Pljeskovac 016 ćevabdžinica

0.0 | 0 ocena
Ulica: Dr Ivana Ribara 91b
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Pljeskovac 016 ćevabdžinica
Mobilni: 064/

O nama

PLJESKOVAC 016 ĆEVABDŽINICA

Ćevabdžinica Pljeskovac 016 je pravo mesto za sve gurmane gde ih očekuju autentični leskovački specijaliteti spremljeni po originalnoj recepturi. Bilo da su Vaš izbor pljeskavice, ćevapi, uštipci ili kobasice, sigurni smo da ćete biti oduševljeni na prvi zalogaj.

Specijaliteti Pljeskovac 016 prave se poštujući tradicionalni način obrade, pripreme i pečenja mesa u čemu su leskovčani pravi majstori. Kombinacijom najkvalitetnijeg junećeg mesa, odgovarajućih začina i pečenjem na ćumuru, postiže se savršenstvo ukusa koji već decenijama oduševljava sve gurmane.

U ponudi ćevabdžinice Pljeskovac 016 očekuje Vas raznovrstan asortiman velikih i malih pljeskavica: gurmanska, punjena, susam, pljeskavica na kajmaku... Počasno mesto zauzima leskovačka pljeskavica rezervisana samo za one koji vole pikantno, jer u sebi sadrži luk, tucanu papriku i svežu ljutu papriku.

Ćevabdžinica Pljeskovac 016 sa ponosom predstavlja jedan od najpopularnijih specijaliteta sa juga Srbije, sočne i pikantne leskovačke uštipke sa roštilja. Ljubitelji ćevapa kod nas mogu da probaju klasične ćevape, rolovane ćevape, kao i Carski šiš ćevap sa slaninom, lukom, kačkavaljem i tucanom paprikom.

Između ostalog, fast food Pljeskovac 016 nudi i odlične domaće kobasice, svinjske i pileće ražnjiće, dimljenu slaninu, kao i veliki izbor specijaliteta od piletine. Kod nas možete poručiti i roštilj na kilogram za sve specijalne prilike u Vašem domu ili poslovnom kolektivu.

Pored vrhunskog roštilja, na našem jelovniku nalaze se slane palačinke za ukusan doručak ili večeru. Najslađe smo ostavili za kraj, savršeno urolane slatke palačinke kojima prosto nećete moći da odolite.

Ako ste sprečeni da svratite do ćevabdžinice Pljeskovac 016, obezbeđena je brza i efikasna dostava Vaših omiljenih specijaliteta na kućnu adresu. Minimalni iznos porudžbine za dostavu je 700 dinara na teritoriji Novog Beograda, a za ostale delove grada po dogovoru.

Radno vreme:
svaki dan od 08-24h
dostava: od 09-23h

Pljeskovac 016 ćevabdžinica, Dr Ivana Ribara 91b, blok 61, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Bife cevabdzinica Srecko, Agostina Neta 1a, Novi Beograd, Beograd
    Ćevabdžinica Kastel BL, Ratka Mitrovića 75v, Čukarica, Beograd
    Ćevabdžinica 10 u pola s lukom, Stanka Opsenice 1, Čukarica, Beograd
    Cevabdzinica Food Panter, Ilije Đuričića 31, Čukarica, Beograd