Alibi hotel Sabac

5.0 | 1 ocena
Ulica: Masarikova 8
Grad: Šabac
Alibi hotel Sabac
Telefon: 0145/
www.alibi.rs

O nama

ALIBI APARTMANI ŠABAC

Novootvoreni hotel Alibi u Šapcu nudi Vam vrhunski komfor i najviši kvalitet hotelskih usluga bilo da u posetu našem gradu dolazite iz poslovnih ili turističkih razloga. U sklopu hotela koji je smešten u objektu od posebnog kulturno-istorijskog značaja, nalaze se još: a la card restoran, prelepa letnja bašta, aperitiv bar, kao i sala za sastanke.

Jedinstveno uređen ambijent, luksuzno opremljene sobe različitih struktura i profesionalna usluga, garantuju uživanje u našem hotelu koji se nalazi u samom centru Šapca. Kapacitet hotela Alibi je preko 30 gostiju kojima su na raspolaganju noćenje sa doručkom, kao i usluge polupansiona i pansiona.

Hotel Alibi se sastoji iz dva krila: levo i desno, koja su povezana stepeništem. Što se tiče smeštajnih kapaciteta, gostima je na raspolaganju 15 soba: šest standard double soba, tri standard twin sobe, pet delux soba i jedna trokrevetna soba (francuski i pomoćni ležaj). Svaka soba se izdvaja po jedinstvenom enterijeru, različitih pastelnih boja i kvalitetnom nameštaju.

Sa željom da našim gostima obezbedimo vrhunski komfor, svaka soba pruža pogodnosti, kao što su: klima uređaj sa mogućnošću individualnog podešavanja temperature, kupatilo sa tušem, LCD televizor, kablovska televizija, WI-FI internet, sef, mini bar, kao i room servis koji je dostupan u periodu od 07:00-22:30h.

U sastavu hotela Alibi posluje i istoimeni a la card restoran koji je otvoren za sve građane Šapca koji žele da uživaju u najlepšim specijalitetima domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje. Vrsni majstori kulinarstva svakodnevno se trude da Vas iznenade ukusnim jelima, kao i najslađim desertima. Restoran ima kapacitet 40 mesta i otvoren je svakog dana u periodu od 11:00-23:00h.

Hotel Alibi može da se pohvali i najlepšom letnjom baštom u Šapcu koja je moderno dizajnirana i opremljena najsavremenijim decking materijalom. Ako Vam je potreban adekvatan prostor za organizaciju poslovnog sastanka, kongresa ili prezentacije, nudimo funkcionalnu salu za sastanke koja poseduje najsavremeniju opremu.

Ukoliko dolazite sopstvenim vozilom, obezbeđen je parking prostor sa četiri mesta. Naša recepcija stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, a ljubazno i profesionalno osoblje je uvek raspoloženo da Vam ponudi sve neophodne informacije o mestima koje treba posetiti i stvarima koje morate probati u Šapcu.

Radno vreme: 00-24h

Hotel Alibi, Masarikova 8, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Konak Tammy prenoćište, Železnička 150, Platičevo, Šabac
  Smeštaj Ana, Kralja Milutina 22, Šabac
  Najpovoljniji smestaj kod Cakina, Vojvode Mišića 50, Šabac
  Smeštaj i prenoćište Mozzarella, Vojvode Janka Stojičevića 130, Šabac, Šabac
  Prenoćište AKS petrol, Obilazni put bb, Majur, Šabac
  Tešić izdavanje soba i apartmana za firme i radnike, Maršala Tita 67, Jelenča, Šabac
  Tešić izdavanje stanova i apartmana u centru Šapca, Masarikova, Trg Đačkog bataljona, Šabac