Sistem:i

5.0 | 3 ocena
Ulica: Bulevar Nikole Tesle 3
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Sistem:i
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.sistemi.rs

O nama


Kompanija Sistem:i je ovlašćeni prodavac Apple uređaja i nalazi se u ulici Bulevar Nikole Tesle, broj 3, u Hotelu Jugoslavija.

Sa željom da Vam ponudimo proizvode globalnih lidera iz oblasti informacionih tehnologija, pružamo usluge koje obuhvataju:

 • konsalting
 • implementaciju kompletnih IT rešenja
 • servis i podršku u cilju rešavanja problema i nadogradnje postojećih sistema


Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Apple, na koju smo posebno ponosni, u našoj ponudi je kompletan portfolio Apple uređaja: iPad, iPod i Mac. Zahvaljujući svojim naprednim karakteristikama Apple uređaji su odličan izbor kako za posao, tako i za učenje i zabavu.

Svi Mac uređaji su opremljeni četvrtom generacijom Intel Core procesora, kao i velikim brojem aplikacija, a u našoj ponudi se nalaze sledeći uređaji: MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini i Mac Pro.

U faniliji iPad uređaja, kao što su, iPad Air, iPad Air 2 (uskoro), iPad mini, iPad mini sa retina ekranom i iPad mini 3 sa retina ekranom (uskoro). Na Apple store-u ima preko 500 hiljada aplikacija osmišljenih posebno za iPad, koje su Vam sada dostupne samo jednim dodirom prsta. Ukoliko želite potpuno novi doživljaj, kod nas možete pronaći najpovoljniji iPad.

Svim ljubiteljima muzike preporučujemo da izaberu neki od iPod uređaja, kao što su iPod shuffle, iPod nano, iPod touch, iPod classic, uz koje će Vaše uživanje biti potpuno.

Svi Apple uređaji poseduju iOS 8 softver, koji je zahvaljujući jednostavnom interfejsu, zapanjujućim mogućnostima i izrazitoj sigurnosti, duša iPad, iPhone i iPod touch uređaja. Zahvaljujći svom dizajnu, iOS 8 predivno izgleda i radi, pa s njim i najjednostavniji zadaci postaju zanimljivi.

Osim Apple uređaja, kompanija Sistem:i Vam nudi i veliki izbor dodataka za Vaš iPhone, iPad, iPod i Mac uređaje, kao što su slušalice, zvučnici, futrole, kablovi.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 09h-22h

Sve dodatne informacije o Apple uređajima, možete dobiti na telefone:
Tel: 011/ 260 55 29
Mob: 066/ 66 00 601

Sistem:i, Bulevar Nikole Tesle 3, Hotel Jugoslavija, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  25.09.2018 03:30

  Svi MAC uredjaji opremljeni su cetvrtom generacijom INTEl CORe procesora ,kao i velikom broju aplikacija ,ovde mozete pronaci i sledece uredjaje MacBOOK Pro ,IMAC, MAC mini,i Mac pro.Pored Apple uredjaja ,ova kompanija vam nudi i veliki izbor dodataka za vas iPHONE,iPAD, i Mac uredjaje!Obavezno svratite i uverite se i sami!!!

  Lazar Ristic
  08.05.2017 12:21

  Ukoliko zelite potpuno novi dozivljaj,kod njih mozete pronaci najpovoljniji iPad.Svim ljubiteljima muzike preporucuju da izaberu neki od iPod uredjaja,kao sto su iPod shuffle,iPod nano,iPod touch,iPod classic,uz koje ce vase uzivanje biti potpuno.

  Borislav Milic
  14.07.2016 07:29

  Svi Mac uredjaji su opremljeni cetvrtom generacijom Intel Core procesora,kao i velikim brojem aplikacija,a u njihovoj ponudi se nalaze sledeci uređdjaji,MacBook Air,MacBook Pro,iMac,Mac mini i Mac Pro.

  Firme u blizini

  Lajtnet - servis i prodaja novih apple uredjaja, Maksima Gorkog 53, Vračar, Beograd
  Maćoni telefoni - otkup Iphone, Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73, Novi Beograd, Beograd
  Kupi Mac otkup i prodaja polovnih apple uredjaja, Maksima Gorkog 53, Vračar, Beograd
  iService.rs, Djordja Stanojevića 9g, lok.2, Novi Beograd, Beograd
  Apple Servis Srbija, Lomina 5/2, Savski venac, Beograd