Putnička agencija Marić

5.0 | 2 ocena
Ulica: Svetozara Ćorovića 11/11
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Putnička agencija Marić
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.evrobus.co.rs

O nama


Putnička agencija Marić vrši usluge autobuskog prevoza putnika i rezervacije karata za sva putovanja u zemlje Zapadne Evrope. Poslujemo u saradnji sa najznačajnijim domaćim i evropskim prevoznicima, kao što su: Panonijabus, Lasta, Eurolines, Touring.

Naš vozni park čine najsavremeniji autobusi na putevima Evrope. Kako bi Vaše putovanje bilo prijatno i udobno, svi naši autobusi su kompletno opremljeni sa klimom, WC-om i ostalom pratećom opremom, a veći deo autobusa poseduje priključak za internet konekciju.

Svi polasci su sa glavne autobuske stanice u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, do odredišne stanice u gradovima Evrope. Naši autobusi saobraćaju na sledećim relacijama:

 • Nemačka, Francuska, Slovenija – svaki dan
 • Švajcarska, Holandija, Belgija, Austrija, Slovačka, Češka – 2x nedeljno
 • Italija, Norveška, Švedska, Danska – 3x nedeljno


Posedujemo zavidno iskustvo u organizaciji prevoza, kako za pravna, tako i za fizička lica. Uz najviši nivo odgovornosti i ažurnosti pri radu, postigli smo značajan uspeh u svom poslu i ostvarili dobru saradnju sa brojnim klijentima i firmama iz različitih oblasti.

Sa željom da na pravi način odgovorimo na potrebe naših klijenata, putnička agencija Marić odobrava značajne popuste za decu, omladinu, studente, kao i grupna putovanja. Kako bi sve naše putnike zaštitili od neprijatnosti prilikom putovanja u inostranstvo, obezbeđujemo polise putničkog osiguranja. Takođe, svim firmama nudimo mogućnost plaćanja preko računa.

Rezervacije karata moguće je izvršiti putem telefona ili preko našeg sajta www.evrobus.co.rs, a putnici karte preuzimaju i plaćanje vrše na stanici. Neposredan kontakt sa našim predstavnikom možete ostvariti svakog dana u periodu od 9-11h i subotom od 17-18h, na izlazu iz Železničke stanice Beograd (izlaz okrenut prema Karađorđevoj ulici).

Sve dodatne informacije o cenama i polascima možete dobiti preko telefona ili e-maila:
Telefoni:
063/ 271 700
063/ 257 567
060/ 32 22 441
011/ 32 22 441

E-mail: dobro.maric@gmail.com

Radno vreme: 00-24h

Započnite Vaše putovanje na pravi način. Putnička agencija Marić, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Iva Markovic
  11.06.2016 06:33

  Njihovi autobusi su novije generacije,moderno opremljeni,klimatizovani,poseduju podno grejanje,dvd.Tehnicka ispravnost vozila se svakodnevno kontrolise.Godinama uspesno organizuju prevoz dece predskolskog i skolskog uzrasta.

  Firme u blizini

  Prevoz putnika Adamović, Sretena Vukosavljevića 1e, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Nus travel-Siamos tours, Mihajla Bogicevica 5, Savski venac, Beograd
  Autobuski prevoz TOURISMO, Golsvordijeva 34, Vračar, Beograd
  Pronet Turs, Balkanska 35-39, lok 5, Stari grad, Beograd
  Transprodukt - bus prevoz, Kružni put Kijevo 34, Rakovica, Beograd
  TRANS-JUG prevoz putnika, Karađorđeva 77, Savski venac, Beograd