SPA & RELAX CENTAR VISTA

Spa & Relax Centar Vista nalazi se na samo 10km od centra Beograda, na putu ka aerodromu Nikola Tesla i nudi veliki izbor sadržaja koji će upotpuniti Vaš odmor od svakodnevnog stresa. Pravi mali raj ušuškan u prelepom prirodnom ambijentu prepunom zelenila, pruža Vam mogućnost da uživate sa članovima Vaše porodice ili prijateljima.

Savršen način da pobegnete od svakodnevnih obaveza, napetosti i problema, i da se opustite kao nikad do sad, jeste da posetite Spa & Relax Centar Vista i prepustite se apsolutnom hedonizmu. Naš centar funkcioniše po principu zakazivanja, što garantuje privatnost i udobnost, jer je maksimalan broj posetilaca 12 osoba.

U prelepom ambijentu prepunom zelenila, na površini od 7 ari nalaze se spa bazen, kao i drugi sadržaji koji će upotpuniti Vaše uživanje: đakuzi, sauna, salon za masažu i moderno opremljeni apartmani u kojima možete prenoćiti. Sobe poseduju centralno grejanje, klimu, kablovsku televiziju, kao i besplatan wi-fi internet koji je dostupan u celom objektu.

Bazen površine preko 40m2, sadrži slap za masažu (lastin rep), turbo jet za plivanje u mestu, đakuzi u samom bazenu, kao i odvojen đakuzi koji se greje. Hemijski kvalitet vode u bazenu se konstantno kontroliše, tako da je ona besprekorno čista (PH 7,2 do 7,6). Osim toga, možete uživati u stručno osmišljenim spa tretmanima i masažama (relax, sportska, terapeutska) koje izvode profesionalni, viši fizioterapeuti.

Tokom boravka u spa centru Vista gostima su na raspolaganju suncobrani, ležaljke, kabine za presvlačenje (boksovi u kojima se ostavljaju lične stvari se zaključavaju), tuševi, toalet. Kada poželite predah, naš kafić nudi veliki izbor pića, po pristupačnim cenama.

Takođe, nudimo mogućnost zakupa termina za proslave, tim bildinge i druge vrste okupljanja, kao i prevoz od/do aerodroma, autobuske i železničke stanice. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Radno vreme:
svaki dan od 10-20h

Spa & Relax Centar Vista, Petog oktobra 8, Surčin, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

08.08.2018 04:42
Lidija Ostojic

Rajska oaza zelenila,prepih bazena ,djakuzija,sauna,salonima za masazu i naravno prelepim apartmanima u kojima mozete i da prenocite. Fenomenalni su!!

27.04.2017 12:01
Andrija Atanaskovic

U prelepom ambijentu prepunom zelenila,na povrsini od sedam ari nalaze se spa bazen, kao i drugi sadrzaji koji ce upotpuniti vase uzivanje djakuzi,sauna,salon za masazu i moderno opremljeni apartmani u kojima mozete prenociti.

09.07.2016 04:09
Ana Milosavljevic

Ovo je pravi mali raj za sve posetioce.Osoblje je veoma ljubazno i profesionalno a nude vam razne sadrzaje kao sto su sauna,soba za masazu,bazen,djakuzi.Sve je ovo moderno i lepo ukomponovano u okruzenje.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Wellness i Spa
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vila Vista
  • spa and relax centar vista,
  • spa and relax centar vista radno vreme,
  • spa and relax centar vista kontakt telefon,
  • spa cenatr surcin,
  • spa centar vista,
  • relax centar vista