O nama - DEČIJA IGRAONICA HAPPY LAND


Dečija igraonica Happy Land je jedan od najvećih prostora u Borči namenjen mališanima svih uzrasta koji žele da se dobro zabave ili proslave rođendan na najlepši mogući način. Veselo i maštovito uređen prostor naše igraonice koja obuhvata 320 m2 u potpunosti je prilagođen za igru, ali i sve vrste dečijih proslava.

Sa željom da našim drugarima omogućimo bezbrižnu i zanimljivu igru, prilikom opremanja igraonice Happy Land posebna pažnja je posvećena sigurnosti mališana. Dodatnu brigu o deci svih uzrasta vodi naše profesionalno i stručno osoblje.

Specijalno mesto u našem carstvu zabave ima veliki lavirint sa brojnim preprekama, toboganima i drugim sadržajima koji će oduševiti sve prave avanturiste. Za naše najmlađe drugare opremili smo bebi kutak u kome se nalaze bazen sa lopticama, strunjače i razne igračke prilagođene njihovom uzrastu.

Ljubiteljima igrica namenjen je poseban prostor u kome mogu da uživaju u najnovijim Sony Playstation konzolama, ali i legendarnom fliperu, bilijaru i stonom fudbalu, kojima teško mogu da odole i roditelji. Happy Land igraonica redovno organizuje kreativne radionice za mališane svih uzrasta koje doprinose razvoju njihove mašte i motorike.

U okviru igraonice Happy Land nalazi se i kafić za roditelje, sa odvojenom pušačkom zonom, kao i prelepom letnjom baštom. Dok čekate Vaše mališane da završe sa igrom možete se opustiti uz veliki izbor kafa i pića, po popularnim cenama.

Igraonica Happy Land Beograd je pravo mesto na kome možete organizovati proslavu rođendana, krštenja i drugih dečijih zabava. U našoj ponudi nalaze se all inclusive paketi po ceni već od 170 evra za 20 odraslih gostiju i 25-oro dece.

Naš maštovito uređen rođendanski kutak, šareno oslikani zidovi i stolice, od kojih je posebna namenjena slavljeniku ili slavljenici, upotpuniće proslavu rođendana iz snova. Uz vedre animatore i program koji je prilagođen uzrastu rođendanca, mališani će uživati u svakom trenutku proslave.

Posetite i Vi najsrećniju igraonicu u Borči i uživajte u zagarantovano dobroj zabavi!

Radno vreme:
Utorak – petak od 14-22h
Vikend od 10-22h
Ponedeljak neradan dan

Pratite nas putem Facebook-a: happylandigraonicaborca

Dečija igraonica Happy Land, 1. maja 38, Borča, Palilula, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Happy Land
  • Happy Land,
  • igraonica Happy Land,
  • Happy Land Dečija igraonica,
  • Dečija igraonice u Borči,
  • proslava rodjendana u Borči,
  • Happy Land Beograd,
  • igraonica Happy Land radno vreme