VW Autocentar Petrović-auto kuća

5.0 | 1 ocena
Ulica: Akademika Radovanovića bb
Grad: Šabac
VW Autocentar Petrović-auto kuća
Telefon: 015/
Mobilni: offi/

O nama

VW AUTOCENTAR PETROVIĆ AUTO KUĆA

VW Autocentar Petrović auto kuća je ovlašćeni diler i serviser Volkswagen vozila za područje Podrinjskog, Kolubarskog i dela Sremskog regiona (opštine Šabac, Loznica, Valjevo, Sremska Mitrovica, Ruma, Šid). Pored putničkih i privrednih vozila iz Volkswagenovog programa, u našoj auto kući nudimo i usluge servisiranja vozila, kao i prodaju originalnih auto delova za sve tipove i modele VW vozila.

Sa radom smo počeli sada već davne 1997. godine pod imenom Auto servis “Petrović”, a osnovna delatnost bila je servisiranje svih tipova Volkswagen vozila. Sa željom da na jednom mestu ponudimo sve što je neophodno za Vaš automobil, 2000. godine počeli smo sa izgradnjom savremenog poslovnog kompleksa, koji danas u potpunosti ispunjava standarde poznatog svetskog proizvođača automobila.

U našem prodajnom salonu koji se prostire na 400 metara kvadratnih očekuju Vas najnovija putnička i privredna vozila iz Volkswagenovog programa. Arhitektonsko rešenje samog objekta prodajnog salona zadovoljava visoke standarde izlaganja modela automobila, što pruža maksimalan komfor svim našim klijentima.

Edukovano i stručno osoblje pružiće Vam sve neophodne informacije, ne samo o modelima automobila, nego i o brojnim pogodnostima koje nudimo pri plaćanju. Osim toga, kod nas možete zaključiti i polisu osiguranja i dobiti sve neophodne savete od strane našeg stručnjaka koji Vam uvek stoji na raspolaganju. VW auto kuća Petrović nudi i veliki izbor originalne dodatne opreme, originalne rezervne delove, kao i brojne preparate za negu automobila.

Ukoliko Vam je potreban brzi servis ili redovno održavanje Volkswagen vozila, na raspolaganju Vam je moderno opremljeni servisni deo u kome nudimo sledeće usluge: kompjuterska dijagnostika, servirisanje i popravka klima uređaja, limarske usluge, lakiranje i farbanje vozila, vulkanizerske usluge, skladištenje guma i točkova, zamena i reparacija oštećenih stakala, kao i mogućnost ugradnje sigurnosne mehaničke zaštite i alarma.

VW Autocentar Petrović auto kuća – najbrži put do novog Volkswagen vozila!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-18h
subota od 08-16h

VW Autocentar Petrović auto kuća, Akademika Radovanovića bb, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Škoda auto kuća - AKS drive, Obilazni put bb, Šabac
    Fiat auto kuća - AKS automotive, Gavrila Principa bb, PJ (obilazni put bb), Šabac