Auto škola Matović

  • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - AUTO ŠKOLA MATOVIĆ


Auto škola Matović poseduje preko 16 godina iskustva u obuci vozača za različite kategorije: AM, A1, A2, A, B, C, CE i D. Sa ciljem da budućim kandidatima omogući da na lak i jednostavan način stignu do vozačke dozvole, škola Matović nudi kvalitetnu i sigurnu obuku koja se obavlja od strane profesionalnih instruktora sa dugogodišnjim iskustvom.

Ono po čemu se auto škola Matović izdvaja jeste spremnost da u svakom trenutku izađe u susret zahtevima i željama polaznika bilo da je u pitanju obuka za upravljanje motociklom, putničkim automobilom, kamionom ili autobusom. Potvrda kvaliteta našeg rada je veliki broj kandidata koji su nakon obuke u našoj školi stigli do vozačke dozvole.

Teorijski deo obuke vodi predavač sa dugogodišnjim iskustvom, a nastava se odvija u prijatnom ambijentu auto škole Matović u Borči. Svaki polaznik naše škole na poklon dobija Knjigu o saobraćajnim propisima koja će im znatno olakšati pripremu teorijskog dela ispita. Takođe, na našem sajtu možete besplatno vežbati online testove za polaganje vozačkog ispita.

Sledeći bitan korak je praktična obuka vozača koja se vrši na savremenim vozilima i pod vođstvom iskusnih i profesionalnih instruktora auto škole Matović. Poligon za obuku vozača nalazi se na Zrenjaninskom putu u Borči, a praktična vožnja u saobraćaju se odvija u užem i širem centru grada.

Auto škola Matović organizuje i polaganje kursa prve pomoći koji je obavezan za sve kandidate. Upisom u našu školu svaki kandidat ostvaruje popust na lekarski pregled u domu zdravlja za dobijanje lekarskog uverenja.

Svima koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i sigurnost u vožnji, škola Matović pruža usluge dopunske, tj. kondicione vožnje na našim vozilima ili na automobilu kandidata. Auto škola Matović nudi mogućnost plaćanja u 12 mesečnih rata bez kamate na način koji najviše odgovara polazniku: čekovi, kreditne kartice, gotovina...

Za kvalitetan i siguran put do vozačke dozvole – auto škola Matović!

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h

Auto škola Matović, Kneza Alekse 2, Borča, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto škola Matović
  • Auto škola Matović,
  • Auto škola Matović Borča,
  • Auto škola u Borči,
  • Obuka vozača Borča,
  • Polaganje vozačkog ispita u Borči,
  • Auto škola Matović radno vreme