Dodaj firmu

U cvećarama možete kupiti i poklon aranžman za muškarce

U cvećarama možete kupiti i poklon aranžman za muškarce

Ponekad je pravi izazov pronaći adekvatan poklon za muškarca, bez obzira da li je u pitanju vaš brat, muž, kolega ili kum, zato  što je izbor za njih mnogo jednostavniji i skromniji,a postoji mogućnost da ostanete bez ideja.

Možda vam nikada ne pala na pamet cvećara kao prava lokacija za pronalaženje poklona za jednoh muškarca, ali danas postoje pravi poklon aranžmani za svaku priliku, koji nisu sačinjeni samo od cveća, već i od voća, drugih sitnica, slatkiša, pića i drugih sitnih poklona.

Cvećare Novi Sad utrkuju se koja će imati originalnije i unikatnije poklon aranžamne za svaku  priliku. Danas imamo cele već napravljene poklon aranžmane koji mogu biti kombinacija cveća i slatkiša, voća, igračaka, i drugih sitnica, pa u cvećarama možete kupiti već gotove poklon aranžmane za rođenje deteta, slavu, aranžman za dan zaljubljenih ili bilo koju drugu priliku. Većina cvećara praktikuje unikatne aranžmane koje ćete sami aranžirati a koji su sastavljeni od omiljenog cveća,slatkiša, sitnica koje vaša draga osoba najviše voli, a za koju aranžirate paket.

Poklon aranžmani za muškarce

Budite kreativni i napravite poklon aranžman za muškarce koji ne mora sadržati cveće. Postoji nekoliko originalnih ideja da kreirate savršeni poklon aranžman za muškarce, sa kojim će se i oni najozbiljniji oduševiti.

Aranžman sa voćem i zdravim poslaticama

Ako vaš muškarac vodi zdrav život, vežba i pazi šta jede, onda će ga poklon aranžman a zdravim namirnicama oduševiti. Ovaj poklon će mu pokazati da mislite na njega i da ste ga pravili sa posebnom pažnjom. Radnice u cvećari vam mogu pomoći da sve bude lepo aranžirano i složeno u poklon kutiji.

Aranžman sa grickalicama i pivom

Većina muškaraca je jednostavna, a sve što želi je opuštanje uz pivo i grickalice. U paket možete ubaciti i karte za utakmicu za kompletan ugođaj

Aranžman sa pićem i čašama

U aranžman možete ubaciti omiljeni viski, vino ili rakiju i nekoliko čaša uz par sitnica za originalni poklon.

Važno je da aranžman bude sačinjen od stvari koje voli vaša draga muška osoba, jer će to biti jedan od originalbnijih poklona, koji neće nikada zaboraviti.

Firme povezane sa tekstom

Cvećare Neven

Cvecare Neven se nalazi na adresi Cara Dusana 62, Pariske Komune 35, Novi Sad
Pročitaj više

Cara Dušana 62, Pariske Komune 35
Novi Sad

Gardenium vrtni centar

U našem vrtnom centru pronaći ćete izuzetnu ponudu profesionalnog i hobi baštenskog alata, kao i svega drugog što vam je neophodno za redovnu negu svakog dvorišta ili bašte. Nudimo i usluge pejzažne arhitekture za potpuno uređenje vašeg dvorišta od projekta do realizacije, uključujući i njegovo održavanje.
Pročitaj više

Đakona Avakuma 42
Novi Sad

Cvećara Magnolija J

Cvećara Magnolija J iz Novog Sada pravi za Vas sve vrste cvetnih aranžmana kojima možete iznenaditi dragu osobu ili ukrasiti prostor za proslavu svih vrsta svečanosti.
Pročitaj više

Bože Kuzmanovića 5
Novi Sad

Cvećara Dragana - S

Ulepšajte svaki Vaš dan, ali i posebne trenutke u životu, originalnim cvetnim aranžmanima iz cvećare Dragana-S, koja je otvorena 24 časa dnevno. Sa radom smo počeli davne 1985. godine u Novom Sadu, vođeni željom da Vam ponudimo savršen buket za sve prilike.
Pročitaj više

Bulevar cara Lazara 85
Novi Sad

Perfect Flower cvećara

Cvećara Perfect Flower nalazi se u Stražilovskoj 1 i tu smo za vas non-stop. Preko dana, dođite kod nas ili naručite dostavu, a 00-24h nabavite buket po želji na našem jedinstvenom cvećomatu. Sve vrste cveća i cvetnih dekoracija na jednom mestu!
Pročitaj više

Stražilovska 1
Novi Sad
Idi na vrh strane