O nama - KUPIMAC


Ukoliko želite da zamenite Vaš polovni Apple računar zato što Vam je potreban novi sa još savremenijom tehnologijom, svratite do prodavnice KupiMac u Maksima Gorkog, broj 53 i izaberite odgovarajući uređaj po Vašoj želji. Mi smo jedina prodavnica u zemlji koja Vam nudi trenutnu zamenu Vašeg starog Apple računara za novi, kao i kupovinu polovnih Apple računara, po najpovoljnijim cenama.

Naš stručni tim poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u servisiranju i prodaji Apple računara i opreme. U skladu sa Vašim zahtevima i potrebama ponudićemo Vam sve neophodne informacije o mogućnostima proizvoda, kao i savete o pravilnom načinu korišćenja Vašeg uređaja.

U našoj ponudi nalaze se polovni Apple računari po najpovoljnijim cenama u gradu:

  • -polovni MacBook
  • -polovni MacBook Pro
  • -polovni iMac
  • -polovni iPad


Svi polovni računari koji se nalaze u našoj ponudi su kompletno servisirani, testirani, potpuno ispravni i pouzdani, sa radnom garancijom od 30 dana. Pored računara, na istom mestu nudimo Vam i prateću opremu najpoznatijih svetskih brendova JBL, Harman Kardon, LaCie, Apple, po veoma pristupačnim cenama.

Još jedna delatnost naše prodavnice je zamena Apple računara, po najpovoljnijim uslovima u zemlji. KupiMac jedini Vam nudi trenutnu zamenu Vašeg starog Apple računara za novi. Uživajte u proverenom Apple kvalitetu po pristupačnoj ceni.

Ukoliko Vam je potreban pouzdan servis za Vaš Apple računar i prateću opremu, bilo da ste ih kupili kod nas ili u nekoj drugoj prodavnici, naše servisno odeljenje nudi Vam brzo, efikasno i pouzdano otklanjanje svih vrsta kvarova. Mi ne odustajemo dok ne pronađemo rešenje za problem sa Vašim računarom.

Polovni Apple računari – vrhunski kvalitet, povoljna cena
Zamena Apple računara po principu staro za novo

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-18h
Subota od 10h-15h

KupiMac, Maksima Gorkog 53, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

25.09.2018 04:01
Radomir Petrovic
Nedavno sam kupio odican polovni MacBook Pro,i to veoma povoljno!Sve pohvale!!!
11.03.2017 10:47
Borislav Milic
Sve preporuke,odlicni su.Ukoliko vam je potreban pouzdan servis za vas Apple racunar i pratecu opremu,bilo da ste ih kupili kod njih ili u nekoj drugoj prodavnici,njihovo servisno odeljenje nudi vam brzo,efikasno i pouzdano otklanjanje svih vrsta kvarova.
14.07.2016 06:59
Goran Sarenac
Veliki izbor i super cene.Polovni MacBook,polovni MacBook Pro,polovni iMac,polovni iPad.Njihov strucni tim poseduje dvadesetogodisnje iskustvo u servisiranju i prodaji Apple racunara i opreme.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TEHNIKA Apple Srbija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kupi Mac otkup i prodaja polovnih apple uredjaja
  • KupiMac,
  • KupiMac radno vreme,
  • Apple racunari Beograd,
  • polovni apple racunari,
  • apple racunari,
  • zamena apple racunara