Mirra spa professional inovativna kozmeticka sredstva

 • 1
0.00 | 0 ocena

RUSKA KOZMETIKA MIRRA

Ruska kozmetička kompanija MIRRA koja već od dve decenije uspešno posluje u preko 140 zemalja sveta, odnedavno svoje proizvode nudi i svim građanima Srbije i regiona. Glavno obeležje ove renomirane kompanije su unikatni proizvodi na granici kozmetologije i farmaceutike koji se kreiraju uz primenu nanotehnologija i patentiranih inovacija.

Sve je počelo sada već davne 1996. godine kada je na bazi jednog od najnaprednijih naučno istraživačkih centara zemlje – Državnog naučnog centra primenjene mikrobiologije, osnovana kompanija MIRRA. Vodeći stručnjaci u oblasti mikrobiologije, citologije, biohemije i biotehnologija na osnovu dugogodišnjeg iskustva i istraživačkog rada, kreirali su inovativnu kozmetiku čija se proizvodnja zasniva na primeni najsavremenijih tehnologija.

Danas, kozmetička kompanija MIRRA može da se pohvali sopstvenim procesom proizvodnje, naučnom laboratorijom i efikasnim sistemom distribucije koji obuhvata veliki broj zemalja, poput Francuske, Nemačke, Japana, Turske, Bugarske, a sada i Srbije. Naš proizvodni pogon smešten je u ekološki čistom rejonu Prioksko-terrasnog biosfernog rezervata, u gradu Obolensk.

Pored potpuno prirodnih sirovina, kao što su biljna i eterična ulja, biljni ekstrakti, pčelinji i morski proizvodi, prirodni mineralni, u sastav MIRRA kozmetike ulaze i supstance dobijene biotehnološkim putem, zbog čega je poznata kao “pametna” ćelijska kozmetika. Polazeći od činjenice da je osnova prave lepote zdravlje i dobar osećaj, svi naši proizvodi su kreirani tako da omogućavaju kompleksno poboljšanje stanja kože i celog organizma.

Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda, sigurni smo da će svako moći da pronađe svoj idealan MIRRA program. Osim proizvoda za svakodnevnu negu, u asortimanu kompanije MIRRA nalaze se sredstva za ciljano rešavanje kozmetičkih problema kože, kose i usana. Iz naše ponude posebno izdvajamo liniju dekorativne kozmetike koja predstavlja kombinaciju najnovijih tendencija iz oblasti šminke i našeg bogatog iskustva.

Ruska kozmetika MIRRA je prava porodična kozmetika, jer se u našoj ponudi nalaze i ekskluzivna sredstva za muškarce, BAD za ishranu, potpuna nega za decu itd. Pored vrhunskih sirovina, glavna karakteristika naše kozmetike je savršeno pakovanje koje ima za cilj da prenese do potrošača maksimalno efikasan proizvod. Svako pakovanje je napravljeno od visokokvalitetnih ekološki čistih materijala vodećih evropskih proizvođača.

Visok kvalitet produkcije kozmetike MIRRA potvrđen je sertifikatima ISO 9001:2000 i ISO 9001:2008. Naša kompanija je jedna od retkih kozmetičkih kompanija koja je počastvovana dobitkom akademske nagrade za razvoj i uvođenje modernih visokih tehnologija i proizvoda u industrijsku proizvodnju. Takođe, naši proizvodi su osvajači mnogobrojnih nagrada i diploma, zlatnih, srebrnih i medalja od platine u Rusiji i inostranstvu.

MIRRA celokupan (holicistički) pristup zdravlju kože – lepota spolja i iznutra!

Posetite nas i u našem novom salonu u Novom Sadu!!!
Adresa je Braće Ribnikara 8. Ili nas kontaktirajte na broj telefona +381 21 6621 182.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 11-19h
subota od 11-16h

Ruska kozmetika MIRRA, Dobračina 5, Stari grad, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

11.06.2018 11:44
Marija Mladenovic
Svima nam je poznato da Rusija ima i ulaze ogroman kvalitet u sve svoje proizvode,a pogotovokad je kozmetika u pitanju.Ruska kozmeticka kompanija MIRRA SPA moze da se pohvali uspesnom proizvodnjom sopstvene kozmetike koja se granici sa kozmetologijom i farmaceutike koji se kreiraju uz primenu nanotehnologija i patentiranih inovacija.Zaista jedna visokorenomirana kozmeticka kuca sada i nama dostupna!
21.04.2017 04:43
Marijana Vukovic
Kozmetika je odlicna i jedna od retkih organskih na nasem trzistu!Odlicni su za nekog ko ima osetljivu kozu,za svakog po nesto!
12.01.2017 06:21
Crnka :)
Kozmetika koju prodaju je sjajna.. sve na prirodnoj bazi :) Jako sam zadovoljna, i ne znam sta bih da nema kozmetike mirra :D Ako budete radili BESPLATNU ANALIZU KOZE pored odredjivanja tipa koze, kozmeticari ce vas posavetovati koje preparate da koristite i koje tretmane da radite. Vode i kozmeticke kartice, i svaki tretman koji vam urade zapisuju a posle par tretmana dobijate jedan gratis. Sve preporuke jer ovaj salon je jedan od svestskih, modernih salona i prvenstveno profesionalan. :)
12.01.2017 06:16
Crnka :)
Ukoliko dodjete u salon mirra na adresu Brace Ribnikara 8, Novi Sad (0216621182) ili Dobracina 5, Beograd dobijate BESPLATNU ANALIZU KOZE :) Odnosno kozmeticari ce vam odrediti da li je vasa koza suva, masna, normalna ili mesovita.. da li joj fali vlaznosti odnosno da li je dehidrirana.. ili joj fali masnoce ili je ima u vecoj meri nego sto bi trebalo. Mozete ih pratiti na facebook-u: mirra-Serbia i MIRRA SPA Professional , takodje i na web stranicama: mirra.rs i mirraprof.rs, imaju i instangram. Sto se tice tretmana rade savremenim, svetskim metodama sto mi se jako svidja. Sve sto rade je dobro i prijatno a najvaznije jeste da je bezbolno.
28.12.2016 02:31
Jelena Kristovic
Prezadovoljna sam kozmetikom, sve je na biljnoj bazi. Svakome bih preporucila da u kuci ima proizvode za negu koze iz kolekcije mirra proizvoda. U mirra kolekciju spadaju pored preparata za negu koze i preparati za problematicnu kozu, anti-age preparati, razni balzami za reumatske bolove, prosirene vene, bolove u zglobovima, opekotine i td.. kao i sampone i paste za zube. U salonu se rade razliciti tretmani lica koji nisu bolni, tretmani tela, pedikir, manikir, depilacije i masaze.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Distribucija kozmetike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mirra spa professional inovativna kozmeticka sredstva
 • mirra,
 • mirra spa professional inovativna kozmeticka sredstva,
 • mirra radno vreme,
 • mirra kontakt telefon,
 • kozmetika,
 • celijska kozmetika,
 • sredstva za muskarce,
 • nega za decu,
 • bad za ishranu,
 • dekorativna kozmetika,
 • resavanje kozmetickih problema koze,
 • ruska kozmetika