iService.rs

5.0 | 5 ocena
Ulica: Djordja Stanojevića 9g, lok.2
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
iService.rs
Mobilni: 069/
www.iservice.rs

O nama

ISERVICE.RS

Specijalizovani servis za sve vrste Apple uređaja, iService.rs prepoznatljiv je po brzini otkljanjanja kvarova, kao i po izuzetno pristupačnim cenama usluga. Ukoliko postoji problem u radu Vašeg iPhone/iPad/iPod uređaja, naš stručni i iskusni tim servisera nudi Vam brzo, efikasno i pouzdano otkljanjanje svih vrsta kvarova. Takođe, nudimo uslugu besplatne dijagnostike kvara.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na području podrške i servisiranja smartphone i tablet uređaja, možete se osloniti na naše znanje kada su u pitanju manji softverski kvarovi, veći i teži hardverski kvarovi, kao i svakodnevno održavanje uređaja. Glavna karakteristika našeg servisa je brzina pružanja usluge, jer se većina naših popravki vrši u roku od sat vremena od prijema uređaja.

Jedinstvenost našeg servisa ogleda se u praksi da klijenta odmah obavestimo o problematici kvara, kao i samoj ceni popravke. Za manje kvarove dijagnostika se na vrši na licu mesta, dok neki veći kvarovi zahtevaju dijagnostiku unutar jednog radnog dana. Tek po Vašem odobrenju, naš tim servisera pristupa realizaciji popravke Vašeg uređaja.

Pored hardverskih (zamena delova na uređaju) i softverskih (ažuriranje softvera i sl.) popravki, iService.rs nudi Vam i uslugu fabričkog otključavanja uređaja za sve mobilne mreže. iPhone Unlock je trajno i garantovano otključavanje bilo kog iPhone modela. Sva otključavanja su zvanična i idu preko jedinstvenog IMEI broja, što garantuje normalan rad i update uređaja.

Ponuda našeg servisa obogaćena je i velikim izborom dodatne opreme za Vaš smartphone i tablet uređaj. Kod nas možete naći najkvalitetniju prateću opremu za Vaš iPhone/iPad/iPod, kao i za ostale uređaje: maske, zaštitne futrole, punjači, kablovi, slušalice i druga dodatna oprema.

iService.rs na sve odrađene servise daje garanciju, a garancija važi i za sve vrste otključvanja. Pored brzog i efikasnog servisa Vašeg uređaja, iService.rs pruža podršku, kao i kratku edukaciju za sve smartphone i tablet uređaje.

Na više servisa odjednom možete ostvariti popust od 20% do 50%!
Brzi iPhone, iPad, iPod servis

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-16h

iService.rs, Đorđa Stanojevića 9g, lokal 2, Belville (iza Delta City-a), Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Sarenac
  11.03.2017 10:45

  Sve za apple proizvode sto se tice servisa,njihovi sertifikovani serviseri hvataju se u kostac sa vasim problemima.Jedinstvenost njihovog servisa ogleda se u praksi da klijenta odmah obaveste o problematici kvara,kao i samoj ceni popravke.

  Maja Matic
  01.06.2016 10:15

  Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu na podrucju podrske i servisiranja smartphone i tablet uredjaja,mozete se osloniti na njihovo znanje kada su u pitanju manji softverski kvarovi.Specijalizovani servis za sve vrste Apple uredjaja,iservice prepoznatljiv je po brzini otkljanjanja kvarova,kao i po izuzetno pristupacnim cenama usluga.

  Firme u blizini

  Lajtnet - servis i prodaja novih apple uredjaja, Maksima Gorkog 53, Vračar, Beograd
  Sistem:i, Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun, Beograd
  Maćoni telefoni - otkup Iphone, Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73, Novi Beograd, Beograd
  Kupi Mac otkup i prodaja polovnih apple uredjaja, Maksima Gorkog 53, Vračar, Beograd
  Apple Servis Srbija, Lomina 5/2, Savski venac, Beograd