Auto limar Duki (maser)

  • 8
5.00 | 11 ocena

O nama - AUTO LIMAR DUKI (MASER)


Radionica auto limar "Duki" nalazi se u Sremskoj ulici broj 33 u Zemunu. Sa svojim radom započeli smo pre više od 30 godina i do sada stekli zavidno iskustvo u svom poslu. Osnovna delatnost auto limarskog servisa "Duki" jeste ispravljanje ulubljenja na automobilima nastalim najčešće usled grada, fizičkih udaraca. Specijalizovana auto limarska radionica vlasnicima motornih vozila svih marki, svoje usluge masiranja limarije i ispravljanja od grada nudi uz najviši vid korektne saradnje.

Znanje i veština sticana tokom proteklih godina bavljanja ovom vrstom poslova izdigli su nas visoko iznad konkurencije i omogućili nam da opravdamo poverenje naših klijenata. Upotrebom savremene tehnike koja se ogleda u masiranju i ispravljanju limarije odnosno štete nastale na njoj od grada, pružamo Vam mogućnost da Vaše vozilo ponovo vidite u perfektnom stanju.

Naša predanost radu i iskustvo u poslovima ispravljanja ulubljena na automobilima garantuju Vam najkvalitetniju uslugu u rekordnom roku. Svakodnevnim usavršavanjem tehnika koje koristimo i praćenjem svetskih trendova kada je reč o auto limarskim poslovima, trudimo se da Vam pružimo najefikasniju uslugu.

Nezavisno od činjenice da li se radi o težim ili lakšim oblicima havarije autolimarska radionica "Duki" poslove masiranja automobila i ispravljanja limarije završiće u rekordnom roku, na Vaše veliko zadovoljstvo.

Za razliku od nekadašnjeg načina sada postoje 4 pristupa ispravljanju limarije:

  • - fizičkim alatom
  • - lepkom
  • - vakumom
  • - magnetom

Nove tehnike masiranja i ispravljanja limarije od grada, uštedeće Vaše vreme i novac i poštedeti Vas dodatnih poslova rasturanja i farbanja automobila.

Tehnika masiranja limarije i ispravljanja od grada vakumom, lepkom i magnetom ne oštećuje boju i lak na Vašem automobilu, što je čini sve popularnijom i znatno isplativijom u odnosu na starije tehnike. U više od 80% slučajeva nećete biti u stanju da primetite da je vozilo pretrpelo štetu od grada, kada napusti našu radionicu.

Auto limar "Duki" nudi Vam svoje usluge ispravljanja ulubljena na automobilu i masiranja limarije po najpristupačnijim cenama u gradu. Brzo i lako uz veliku ažurnost naših majstora Vaš automobil povratiće svoj stari izgled i sjaj.

Naša vrata su Vam uvek širom otvorena.

Radionica auto limar "Duki" u Zemunu, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

13.03.2018 10:34
Miljana Jevtic Peljto Miljana Jevtic Peljto

Koliko bi kostalo ispravljanje limarije za Dzip Chewrolet Orlando,godiste 2011.Ima vece udubljenje na zadnjim,desnim vratima velicine kamena veceg?

06.06.2017 10:44
Zoran Josipovic

Upotrebom savremene tehnike koja se ogleda u masiranju i ispravljanju limarije odnosno stete nastale na njoj od grada,pruzaju vam mogucnost da vase vozilo ponovo vidite u perfektnom stanju.

09.05.2015 12:52
Jovan Toskovic

Da li radite ispravljanje ulubljenja na automobilu? Zanima me cena i koliko brzo to moze da bude gotovo?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto limari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto limar Duki (maser)
  • auto limar duki maser,
  • duki auto limar,
  • auto limar duki,
  • auto limar duki zemun