O nama - S. LUKIĆ – AUTOLIMARSKA I FARBARSKA RADNJA


Autolimarska i farbarska radnja „S. Lukić“ danas se nalazi u ulici Mihaila Bulgakova broj 44, u naselju Mirijevo, na teritoriji opštine Zvezdara. Sa svojim radom započeli smo još davne 1976. godine kao autolimarska i farbarska radnja koja Vam na jednom mestu može pružiti kompletnu uslugu sređivanja Vašeg automobila.

Osnivač radnje i njen glavni majstor od 1976. do 1998. godine bio je Dragoslav Lukić, nakon čega njegov sin Saša preuzima porodični biznis i nastavlja tradiciju kvalitetnog rada. Godine iskustva sa jedne strane i veliki entuzijazam sa druge strane uslovili su činjenicom, da radnja „S. Lukić“ postane prvi i jedini izbor velikog broja zadovoljnih mušterija.

Do 2006. godine sedište radnje je bilo na Smederevskom putu broj 10/1, kada se ista premešta na današnju lokaciju, objedinjujući i dalje svojim radom sve limarske i farbarske radove na Vašem motornom vozilu.

Autolimarska i farbarska radnja „S. Lukić“ pruža Vam mogućnost svih vrsta popravki na Vašem automobilu, nezavisno od stepena oštećenja. Visok kvalitet, ažurnost i odgovornost glavne su karakteristike našeg rada.

Kada je reč o velikih havarijama, obezbeđujemo Vam i kompletnu dijagnostiku autoelektričarskih i automehaničarskih radova u okviru servisa. Naša misija je da Vam omogućimo da ponovo raspolažete Vašim motornim vozilom, koje smo doveli u njegovo pređašnje stanje.

Prilikom svog rada koristimo boje i lakove poslednje generacije svetski poznatih proizvođača:
- PPG, MAX MAYER i NEXA

U mogućnosti smo da Vam obezbedimo sve neophodne rezervne delove za ugradnju kod oštećenog vozila.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
www.s-lukic.rs

Kontakt telefoni:
011/ 74 23 695
064/ 110 32 67

Možete nam se obratiti i putem email-a:
info@s-lukic.rs

Radno vreme:
- radnim danima od 09 – 18h
- subotom od 09 – 17h

Vaš najbolji izbor.
Autolimarska i farbarska radnja „S. Lukić“ Zvezdara, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.03.2017 10:50
Milos Topalovic

Autolimarska i farbarska radnja S.Lukic pruza vam mogucnost svih vrsta popravki na vasem automobilu,nezavisno od stepena ostecenja.Visok kvalitet,azurnost i odgovornost glavne su karakteristike njihovog rada.

21.06.2014 05:56
Bajrami

Dobar dan posto sam trazio preko interneta limara i farbara pa da vam se javim imam jedan problem sa autom promenio sam jedna vrata i imam novo krilo radi se o mercedesu karavanu 1999 god pa bih jos pito mozeli se uraditi limarija sa obe stare posadi kod tockova posto je pocela i na vratima od gepeka kad bi mi rekli cenu za to i za farbanje celog auta pa da se dogovorimo ako treba slike poslacu vam gde i sta treba da se radi unapred hvala

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto limari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Autolimarska i farbarska radnja S. Lukić
  • autolimarska i farbarska radnja s lukic,
  • autolimarska radnja s lukic,
  • farbarska radnja s lukic,
  • autolimarska i farbarska radnja s lukić radno vreme