Dodaj firmu

Bowling centri Beograd

Colosseum Bowling centar

Dobanovačka 56
Zemun, Beograd

Žabac Bowling Centri Beograd

Žabac Bowling Centar je omiljeno mesto za druženje pripadnika svih generacija. Pored staza za kuglanje, u klimatizovanom prostoru očekuje Vas veliki izbor sadržaja za nezaboravnu zabavu. Kada poželite predah, tu je Žabac kafe gde se možete ...
Pročitaj više

Gradski Park 2 (Hala Pinki)
Zemun, Beograd

Kuglana Žabac na Vidikovcu

Žabac kuglana na Vidikovcu poseduje 8 staza za kuglanje. Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. U sjajnoj atmosferi, uz odličnu muziku i bogatu ponudu iz našeg café bara obećavamo izuzetan provod i zabavu!
Pročitaj više

Patrijarha Joanikija 2a
Rakovica, Beograd

Kuglana Žabac u Starom Merkatoru

Kuglanje se preporučuje svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama. Iako je već godinama ovaj vid zabave i rekreacije poznat i prihvaćen širom sveta, kod nas je postao nešto popularniji tek u poslednjih par godina. Naša misija ...
Pročitaj više

Palmira Toljatija 5
Novi Beograd, Beograd

Kuglana Žabac BN BOS

Žabac se doselio na još jednu lokaciju, u tržni centar BN BOS na Galenici.
Pročitaj više

Batajnički drum br. 1
Zemun, Beograd

Novosti iz rubrike Bowling centri

Vidi sve (20)

Leto, zabava i dobro raspoložnje!

Uživajte u letu i organizujte zabavno takmičenje sa društvom u nekom od Žabac bowling centara u Beogradu, izaberite bilijar ili kuglanje i odmerite snage u prijatnom, klimatizovanom ambijentu.

Leto, zabava i dobro raspoložnje!

Zabavite se i razmrdajte!

Ako želite da se razmrdate, zabavite i ispunite dan dobrom energijom, na pravom ste mestu. Bilijar i kuglanje su idealni da okupte prijatelje i pokrenete svoj takmičarski duh.

Zabavite se i razmrdajte!

Petak je Vaš omiljeni dan?

Ima nečeg čarobnog u isčekivanju vikenda. Par slobodnih dana koji obećavaju odmor, zabavu i dobar provod nas uvek obraduju. Buđenje bez alarma, kafa natenane, doručak sa voljenima, šetnja bez obaveza i slobodno vreme koje možete iskoristi kako god želite Vam uvek padnu na pamet kada pomislite na vikend?

Petak je Vaš omiljeni dan?

Izaberite svoju igru!

Uz kupone portala navidiku.rs, možete uživati u društvenim igrama, plesati, igrati fudbal ili stoni tenis po neverovatno povoljnim cenama!

Izaberite svoju igru!
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane