Izrada web sajtova i hosting usluge Beohosting

  • 1
  • %
4.38 | 8 ocena

O nama - IZRADA WEB SAJTOVA I HOSTING USLUGE BEOHOSTING


Firma BeoHosting nalazi se u ulici Radnička 35, i nudi Vam usluge web hostinga, email marketinga, izradu i dizajn web sajtova, po najpristupačnijim cenama. Svim pravnim i fizičkim licima koja žele da unaprede svoje poslovanje, nudimo najbolji i najpouzdaniji hosting koji Vam omogućava stabilnost, fleksibilnost i brzo učitavanje koje će Vam skratiti vreme i trošak.

Naši poslovni web hosting paketi namenjeni su klijentima koji traže hosting za jedan ili više web sajtova (domena), na jednom hosting nalogu, koji je podržan od strane control panela (cPanela). Naša biznis hosting platforma je namenjena svim tipovima web sajta, a naš stručni i profesionalni tim će Vam ponuditi svu neophodnu pomoć ukoliko nemate nikakvo web hosting iskustvo.

Web hosting Srbija će Vam omogućiti da profitirate, održate stabilnost Vašeg sajta i budete sigurni na Internetu. Svi naši hosting paketi imaju email i telefonsku tehničku podršku, a opertivni sistem servera je CloudLinux.

Namenski hosting serveri, namenski serveri (dedicated serveri) ili menaged hosting serveri koriste se internet hostovanje gde klijent ima pod svojom kontrolom ceo server i ne deli ga ni sa jednim drugim klijentom. Namenski serveri su fleksibilniji i stabilniji za poslovne i veće korisnike koji trebaju više resursa, jer organizacija ili kompanija imaju potpunu kontrolu nad serverom i mogu da izaberu operativni sistem, konfiguraciju hardvera itd.

Operativne sisteme koje možete izabrati su: CentOS, Fedora Core, Debian i još mnogo ostalih linux sistema ili BSD sistema kao što su FreeBSD, NetBSD, OpenBSD. Menaged dedicated hosting rešenja koja Vam pružamo su mnogo bolja od zakupljivanja klasičnog servera, jer dobijate veći nivo tehničke podrške i ostalih usluga na profesionalnom nivou.

Web dizajn je najbitnija stavka u savremenom poslovanju, a izrada web sajtova pravi način da neko bude zapažen na Internetu. Ukoliko želite da unapredite poslovanje, izrada web sajta Vaše firme je pravo rešenje za Vas. Firma BeoHosting nudi kreativna i funkcionalna rešenja za Vašu web prezentaciju po najpovoljnijim cenama.

Naš kreativni i stručni tim dizajnera, u dogovoru sa Vama i u skladu sa Vašim željama, izradiće web sajt koji će Vam omogućiti bolje poslovanje. Responsive dizajn omogućava preglednost Vašeg web sajta na mobilnim, tablet i PC računarima.

E-mail marketing je najefikasniji vid marketinga, a 80% reklamiranja se odvija preko maila. BeoHosting nudi Vam mogućnost e-mail marketinga na teritoriji Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Ova usluga je namenjena svima koji žele da se reklamiraju preko Interneta i da poboljšaju svoje poslovanje, tako što će druge firme obavestiti o svojim proizvodima ili uslugama, promocijama, akcijama i slično. U našoj ponudi se nalazi nekoliko e-mail marekting paketa od kojih svi imaju anti spam zaštitu i svi mailovi su validni.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
Tel: 011/770 21 21
Mob: 060/35 35 720

E-mail: office@beohosting.com

Posetite i naš sajt: www.beohosting.com

Izrada web sajtova i hosting usluge BeoHost

Iskustva i preporuke posetilaca

26.11.2020 20:31
Neregistrovan korisnik

Najbolji hosting u Srbiji!

24.04.2018 05:12
Jelena Jovanovic

Beohosting se bavi odlicnom izradom web sajtova ,web hostingom,namenskim hostingom ,E-marketingom.Pokriva celu teritoriju Srbije,Crne Gore,Bosne i Hercegovine.Dostupna je svima onima koji zele da se reklamiraju preko interneta.

08.04.2017 12:05
Milos Topalovic

BeoHosting nudi vam mogucnost email marketinga na teritoriji Srbije,Crne Gore, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.Ova usluga je namenjena svima koji zele da se reklamiraju preko interneta.

13.01.2017 05:31
Andrija Atanaskovic

Hosting vam omogucava da sami kontrolisete svoj sajt kao i da pruzite mogucnost da to rade i vasi poslovni partneri.Beohosting je agencija koja vam upravo tom uslugom olaksava nacin poslovanja.

27.06.2016 06:25
Kosta Savic

Internet marketing je najpopularnija vrsta oglasavanja i reklame.Zauzmite svoje mesto pod Suncem.Firma BeoHosting nudi kreativna i funkcionalna resenja za vasu web prezentaciju po najpovoljnijim cenama.

17.05.2016 01:20
Zarko Manic

Ako odaberete Beohosting za svoj sajt ne da necete pogresiti vec cete unaprediti svoje internet poslovanje.Prednost je u namenskim hosting serverima gde imate punu kontrolu nad njim i ne delite ga sa drugim klijentima.Godine rada su iza njih.

25.03.2015 04:53
Petar Nikolic

Vrlo kreativna i funkcionalna rešenja stručnjaka Beohostinga, pri izradi web sajtova. Sve pohvale.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Web dizajn
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Izrada web sajtova i hosting usluge Beohosting
  • Web hosting Srbija,
  • Namenski serveri,
  • Web hosting,
  • Izrada web sajtova