzervanse, emulgatore i veštačke boje.

Sve dodatne informacije o našim proizvodima, možete dobiti na:
www.phenomen-a.com
tel: 011/ 20 88 148
e-mail: office@phenomen-a.com

Prirodna kozmetika Phenomena, Takovska 49, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

11.06.2018 12:38
Milena Djukic
Ono sto je meni najvaznije a to je da iskljucivo koristim prirodnu kozmetiku. Bez parabena,alkohola,aluminium chlorohidrate-a,pruza vasem telu jedan odlican neutralni osecaj. Sve pohvale,nastaviscu da koristim vase preparate!
22.04.2017 12:09
Borislav Milic
La la lamour kozmetika sa Bahovim kapima.Bahove cvetne esencije se u Velikoj Britaniji i ostalim zemljama Zapadne Evrope koriste duze od osamdeset godina,a zahvaljujuci la la lamour kolekciji sa livada i poljana kanule su direktno u rucno radjene gelove, kreme i mistove.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Distribucija kozmetike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Prirodna kozmetika Phenomena
  • phenomena prirodna kozmetika beograd,
  • kozmetika bez mirisa,
  • kozmetika bez aluminium chlorohydrate-a,
  • kozmetika bez alkohola,
  • kozmetika bez parabena