Fiat auto kuća - AKS automotive

5.0 | 1 ocena
Ulica: Gavrila Principa bb, PJ (obilazni put bb)
Grad: Šabac
Fiat auto kuća - AKS automotive
Telefon: 015/
www.aks-automotive.co.rs

O nama

FIAT AUTO KUĆA-AKS AUTOMOTIVE

Fiat auto kuća-AKS automotive je ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Fiat i Fiat Professional za teritoriju Mačvanskog okruga. Sa radom smo počeli 2011. godine, nakon dugogodišnjeg iskustva u automobilskoj industriji, a od 2013. godine nalazimo se u lancu ovlašćenih zastupnika Fiat vozila.

Pored prodaje vozila, nudimo usluge servisa i održavanje svih tipova i modela Fiat vozila, kako u garantnom, tako i u van garantnom roku. Upotrebom savremenih dijagnostičkih uređaja i originalnih rezervnih delova, pružamo brzu i profesionalnu uslugu, u najkraćem mogućem roku.

U ponudi našeg prodajnog centra očekuju Vas najpopularnija Fiat vozila iz:

  • putničkog programa: Fiat 500, Fiat 500L, Fiat 500X, Punto, Tipo, Panda, Bravo, Freemont...
  • komercijalnog programa: Ducato Furgon, Ducato Sasija, Ducato Panorama, Doblo Cargio, Doblo Combi, Doblo Cargo Sasija, Panda Van, Fiorini Cargo, Fiorini Combi...

Edukovani i stručni tim prodavaca pružiće Vam sve neophodne informacije o prodajnom asortimanu Fiat vozila koji su Vam dostupni u našoj ponudi, kao i brojnim pogodnostima koje nudimo pri plaćanju.

Za dugotrajan i savršen rad Vašeg vozila, nudimo usluge profesionalnog servisa, od strane visokoobrazovanih stručnjaka koji se kontinuirano obučavaju u Fiat-ovom centru. Novina u ponudi našeg servisa su kompletne vulkanizerske usluge: montaža i demontaža guma, reglaža trapa itd.

Auto kuća AKS automotive nudi i originalne rezervne delove za vozila iz Fiat i Fiat Professional programa. Kod nas možete zameniti i reciklirati Vaše staro Fiat vozilo, po najboljim uslovima do sada. Iskoristite specijalnu akciju za odmah raspoloživa vozila.

Posetite nas ili zakažete probnu vožnju!

Fiat auto kuća-AKS automotive, Gavrila Principa bb, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    VW Autocentar Petrović-auto kuća, Akademika Radovanovića bb, Šabac
    Škoda auto kuća - AKS drive, Obilazni put bb, Šabac