Ventilisane fasade Kvant Paneli

 • 2
4.50 | 2 ocena

O nama - VENTILISANE FASADE KVANT PANELI

Firma Kvant Paneli osnovana je 1990. godine i izvodi sve vrste građevinskih radova, od hala i objekata, preko čeličnih konstrukcija, pa sve do krovno-pokrivačkih, limarskih i fasaderskih radova.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, poslujemo sa velikim uspehom u zemlji i regionu, a u prilog tome govori cifra od urađenih preko 445.000 metara kvadratnih, raznih objekata širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Sve radove izvodimo segmentno ili u potpunosti, po principu “ključ u ruke” - od ideje, preko projektovanja, do izvođenja radova, uključujući pripremu tehničke dokumentacije za prijem i upotrebnu dozvolu objekata.

Firma Kvant Paneli bavi se izradom fasada na više načina:

 • - klasične fasade (Demit)
 • - izrada fasade od kamena
 • - ventilisane fasade od etermita, fundermaxa, kamena

Ventilisane fasade pružaju jednu od najboljih termoizolacija, jer imaju dodatni sloj vazduha koji pruža izvrsnu izolaciju, naročito leti, čime se stvara visok stepen uštede energije. Danas su one skoro obavezni način oblaganja, a princip ventilisane fasade ostaje isti bez obzira da li je spoljna obloga od lakih ili teških elemenata.

Kod ventilisane fasade objekat je omotan slojem termoizolacije, koja smanjuje termičke razlike na zidnoj strukturi i postiže da temperatura zidova bude približna temperaturi vazduha unutrašnjih prostorija. Na taj način se utiče na postizanje kvalitetnog stambenog komfora u objektu.

Ventilisana kamena fasada nudi efiksanu zaštitu objekta od atmosferskih uticaja, kao što su: kiša, sneg, vetar i sunčevi zraci. Unutrašnji sloj vazdušnog prostora, od termike do kamena, omogućava strujanje vazduha tako da se pospešuje mogućnost ventiliranja, što doprinosi eliminisanju vlage i pojavu kondeza na spoljnjem delu fasade.

Termička izolacija ventilisane kamene fasade može da doprinese uštedi energije, a sama kombinacija kamene obloge i vazdušnog prostora dodatno povećava zvučnu izolovanost objekta. Takođe, dobra ventilisana kamena fasada vizuelno ističe objekat koji na sebi ima prirodni i dugotrajni materijal.

Pored fasaderskih radova, firma Kvant Paneli nudi Vam i druge vrste građevinskih radova, kao što su limarski, krovno-pokrivački radovi i čelične konstrukcije. Takođe, nudimo Vam kompletnu ponudu spoljašnjih i unutrašnjih radova, kao što su građevinski, keramički, električarski, molerski i vodovodni radovi.

Kvalitet našeg rada prepoznat je od strane velikog broja klijenata koji su nam ukazali poverenje, a među kojima se posebno ističu brojna domaća i strana preduzeća, hale, stambeno-poslovni objekti i hoteli širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Izrada fasada od kamena.
Ventilisane fasade Srbija.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na telefone:
011/ 318 53 71
063/241 826

Ventilisane fasade Kvant Paneli, Surčinska 9i, Beograd , Srbija

Iskustva i komentari posetilaca

22.05.2018 11:34
Ana Jakovljevic
Jako mi se svidja kako izgleda fasada od kamena.Htela bi da uradim na vikendici koja je nedaleko od Beograda. Ako bi neko od vasih zaposlenih izasao na teren da se zajedno dogovorimo oko svega. Hvala!
20.04.2017 12:33
Maja Matic
Firma Kvant Paneli bavi se izradom fasada na vise nacina klasicne fasade,izrada fasade od kamena,ventilisane fasade od etermita,fundermaxa,kamena.Sve preporuke i pohvale na racun ove firme.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Boje i lakovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ventilisane fasade Kvant Paneli
 • ventilisane fasade kvant paneli,
 • ventilisane fasade kvant paneli radno vreme,
 • ventilisane fasade kvant paneli kontakt telefon,
 • ventilisane fasade srbija,
 • ventilisane fasade beograd,
 • izrada fasada od kamena,
 • ventilisana kamena fasada,
 • ventilisane fasade srbija beograd