Mirra spa professional inovativna kozmeticka sredstva

  • 1
0.00 | 0 ocena

Iskustva i komentari posetilaca

11.06.2018 11:44
Marija Mladenovic
Svima nam je poznato da Rusija ima i ulaze ogroman kvalitet u sve svoje proizvode,a pogotovokad je kozmetika u pitanju.Ruska kozmeticka kompanija MIRRA SPA moze da se pohvali uspesnom proizvodnjom sopstvene kozmetike koja se granici sa kozmetologijom i farmaceutike koji se kreiraju uz primenu nanotehnologija i patentiranih inovacija.Zaista jedna visokorenomirana kozmeticka kuca sada i nama dostupna!
21.04.2017 04:43
Marijana Vukovic
Kozmetika je odlicna i jedna od retkih organskih na nasem trzistu!Odlicni su za nekog ko ima osetljivu kozu,za svakog po nesto!
12.01.2017 06:21
Crnka :)
Kozmetika koju prodaju je sjajna.. sve na prirodnoj bazi :) Jako sam zadovoljna, i ne znam sta bih da nema kozmetike mirra :D Ako budete radili BESPLATNU ANALIZU KOZE pored odredjivanja tipa koze, kozmeticari ce vas posavetovati koje preparate da koristite i koje tretmane da radite. Vode i kozmeticke kartice, i svaki tretman koji vam urade zapisuju a posle par tretmana dobijate jedan gratis. Sve preporuke jer ovaj salon je jedan od svestskih, modernih salona i prvenstveno profesionalan. :)
12.01.2017 06:16
Crnka :)
Ukoliko dodjete u salon mirra na adresu Brace Ribnikara 8, Novi Sad (0216621182) ili Dobracina 5, Beograd dobijate BESPLATNU ANALIZU KOZE :) Odnosno kozmeticari ce vam odrediti da li je vasa koza suva, masna, normalna ili mesovita.. da li joj fali vlaznosti odnosno da li je dehidrirana.. ili joj fali masnoce ili je ima u vecoj meri nego sto bi trebalo. Mozete ih pratiti na facebook-u: mirra-Serbia i MIRRA SPA Professional , takodje i na web stranicama: mirra.rs i mirraprof.rs, imaju i instangram. Sto se tice tretmana rade savremenim, svetskim metodama sto mi se jako svidja. Sve sto rade je dobro i prijatno a najvaznije jeste da je bezbolno.
28.12.2016 02:31
Jelena Kristovic
Prezadovoljna sam kozmetikom, sve je na biljnoj bazi. Svakome bih preporucila da u kuci ima proizvode za negu koze iz kolekcije mirra proizvoda. U mirra kolekciju spadaju pored preparata za negu koze i preparati za problematicnu kozu, anti-age preparati, razni balzami za reumatske bolove, prosirene vene, bolove u zglobovima, opekotine i td.. kao i sampone i paste za zube. U salonu se rade razliciti tretmani lica koji nisu bolni, tretmani tela, pedikir, manikir, depilacije i masaze.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Distribucija kozmetike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mirra spa professional inovativna kozmeticka sredstva
  • Mirra spa professional inovativna kozmeticka sredstva