Dioptrijska stakla Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dioptrijska stakla
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dioptrijski ram po izboru + stakla + futrola po SUPER ceni!

Akcija -26% 1400 Din.
Dioptrijski ram po izboru + stakla + futrola po SUPER ceni! - 1.400 din! Samo u Queen optici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

BRENDIRANI DIOPTRIJSKI OKVIR (Charm, Venturini, Krizia) + CR stakla + kontrola dioptrije + GRATIS futrola sa krpicom

Akcija -69% 1390 Din.
BRENDIRANI DIOPTRIJSKI OKVIR (Charm, Venturini, Krizia) + CR stakla + kontrola dioptrije + GRATIS futrola sa krpicom po ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

KOMPLET od DVA PARA NAOČARA - ODRASLI + DECA (2x BRENDIRANI DIOPTRIJSKI OKVIR + CR stakla + kontrola dioptrije + futrola sa krpicom)

Akcija -71% 2590 Din.
KOMPLET od DVA PARA NAOČARA - ODRASLI + DECA (2x BRENDIRANI DIOPTRIJSKI OKVIR + CR stakla + kontrola dioptrije + futrola...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dioptrijska stakla

Stakla za naočare koje koristimo, imaju funkciju ne samo u smislu korekcije našeg vida, nego bi trebalo da zadovolje estetske kriterijume i budu laka i prijatna za nošenje.

Ukoliko smo samo kratkovidi ili samo dalekovidi, izabraćemo stakla za naočare koja imaju jednu jačinu. Muđutim, postoje ljudi kojima su potrebne obe vrste dioptrije, i oni će izabrati bifokalna, trifokalna ili multifokalna stakla. Kao što ime govori svakome od njih, bifokalna imaju dve jačine, trifokalna tri, a multifokalna stakla su stakla sa više jačina. 

Antirefleks stakla

Antireflex sloj, može se postaviti na bilo koja stakla, i njegova funkcija je da umanji blještavilo, odnosno, refleksiju, ukoliko recimo, radite kancelarijski posao i dugo vremena provodite pred jako osvetljenim ekranom. Antireflex stakla će pomoći da vam rad bude prijatniji, te da vam se oči ne umore.

Bifokalna i multifokalna stakla

Najčešće, posle četrdesete godine života, menja nam se vid, odnosno skoro svi malo teže čitamo, zapravo, lošije vidimo na blizinu. Ukoliko nam pritom ni vid na daljinu nije sasvim oštar,  multifokalna stakla će biti pravo rešenje za nas, iz razloga da ne moramo stalno skidati jedne naočare i stavljati druge. Progresivna ili multifokalna stakla, omogućuju jasan vid na svim daljinama - od gornjeg dela stakala, pomoću kojih gledate u daljinu, do donjeg dela, odnosno prilikom spuštanja pogleda vi ćete sasvim jasno videti na blizinu. Nema tako zvanog „skoka slike“, kao kod bifokalnih stakala. 

Dioptrijska stakla iskustva

Svi mi želimo što tanja stakla, bez obzira koju dioptriju da koristimo. Postoje stakla od mineralnih (staklo) i organskih (veštačkih) materijala. Nezavisno od dioptrije, organska stakla su duplo lakša od mineralnih. 

Stakla za ljude koji nose plus dioptriju, odnosno ne vide dobro na blizinu, često su debela. Međutim, postoje načini da se i ta stakla stanje, kao što je upotreba pljosnatih površina. To su takozvana, asferična stakla, gde zakrivljenost površine nije ista, već su ka ivicama stakla sve pljosnatija. U zavisnosti od veličine okvira i položaja oka, moguće je individualno odrediti debljinu i zakrivljenost stakala.

Stakla se mogu proizvoditi od sasvim savitljivih materijala, što utiče na njihovu lakoću, kao i koliko će tanka biti. Moderna stakla mogu se obojiti u širok spektar boja.

Dioptrijska stakla cene

Cene se kreću od 1200 - 9900 dinara za standardna stakla, preko antirefleks stakala od 10590 dinara do fotoosetljivih 13490 dinara, sve do estetskih laganih stakala, HI 1.60, 40% tanja u odnosu na standardna, iznos koji bi trebalo izdvojiti za njih je 13990 dinara.

 

*Cene su date orijentaciono, za precizne informacije, za dioptrijska stakla predlažemo da kontaktirate optičarskih radnji ispod teksta.

 

Brendirani dioptrijski okvir + plastična antirefleksna stakla + kontrola dioptrije

Akcija -69% 1890 Din.
Brendirani dioptrijski okvir + plastična antirefleksna stakla + kontrola dioptrije po ceni od 1.890 din samo u Optičarsk...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Foto plastična stakla (par stakala)

Akcija -50% 2990 Din.
Foto plastična stakla (par stakala) po ceni od 2.990 din samo u Optičarskoj radnji Optiland!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Anti refleksna stakla sa ugradnjom

Akcija -55% 1090 Din.
Anti refleksna stakla sa ugradnjom po ceni od 1.090 din samo u Optičarskoj radnji Optiland!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

2 para naočara sa HMC staklima + utvrđivanje dioptrije + futrola + krpica

Akcija -74% 3400 Din.
2 para naočara sa HMC staklima + utvrđivanje dioptrije + futrola + krpica - 3.400 din! Optičarska radnja Optiland!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Multifokalna progresivna CR stakla sa zaštitom od grebanja + brendirani ram

Akcija -52% 8100 Din.
Multifokalna progresivna CR stakla sa zaštitom od grebanja + brendirani ram - 8.100 din! Optičarska radnja Optiland!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

