Bife cevabdzinica Srecko

5.0 | 3 ocena
Ulica: Agostina Neta 1a
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Bife cevabdzinica Srecko
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

Ćevabdžinica "Srećko" nalazi se u ulici Dr Agostina Neta broj 1a u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo davne 1987. godine, kao naslednici porodične tradicije spremanja jela sa roštilja.

Godinama koje su za nama usavršavali smo i negovali tradiciju izrade i pripreme mesa koje će se peći na roštilju. Zadržali smo jedinstven pristup tehnike spremanja jela sa roštilja, što im daje poseban ukus i miris.

Jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u našem gradu svakodnevno svojim brojnim gostima iz zemlje i inostranstva pruža mogućnost da u domaćinskoj atmosferi isprobaju specijalitete sa roštilja.

Rustična baraka koju ćete primetiti sa spoljne strane ćevabdžinice "Srećko" zaintrigiraće Vas i navesti na to da istražite njemu unutrašnjost. Medjutim veoma ćete se prijatno iznenaditi kada unutar ćevabdžinice "Srećko" ugledate vrhunski opremljen enterijer, poput onog u poznatim hotelima po gradu.

Naši gosti i njihov potpuni užitak su ono čemu posvećujemo najviši vid pažnje. Želimo da se kod nas uvek osećate kao kod svoje kuće.

Roštilj majstori, umetnici svog zanata, pripremiće najukusnija jela sa roštilja za Vas i Vaše drage osobe. U ćevabdžinici "Srećko" koristimo isključivo roštilj na ćumur koji mesu daje prepoznatljiv šmek. Po Vašoj želji možete odabrati najrazličitije salate i priloge i njima ukrasiti poručeno jelo.

Ako ste ljubitelji ćevapa, pljeskavica, kobasica, ražnjića, pilećeg belog mesa, bataka, vešalica i drugih specijaliteta na roštilju, necete pogrešiti ako svratite u našu ćevabdžinicu "Srećko".

Iako sve veći broj restorana praktikuje dostavljanje hrane, mi se trdimo da sačuvamo tradiciju ugostiteljstva koja se ogleda u tome da nas lično posetite i dopustite nam da Vas ugostimo.

Biće nam čast da za Vas pripremimo neverovatno ukusna jela sa roštilja koja će oplemeniti Vaša čula.

Servirana u lepinji ili somunu na Vaš zahtev, najbolja jela sa roštilja koja ste ikad imali prilike da probate čekaju Vas u ćevabdžinici "Srećko". Svratite do nas. Naša su Vam vrata uvek širom otvorena. Vaša ćevabdžinica "Srećko" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andrija Atanaskovic
  18.05.2017 12:06

  Servirana u lepinji ili somunu na vas zahtev,najbolja jela sa rostilja koja ste ikad imali prilike da probate cekaju vas u cevabdzinici Srecko.Svratite do njih.Njihova vrata su uvek sirom otvorena.

  Kristina Milosevic
  15.03.2017 09:13

  Becka kobasica sa sirom je predivana.Cesto ih posecujem i porucujem od njih.Uvek imaju sveze meso i vrhunske specijalitete od svinjskog,govedjeg i pileceg mesa.Osoblje im je veoma ljubazno.

  Sandra Marinkovic
  25.10.2016 06:00

  Ako volite cevape,pljeskavice i raznjice ovo je pravo mesto za vas.Jos kao malu roditelji su me dovodili ovde na rostilj sto samo govori o predugoj tradiciji i posebnosti ovog mesta.Srecko u srcu.

  Sanja Kekic
  09.06.2016 04:23

  Visoka higijena i super ukusno meso.Ako ste ljubitelji cevapa,pljeskavica,kobasica, raznjica,pileceg belog mesa,bataka,vesalica i drugih specijaliteta na rostilju,necete pogresiti ako posetite Srecka.

  Ivan Stojmirović
  14.08.2015 01:12

  Najbolji rostilj na cumur na Novom Beogradu!

  Milos Jovanovic
  18.04.2015 02:17

  Cevabdzinica Srecko ima najbolja jela sa rostilja. Sve preporuke, stvarno ste dobri..

  Vlada
  29.04.2014 01:43

  Najbolji cevapi u gradu. Iskrena preporuka

  Firme u blizini

  Pljeskovac 016 ćevabdžinica, Dr Ivana Ribara 91b, Novi Beograd, Beograd
  Ćevabdžinica Kastel BL, Ratka Mitrovića 75v, Čukarica, Beograd
  Ćevabdžinica 10 u pola s lukom, Stanka Opsenice 1, Čukarica, Beograd
  Cevabdzinica Food Panter, Ilije Đuričića 31, Čukarica, Beograd