Radionica Pinjata Suncokret

 • 1
 • %
5.00 | 4 ocena
 • Ulica:
 • Opština: Zemun
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 060/Prikaži broj

O nama - RADIONICA PINJETA SUNCOKRET


Radionica pinjeta Suncekret počela je sa radom 2010.godine u Beogradu, kao mala, porodična, kućna delatnost. U početkom su svojim rukotvorinama uveseljavali mališane na njihovim rođendanskim žurkicama i novogodišnjim i božićnim proslavama. Danas mnoge igraonice, rođendaonice, kao i agencije za dekoraciju venčanja angažuju ih da ulepšaju njihov prostor.

Pinjata je jedna od najzanimljivijih tradicionalnih igra koja je nastala u Meksiku, ali sad nema mesta na svetu, gde se one ne igraju i ne uveseljavaju rođendanske proslave. U prevodu ona znači šupalj predmet napunjen u zavisnosti od svoje namene slatkišima, bonbonama ili konfetama.

Pinjate na dečijim rođendanima izazivaju pravu buru smeha i vriske kod mališana, podignute na njima primerenu visunu, dečaci i devojčice udaraju štapovima po pinjati dok ih ne razbiju, a onda nastaje pravo oduševljenje kad se njena sadržina prospe po glavicama i podu slavljenika.

Pored toga što se sa puno ljubavi bave ovim kreativnim poslom radionica pinjeta Suncokret iz Beograda, nudi Vam i animaciju dece na rođendanskim proslavama. Njihov program prilagođen je uzrastu mailšana i njihovim interesovanjima. Svaki program sadrži muzičke ( limbo dance, muzičke stolice, imitacije), edukativne, takmičarske i igrice maskiranja. Za mlađu decu tu je i neizostavno crtanje po licu, dok su za starije mališane uvrstili karaoke.
U zavisnosti od oblika i veličine cena pinjete se kreće od 800-5.000 RSD.

Ulepšajte rođendansku proslavu Vašeg deteta savršenim pinjetama iz našeg asortimana, a ukoliko ste se odlučili da u vlastitom domu obeležite najbitniji dan u godini Vašeg deteta tu smo da ga upriličimo našim animacijama i poklonima!

Za sve informacije i narudžbe možete nas kontaktirati putem telefona:
Mobilni: 060 372 1688

Radionica pinjeta Suncokret , Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

03.05.2018 11:38
Djordje Markovic
Zelite da na originalan i jedinstven nacin proslavite deciji ili pak vas rodjendan RADIONICA PINJATA SUNCOKRET vam nudi savrsene pinjate!Sigurno ste gledali na TV ekrenama filmove ili crtace gde se u jednom trenutku vezuju oci dobija se stap i udara se u pinjatu. Fenomenal nacin da pobegnete od vec ustaljenih rodjendana,i da sad pruzite svom deteu poseban dozivljaj!
14.01.2017 02:36
Milos Topalovic
Pinjate na decijim rodjendanima izazivaju pravu buru smeha i vriske kod maliana, podignute na njima primerenu visunu,decaci i devojcice udaraju stapovima po pinjati dok ih ne razbiju,a onda nastaje pravo odusevljenje kad se njena sadrzina prospe po glavicama i podu slavljenika.Svi drugari su bas uzivali.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Dečiji animatori
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Radionica Pinjata Suncokret
 • Radionica Pinjata Suncokret Beograd,
 • Radionica Pinjata Suncokret u Beogradu,
 • Radionica Pinjata Suncokret radno vreme,
 • Radionica Pinjata,
 • Suncokret Beograd