CR stakla za naočare sa ugradnjom (dioptrija +/-6, cilindri +/-2)

Akcija -57% 650 Din.
CR stakla za naočare sa ugradnjom (dioptrija +/-6, cilindri +/-2) - 650 din! Optičarska radnja Optiland!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2018
Zeljana Jeremic
Po pitanju dioptrijskih stakala zaista ne biste trebali sada nesto narocito da stedite novac. Mislim da vam kvalitetna dioptrijska stakla znacajno u odredjenim delovima mogu ustedeti novac, kada pricamo na duge staze.
06.09.2017
Milen Jovanovic
Najvaznije od svega je da vam dioptrijska stakla u potpunosti odgovaraju. Zbog toga ne treba da se trudite da nosite stakla koja vam se svidjaju vec zaista ona koja bi mogla da doprinesu resenju vaseg problema.
09.05.2017
Filip Milutinovic
Ukoliko je nesto pojedinacno gledano bas skupo u Beogradu onda su to svakako dioptrijska stakla koja sigurno moraju da se mnogo plate.
11.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni ako nesta valja u celoj prici onda su to dioptrijska stakla. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
07.04.2017
Ivana Petrovic
Po pravilu, dioptrijska stakla kada su dobra mogu da budu zlata vredna. Bas iz tog razloga ne biste trebali da na njima stedite nesto puno novca.
27.03.2017
Todor Markovic
Po meni kako god da okrenete, ova vrsta stakala je ipak nesto sto je svima i vise nego posebno.
22.03.2017
Petar Jankulovski
U svakom slucaju su po meni ovo i vise nego posebna i zahtevna stakla. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
10.03.2017
Marina Zivkovic
Ovo su sigurno stakla bas onako dobrog kvaliteta.
07.03.2017
Stojance Ristovski
Nije tacno da je dobra cena neka velika garancija kvaliteta.
02.03.2017
Petar Jankulovski
Sto se mene licno tice, sva dioptrijska stakla jako puno kostaju a sa njima mozete da dobijete zaista i vise nego puno.
21.02.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, ovo su posebna vrsta stakala, ako se odlucite za neka bas kalitetna onda u svakom slucaju cete njih morati i kvalitetno da platite.
13.02.2017
Jovana Milinkovic
Mogu samo slobodno da kazem da ova stakla mogu da budu bas onako kvalitetna. Ako se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
02.02.2017
Filip Milutinovic
koliko mi se samo cini, ovo su zaista i vise nego psoebna stakla. Ako se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
23.01.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovo su uvek posebna vrsta stakala. Pre svega, najvaznije je da se odlucite za kvalitet.
17.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Licno, samo mislim da je po pitanju ovih stakala, samo potrebno da se odlucite za kvalitet. Ostalo ipak nista vise od toga nije toliko vazno.
05.01.2017
Simona Vucinic
Ukoliko mene pitate, ova stakla uvek moraju bas onako dobro i kvalitetno da se plate.
28.12.2016
Todor Markovic
Ne treba sad bas nesto puon da e zanosite. Uglavnom su ovakva stakla, poprilicno slicnog kvaliteta.
16.12.2016
Marta Dencevic
Ako mene pitate, sigurna sam da se u danasnje vreme dioptrijska stakla mogu pronaci i to po veoma povoljnim cenaam. Veoma je bitno da ona zaista budu bas onako dobrog kvaliteta.
09.12.2016
Janko Zivanovic
Samo je bitno da vam dioprija u potpunosti odgovara i da sa njom nemate nekih vecih problema.
29.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju kvlaitetnih dioptrijskih stakala, slobodno treba da posetite ordinaciju IV optik kao jedno mesto sa visegodisnjom tradicijom u ovoj oblasti.
23.11.2016
Nikolina Pantelic
Moja licna preporuka svima je da po pitanju dioptrijskih stakala, samo treba da posetite agenicju Beovid i vise se zaista po tom pitanju necete pokajati.
14.11.2016
Jana Stankovic
Veoma kvalitetna dioptrijska stakla mozete da kupite u ocnoj radnji koja se zove Lensoptic.
04.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju dioptrijskih stakala, ubedljivo je najbolje resenje da posetite optiku Przulj u koju definitivno treba da imate puno poverenje.
23.09.2016
Petar Jankovic
Ukoliko su vam potrebna kvalitetna dioptrijska stakla onda je u svakom slucaju potrebno da posetite LENOPTIC. To je oftamoloska oradinacija u koju mozete da imate puno poverenje ukoliko je posetite tokom radnog vremena.
14.09.2016
Ivan Stojanovic
Za nekoga kome je ostecen vid dioptrijska stakla su nesto sto je svakako posebno i posebno zanimljivo.
23.08.2016
Marko Petrovic
U kranjem slucaju, jako je opasno ukoliko se ovaj problem na duze staze zanemari po pitnjau resavanja. generalno, kada pricamo o kvalitetnim dioptisjkim staklima, kvalitet moze da se primeti jos na prvo oko.
11.08.2016
Dusan Markovic
Po pitanju dioptrijskih stakala zaista ne biste trebali sada nesto narocito da stedite novac. Mislim da vam kvalitetna dioptrijska stakla znacajno u odredjenim delovima mogu ustedeti novac, kada pricamo na duge staze.
11.07.2016
Stojance Ristovski
Ukoliko imate potrebu da nosite dioptriju, uvek je najbolje da kupite i obezbedite stakla odgovarajuceg kvaliteta. Optika Denic je poznata po veoma korektnim i kvalitetnim staklima.