Pronet Turs

4.5 | 2 ocena
Ulica: Balkanska 35-39, lok 5
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Pronet Turs
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.autobuskiprevoz.com

O nama

Pronet Turs bavi se rezervacijom i prodajom autobuskih karata za više od 300 evropskih gradova, kao i gradova zemalja u okruženju Srbije. Nudimo Vam garantovano najbolje cene, a najbolje su jer su ubedljivo najniže na našem tržištu!

Punu jednu deceniju uspešno se bavimo rezervisanjem i prodajom autobuskih gradova. Sarađujemo sa 12 najvećih i najpouzdanijih autobuskih prevoznika iz Srbije, i u mogućnosti smo da Vama - putnicima ozbedimo najbolji odnos cene i kvaliteta prevoza.

Gradovi za koje imamo redovne ili sezonske polaske iz Srbije su: Nemačka, Italija, Crna Gora, Makedonija, Grčka, Češka, Holandija, Slovenija, Hrvatska, Turska, Austrija, Danska, Švedska, Mađarska, Francuska, Norveška, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Slovačka.

Karte možete kupiti u našoj poslovnici ili online putem našeg sajta, uz najviši nivo sigurnosti transakcija.

Ukoliko Vi to želite, kartu vam možemo poslati i na kućnu adresu putem brze pošte. Kartu ćete platiti prilikom isporuke. Na Vama je samo da odaberete način kupovine koji Vam najviše odgovara!

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu, gde možete na jasan i pregledan način da saznate sve o linijama, polascima i cenama, kao i mogućnostima da rezervišete ili kupite željenu autobusku kartu po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

Napominjemo Vam da obavezno proverite da li za izabranu destinaciju postoji opcija online kupovine karata kako biste sebi uštedeli vreme!

Pronet turs ima desetogodišnje iskustvo u rezervaciji i prodaji karata i na hiljade i hiljade zadovoljnih putnika koji uvek iznova rado sarađuju sa nama. Stekli smo reputaciju da smo profesionalni i odgovorni u radu, i namera nam je da tako bude i narednih godina.

I to nije sve, Pronet turs za Vas putnike često nudi i akcije kao što su gratis karte za decu ili popusti na kupovinu karte!

Probudi istraživača u sebi i prepusti se avanturama koje te očekuju u evropskim gradovima uz najpovoljniji i kvalitetan autobuski prevoz!

Na svojim putovanjima možeš da saznaš i zašto Minhen važi za grad u kojem se služi najbolje pivo, kako izgleda posetiti Ljubljanu - zeleni grad Evrope, a možeš imati i priliku da uživo vidiš pande u Beču i slikaš se ispred Ajfelovog tornja u Parizu.

Pronet turs - 10 godina uzajamnog poverenja!

Radno vreme:
Ponodeljak-Petak: od 8 do 20 h
Subota i Nedelja: od 8 do 15 h

E-mail: info@autobuskiprevoz.com

Pronet Turs, Balkanska 35-39, lokal 5, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Prevoz putnika Adamović, Sretena Vukosavljevića 1e, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Putnička agencija Marić, Svetozara Ćorovića 11/11, Palilula, Beograd
  Nus travel-Siamos tours, Mihajla Bogicevica 5, Savski venac, Beograd
  Autobuski prevoz TOURISMO, Golsvordijeva 34, Vračar, Beograd
  Transprodukt - bus prevoz, Kružni put Kijevo 34, Rakovica, Beograd
  TRANS-JUG prevoz putnika, Karađorđeva 77, Savski venac, Beograd