Škoda auto kuća - AKS drive

3.0 | 1 ocena
Ulica: Obilazni put bb
Grad: Šabac
Škoda auto kuća - AKS drive
Telefon: 015/
www.aks-drive.co.rs

O nama

ŠKODA AUTO KUĆA-AKS DRIVE

Škoda auto kuća-AKS drive nalazi se u Šapcu i bavi se prodajom i servisiranjem vozila vodeće češke kompanije Škoda. Pored prodajnog salona, na istoj lokaciji, nalaze se i moderno opremljene servisne radionice, reglaža trapa i autoperionica.

Bilo da tražite mali gradski automobil, pouzdano porodično vozilo ili moderno SUV vozilo, Škoda auto kuća-AKS drive je prava adresa za Vas. Naš prodajni salon uređen je po visokim standardima koje propisuje kompanija Škoda i koji se primenjuju svuda u svetu.

Stručno i profesionalno osoblje uvek je tu da Vas srdačno dočeka i pruži sve neophodne informacije o tehničkim karakteristikama vozila i načinima plaćanja. Za maksimalno uživanje u vožnji, nudimo veliki izbor originalne dodatne opreme koja se odlikuje dugotrajnošću, sigurnošću i odlično se slaže uz Škoda vozila.

Kako bi Vaš automobil uvek bio u savršenom stanju, naš moderno opremljeni servis nudi održavanje vozila, kako u garantnom, tako i u vangarantnom roku. Takođe, u našoj ponudi očekuju Vas originalni Škoda delovi, po najpovoljnijim cenama.

Pored putničkih automobila, Škoda auto kuća-AKS drive može da Vam ponudi najpoznatija SUV vozila marke Škoda, koja simbolizuju snagu i sigurnost. Otkrijte nove horizonte, uz moderna vozila koja poseduju snažne i štedljive motore, sa niskom emisijom štetnih gasova.

Vozite pametno, izaberite Škoda automobile!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-15h

Škoda auto kuća-AKS drive, Obilazni put bb, Majur, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    VW Autocentar Petrović-auto kuća, Akademika Radovanovića bb, Šabac
    Fiat auto kuća - AKS automotive, Gavrila Principa bb, PJ (obilazni put bb), Šabac