RUSTIČNA VILA ALBEDO


Poslovnim ljudima i turistima iz zemlje i inostranstva - čarobna rustična Vila Albedo nudi smeštaj i prenoćište u atmosferi potpunog mira, tišine i harmonije. Za samo 15 minuta od Šapca, asvaltnim putem prema Krupnju u Varni, u jednom pravcu, sa dobro postavljenom signalizacijom - ova pocerska lepotica učiniće da se u njenom vanvremenskom ambijentu, u tihoj noći bez gradske buke, odmorite i probudite sa pozitivnom energijom.

Osvojiće Vas već na prvi pogled velikim uređenim dvorištem sa zelenilom, kamenom i cvećem - kao i autentičnom arhitekturom, romantičnim ambijentom, sa velikim brojem etno eksponata skladno raspoređenih kako u njoj samoj, tako i širom celog kompleksa. Brzo ćete shvatiti da je ovde reč o umetnosti koja se živi, stvara i sa radošću deli sa gostima i prijateljima.

Prenoćištem u apartmanima naše Vile Albedo - dobitnice najvišeg turističkog priznanja, doživećete jedinstveno iskustvo seoskog turizma Šapca i Srbije. Pronaći ćete na jednom mestu baš ono što Vam treba – mir, hramoniju, sklad, pozitivnu energiju i gostoprimstvo.

Za goste na pansionu određeno je mesto za parking u dvorištu, dok je veliki uređeni parking van dvorišnog kompleksa namenjen izletnicima i posetiocima naših kulturnih događaja.

Wi-Fi dostupan 24 sata.

Cene su povoljne. Posetite naš sajt www.vilaalbedo.rs i rezervišite sobu po svom ukusu.
Dobro došli.

Vila Albedo, Varna, kod Šapca.

Iskustva i preporuke posetilaca

19.02.2017 04:16
Borislav Milic

Osvojice vas vec na prvi pogled velikim uredjenim dvoristem sa zelenilom,kamenom i cvecem kao i autenticnom arhitekturom,romanticnim ambijentom,sa velikim brojem etno eksponata.Sve pohvale.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rustična Vila Albedo
  • Rustična Vila Albedo,
  • Vila Albedo,
  • Vila Albedo radno vreme,
  • Vila Albedo kontakt telefon,
  • etno prenoćište Šabac,
  • etno vila Šabac,
  • etno smeštaj Šabac,
  • prenoćište u Šapcu