Nus travel-Siamos tours

5.0 | 1 ocena
Ulica: Mihajla Bogicevica 5
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Nus travel-Siamos tours
Mobilni: 062/
www.nusbg.com

O nama


Nus travel bavi se prodajom autobuskih karata za sve evropske destinacije, po najpovoljnijim cenama. Vaše je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam dati najbolju ponudu, u skladu sa Vašim željama i potrebama.

Ostvarili smo uspešnu saradnju sa svim većim autobuskim prevoznicima, tako da imamo zadovoljstvo da Vam ponudimo autobuske karte za vodeće države Evrope. Redovno organizujemo autobuske polaske iz Beograda i drugih gradova Srbije na sledećim relacijama:

 • Švedska
 • Danska
 • Švajcarska
 • Francuska
 • Grčka
 • Nemačka


Vozni park čine standardni putnički autobusi visoke turističke klase. Kako bi Vaše putovanje bilo što prijatnije, svi autobusi su komforni i kompletno opremljeni.

Zahvaljujući zavidnom iskustvu u organizaciji prevoza i najvišem stepenu odgovornosti pri radu stekli smo poverenje velikog broja kako fizičkih, tako i pravnih lica, sa kojima smo imali zadovoljstvo da sarađujemo. Nastojeći da izađemo u susret svim našim klijentima, odobravamo posebne popuste za grupna putovanja, po dogovoru.

Rezervaciju karata možete izvršiti putem telefona 062/ 96 38 622 ili na e-mail: office@nusbg.com

Uz naručene minimum dve karte, vršimo BESPLATNU dostavu na kućnu adresu za širi centar Beograda ili Postekspresom za teritoriju Srbije.

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h

Nus travel, Mihajla Bogićevića 5, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Sarenac
  17.03.2017 01:08

  Veoma siguran i udoban prevoz putnika novim i komfornim autobusima.Putovao sam sa njima u Odense kod rodjaka i put je protekao u najboljem redu tako da cu i u buduce koristiti njihove usluge,sve preporuke.

  Borislav Milic
  18.11.2016 10:49

  Redovno organizuju autobuske polaske iz Beograda i drugih gradova Srbije na sledecim relacijama Svedska,Danska,Svajcarska,Francuska,Grcka i Nemacka.Autobusi su najvise klase a cene karata su veoma povoljne.

  Firme u blizini

  Prevoz putnika Adamović, Sretena Vukosavljevića 1e, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Putnička agencija Marić, Svetozara Ćorovića 11/11, Palilula, Beograd
  Autobuski prevoz TOURISMO, Golsvordijeva 34, Vračar, Beograd
  Pronet Turs, Balkanska 35-39, lok 5, Stari grad, Beograd
  Transprodukt - bus prevoz, Kružni put Kijevo 34, Rakovica, Beograd
  TRANS-JUG prevoz putnika, Karađorđeva 77, Savski venac, Beograd