O nama - AUTO SERVIS DRAGAN


Auto servis Dragan nudi Vam limarsko-farbarske radove i poliranje automobila za sve vrste vozila iz teretnog i putničkog programa. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, u našem servisu možete srediti Vaše vozilo, brzo, lako i efikasno, bez vidljivih tragova oštećenja.

Naš servis raspolaže sa savremenom komorom za sušenje i farbanje automobila, kao i brojnim šablonskim instrumentima za limariju, zahvaljujući kojima možemo da otklonimo i najsitnija oštećenja na Vašem vozilu. Nezavisno od vrste štete, iskusan i stručan tim majstora našeg servisa pružiće Vam visok kvalitet limarskih usluga za sve vrste teretnih i putničkih vozila.

Pored limarskih radova, auto servis Dragan nudi Vam i profesionalno farbanje automobila u savremenoj komori i sa najsavremenijim alatima, što garantuje maksimalan kvalitet. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor boja za sve tipove vozila, a naš rad karakteriše velika pedantnost, efikasnost i ažurnost.

Ukoliko je Vaše vozilo izgubilo nekadašnju boju i sjaj, auto servis Dragan nudi Vam poliranje automobila koje će učiniti da Vaš četvorotočkaš ponovo zablista. Poliranje je efikasno sredstvo za ukljanjanje oštećenja laka od kamenca, slivanja rđe, smole i katrana, kao i kod oštećenja koja su nastala usled kontakta sa drugim vozilom. U našem radu koristimo isključivo profesionalni alat i paste za poliranje, što omogućava ukljanjanje i najsitnijih ogrebotina, najčešće na vratima i oko brave.

Dugogodišnje iskustvo, visok nivo usluge i profesionalnost u radu preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Auto servis Dragan nudi Vam najbolje i najkvalitetnije rešenje za Vaše vozilo.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
subota od 09-15h

Auto servis Dragan, Dragana Rakića 40a, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

28.03.2017 10:46
Borislav Milic

Dugogodisnje iskustvo,visok nivo usluge i profesionalnost u radu preporucili su ih kod velikog broja klijenata sa kojima su ostvarili uspesnu saradnju.Auto servis Dragan nudi vam najbolje i najkvalitetnije resenje za vase vozilo.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto limari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto limarija i farbanje Dragan
  • Auto limarija i farbanje Dragan,
  • Auto limarija i farbanje Dragan radno vreme,
  • Auto limarija Dragan,
  • Auto farbanje Dragan,
  • Auto servis Dragan