Smeštaj i prenoćište Mozzarella

5.0 | 15 ocena
Ulica: Vojvode Janka Stojičevića 130, Šabac
Grad: Šabac
Smeštaj i prenoćište Mozzarella
Telefon: 015/
Mobilni: 064/
www.pizzeria-mozzarella.com

O nama

Smeštaj i prenoćište "Mozzarella" nalazi se iznad istoimene picerije, u ulici Vojvode Janka Stojićevića 130, u Sapcu. Naša picerija postoji i radi već više od 10 godina, srdačno dočekujući svakodnevno veliki broj naših sugrađana, ljubitelja najboljih pica u gradu.

Od nedavno, preciznije rečeno od novembra 2012. godine, nudimo Vam smeštaj i prenoćište u sobama koje će zadovoljiti Vaše potrebe za komfornim i kvalitetnim odmorom. Bilo da Šabac posećujete turistički ili poslovno, naše sobe za izdavanje predstavljaju Vaš najbolji izbor kada tražite kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama.

Raspolažemo smeštajnim kapacitetom od 6 moderno opremljenih soba:

 • četiri sobe su dvokrevetne
 • dve su trokrevetne


Sve sobe su klimatizovane, što gostima omogućava prijatan boravak u njima podjednako u zimskom i letnjem periodu. Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i terasu, a istakli bismo da posebnu pažnju obraćamo na nivo higijene u istima kako bismo našim gostima obezbedili prijatan smeštaj i prenoćište.

Takođe našim gostima je na raspolaganju Wi Fi internet u svakoj sobi, kao i gledanje kablovske televizije na velikim TV ekranima. Kraj kreveta u sobama nalaze se natkasne i ormari za Vaše ličbe stvari. Obezbedili smo našim gostima i prostran parking za njihova vozila.

Ono po čemu smo jedinstveni jeste činjenica da se na oko 100 metara od našeg smeštaja i prenoćišta "Mozzarella" nalazi letnjikovačka borova šuma, koja se prostire na više od 19 hektara, sa terenima za šetnju i trim stazom. Ljubiteljima prirode, sporta i rekreacije, srdačno preporučujemo da svrate do nas i uživaju u darovima i lepotama prirodnog okruženja, koje okrepljujuće deluje na duh i telo.

Ukoliko ogladnite naknon celodnevnog boravka u prirodi, pozovamo Vas da dođete do naše picerije i poručite po Vašoj želji picu, koja će Vas oduševiti svojim izvanrednim ukusom i mirisom.

SPECIJALNA POGODNOST ZA SVE FIRME KOJE IZNAJMLJUJU SOBE ZA RADNIKE : mogućnost spremanja obroka i hrane za goste iz našeg smeštaja.

Usluge naše recepcije, na raspolaganju su Vam u svako doba dana.
Biće nam zadovoljstvo da budete naši gosti.
Dobrodošli!

Smeštaj i prenoćište "Mozzarella" Šabac.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Olgica Szekely Olgica Szekely
  27.09.2018 01:40

  MOBI
  I IZNENADNIH PROMJENA RASPOLOZENJA MOJIH POZNANIKA PRISILJENA POTRAZITI SMJESTAJ ZA OIJEGOVOR.

  STIGLA SAM IZ HOLANDIJE U NAVDI DA CU BORAVITI DO 17.09 ALI MOJ MOBILNI BROJ 0031658876677 ODGOVORITE MI NA MOJ MOVILNI BROJ ILI E MAIL
  OLG olgica pehar2 hotmail.com

  Goran Sarenac
  15.02.2017 03:03

  Prezadovoljan sam uslugom,preporucujem ih svima.Sve sobe su klimatizovane,sto gostima omogucava prijatan boravak u njima podjednako u zimskom i letnjem periodu.Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i terasu.

  Firme u blizini

  Konak Tammy prenoćište, Železnička 150, Platičevo, Šabac
  Smeštaj Ana, Kralja Milutina 22, Šabac
  Najpovoljniji smestaj kod Cakina, Vojvode Mišića 50, Šabac
  Prenoćište AKS petrol, Obilazni put bb, Majur, Šabac
  Alibi hotel Sabac, Masarikova 8, Šabac
  Tešić izdavanje soba i apartmana za firme i radnike, Maršala Tita 67, Jelenča, Šabac
  Tešić izdavanje stanova i apartmana u centru Šapca, Masarikova, Trg Đačkog bataljona, Šabac