Kupi Mac otkup i prodaja polovnih apple uredjaja

5.0 | 1 ocena
Ulica: Maksima Gorkog 53
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Kupi Mac otkup i prodaja polovnih apple uredjaja
Telefon: 011/
www.kupimac.rs

O nama

KUPIMAC


Ukoliko želite da zamenite Vaš polovni Apple računar zato što Vam je potreban novi sa još savremenijom tehnologijom, svratite do prodavnice KupiMac u Maksima Gorkog, broj 53 i izaberite odgovarajući uređaj po Vašoj želji. Mi smo jedina prodavnica u zemlji koja Vam nudi trenutnu zamenu Vašeg starog Apple računara za novi, kao i kupovinu polovnih Apple računara, po najpovoljnijim cenama.

Naš stručni tim poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u servisiranju i prodaji Apple računara i opreme. U skladu sa Vašim zahtevima i potrebama ponudićemo Vam sve neophodne informacije o mogućnostima proizvoda, kao i savete o pravilnom načinu korišćenja Vašeg uređaja.

U našoj ponudi nalaze se polovni Apple računari po najpovoljnijim cenama u gradu:

 • polovni MacBook
 • polovni MacBook Pro
 • polovni iMac
 • polovni iPad


Svi polovni računari koji se nalaze u našoj ponudi su kompletno servisirani, testirani, potpuno ispravni i pouzdani, sa radnom garancijom od 30 dana. Pored računara, na istom mestu nudimo Vam i prateću opremu najpoznatijih svetskih brendova JBL, Harman Kardon, LaCie, Apple, po veoma pristupačnim cenama.

Još jedna delatnost naše prodavnice je zamena Apple računara, po najpovoljnijim uslovima u zemlji. KupiMac jedini Vam nudi trenutnu zamenu Vašeg starog Apple računara za novi. Uživajte u proverenom Apple kvalitetu po pristupačnoj ceni.

Ukoliko Vam je potreban pouzdan servis za Vaš Apple računar i prateću opremu, bilo da ste ih kupili kod nas ili u nekoj drugoj prodavnici, naše servisno odeljenje nudi Vam brzo, efikasno i pouzdano otklanjanje svih vrsta kvarova. Mi ne odustajemo dok ne pronađemo rešenje za problem sa Vašim računarom.

Polovni Apple računari – vrhunski kvalitet, povoljna cena
Zamena Apple računara po principu staro za novo

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-18h
Subota od 10h-15h

KupiMac, Maksima Gorkog 53, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Radomir Petrovic
  25.09.2018 04:01

  Nedavno sam kupio odican polovni MacBook Pro,i to veoma povoljno!Sve pohvale!!!

  Borislav Milic
  11.03.2017 10:47

  Sve preporuke,odlicni su.Ukoliko vam je potreban pouzdan servis za vas Apple racunar i pratecu opremu,bilo da ste ih kupili kod njih ili u nekoj drugoj prodavnici,njihovo servisno odeljenje nudi vam brzo,efikasno i pouzdano otklanjanje svih vrsta kvarova.

  Goran Sarenac
  14.07.2016 06:59

  Veliki izbor i super cene.Polovni MacBook,polovni MacBook Pro,polovni iMac,polovni iPad.Njihov strucni tim poseduje dvadesetogodisnje iskustvo u servisiranju i prodaji Apple racunara i opreme.

  Firme u blizini

  Lajtnet - servis i prodaja novih apple uredjaja, Maksima Gorkog 53, Vračar, Beograd
  Sistem:i, Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun, Beograd
  Maćoni telefoni - otkup Iphone, Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73, Novi Beograd, Beograd
  iService.rs, Djordja Stanojevića 9g, lok.2, Novi Beograd, Beograd
  Apple Servis Srbija, Lomina 5/2, Savski venac, Beograd