FLOATING STUDIO SPOKOJSTVO

5.0 | 4 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 135
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
FLOATING STUDIO SPOKOJSTVO
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
spokojstvo.rs

O nama

FLOATING STUDIO SPOKOJSTVO - WELLNESS I SPA

Nešto sasvim novo na domaćem tržištu u SPA i Wellness oblasti je upravo pred Vama. Reč je o plutanju (engl. floating) u rastvoru Epsom soli (magnezijum sulfat).

Plutanje u bogatom rastvoru Epsom soli omogućuje Vam postizanje kompletne senzorne deprivacije, potpune fizičke i mentalne relaksacije, oslobađanje od loših misli i opuštanje za kakvim sigurno čeznete već dugo. Ova metoda već je pravi hit u svetu, a FLOATING studio SPOKOJSTVO prvo je i, za sada, jedino mesto na kojem ovaj savršeni tretman možete dobiti u Srbiji.

Nalazimo se na Bulevaru Mihajla Pupina 135 i možete nas posetiti kad to Vama odgovara, jer termine prilagođavamo Vašim obavezama, želeći da svakome od Vas obezbedimo potpuni mir i užitak.

Kapsule za plutanje izrađene su od najsavremenijih materijala i po najnovijoj tehnologiji, kako bi bile prijatne i za ljude koji možda imaju problem sa klaustrofobijom. U njima se nalazi jedna kontrolna tabla kojom sam klijent može da upravlja kako bi svetlo i muziku prilagodio sopstvenim željama. Postoji mogućnost i da sa sobom donesete sopstvenu plejlistu, ukoliko smatrate da je baš to muzika koja Vam najviše prija.

Ulaskom u kapsulu za plutanje obezbeđujete sebi potpunu izolaciju od spoljašnjih uticaja - ne čujete buku, neželjene zvuke i pošteđeni ste nepotrebnih čulnih nadražaja kojima ste inače izloženi tokom celog dana.

Boravkom u ovom bogatom rastvoru magnezijum sulfata prijatne temeperature, postiže se gotovo bestežinsko stanje, osećate se sigurno i opušteno, a nakon završetka tretmana primetan je porast raspoloženja. Uzrok tome je lučenje hormona sreće (endorfina), kao i smanjenje lučenja hormona stresa (kortizola).

Vaše telo biće poptuno opušteno, do najsitnijeg mišića, a Vi ćete biti preporođeni i sa mnogo više elana, jer u ovom stanju i naš mozak menja svoje stanje i funkcije svodi na minimum, poput onog koji ima tokom zdravog sna.

Ako ste bili u potrazi za novim izvorom prirodne energije u svom telu, opuštanjem kakvo dosad niste probali, velike su šanse da će plutanje postati sastavni deo Vašeg novog, zravog i relaksiranog života. Naši klijenti iz inostranstva su oduševljeni što plutanje sada postoji u Srbiji, a na Vama je da otkrijete zašto ljudi širom sveta govore da je floating gotovo nezamenljiv moderni SPA tretman.

Na raspolaganju Vam je nekoliko vrsta tretmana za preporod organizma i opuštanje, koje možete primenjivati u jednoj ili više seansi, a s obzirom da imamo dve kapsule, moguće je doći i u paru, u kom slučaju Vas očekuje i poseban popust.

Pobegnite od realnosti i zaustavite vreme plutajući u našem studiju. Zakažite svoj termin.
Pored plutanja, FLOATING studio SPOKOJSTVO svojim klijentima nudi i masažu na mehaničkom krevetu CERAGEM, koju ćete takođe voleti.

Radno vreme: svakog dana od 9.30 - 22.30h (radnim danima i vikendom)

E-mail: floating.studio.spokojstvo@gmail.com

Facebook:

Instagram:

FLOATING STUDIO SPOKOJSTVO, Bulevar Mihajla Pupina 135, Beograd (preko puta EKO pumpe i YU biznis centra, pored zgrade Zepter-a)

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Masaže Bali Detox, Skadarska 9, Stari grad, Beograd
  Sorelax, Jurija Gagarina 69, Novi Beograd, Beograd
  Spa Intimo apartmani, Bulevar Zorana Đinđića 66; Bul Arsenija Čarnojevića 52, Novi Beograd, Beograd
  Caesar spa club, Pukovnika Bacića 1a, Savski venac, Beograd
  Vila Vista, 5. Oktobra 8, Surčin, Beograd
  Star Wellness & Sport, Braće Jerković 112, Voždovac, Beograd