PopArt Studio – Web dizajn Beograd

 • 2
4.25 | 4 ocena

O nama - POPART STUDIO – WEB DIZAJN BEOGRAD


PopArt Studio je nagrađivana digitalna agencija za web dizajn u Beogradu, sa sedištem u Novom Sadu i kancelarijama u Berlinu i na Novom Zelandu, koja je specijalizovana za izradu web sajtova i online prodavnica, kao i za grafički dizajn, SEO optimizaciju i digitalni marketing.

Kompletan tim dizajnera, programera i marketinških stručnjaka u PopArt Studiju posvećen je kreiranju unikatnih, sofisticiranih i personalizovanih rešenja, izrađenih po meri svakog klijenta, vodeći računa i o najsitnijim detaljima.

Smatramo da poslovni odnos treba da bude zasnovan na princpima međusobne saradnje, poštovanja i razumevanja. U skladu sa tim, ono što Popart Studio razlikuje od drugih jeste pažljivo slušanje klijenata, razumevanje zamisli i potreba svakoga od njih, detaljno promišljanje, konceptualizacija rešenja i na kraju - inspirativne i besprekorne kreacije.

U svakom trenutku od nas možete da očekujete:

 • - personalizovan pristup
 • - specijalizovane dizajnere, developere i stručnjake za digitalni marketing
 • - pažljivo osmišljen koncept projekta
 • - transparentnost tokom rada na projektu
 • - otvorenu komunkaciju o svim važnim aspektima
 • - detaljnu procenu upotrebne vrednosti programskih rešenja
 • - najvišu ocenu kvaliteta izrade
 • - izbalansiran odnos cene i kvaliteta

OSNOVNE USLUGE:

IZRADA WEB SAJTA
Posvećeni smo izradi kvalitetnih, originalnih i funkcionalnih web sajtova koji će vaše poslovanje podići na viši nivo. Sajtovi koje kreiramo su višejezični i responzivni, odnosno prilagođeni pregledu na desktop računarima i svim mobilnim uređajima. Iz naše kreativne radionice ne izlaze fabrikovana, uniformna rešenja, već svaki web sajt koji osmislimo nastaje kao rezultat izrade personalizovanog dizajna. To znači da ćemo skrojiti sajt baš po meri vašeg biznisa, koristeći pritom najnovije tehnologije i prateći najaktuelnije trendove u web dizajnu.


• IZRADA ONLINE PRODAVNICE
Izrada eCommerce sajta koji će unikatnim dizajnom povećati prodaju vaših proizvoda, uz mogućnost implementacije različitih tipova naplate, naša je specijalnost. Napredno filtriranje, jednostavan unos proizvoda i kategorija, kao i automatsko kreiranje predračuna i bezbedan unos podataka, samo su neke od karakteristika koje ćemo integrisati u vaš online shop. Povoljna izrada rešenja za online prodavnice svakako je nešto što nas izdvaja, a visok kvalitet izrade ono što od nas uvek možete očekivati.


• GRAFIČKI DIZAJN
Bilo da vam je potrebna izrada logo rešenja ili osmišljavanje izgleda vizit karti i kompletnog korporativnog identiteta ili, pak, dizajn brošura, etiketa, kataloga, kalendara, majica i bilborda, sa zadovoljstvom ćemo sve to kreirati za vas. Široka paleta naših usluga grafičkog dizajna obuhvata sve vidove brendiranja, rebrendiranja i izrade celokupnog vizuelnog identiteta kompanije. Znamo da niko nije kao vi i zato ćemo se potruditi da to svi saznaju, izdvajajući vas idejnim grafičkim rešenjima u odnosu na konkurente.

• SEO OPTIMIZACIJA
Kvalitetnom optimizacijom povećava se posećenost vašeg web sajta, što može dovesti do većeg broja poziva i upita, ali i do srazmernog povećanja interesovanja za vašim uslugama i proizvodima. Sredstva koja uložite u SEO optimizaciju mogu vam se višestruko vratiti kroz dodatni profit koji ćete ostvariti na osnovu bolje pozicije u rezultatima pretrage. Ukoliko želite svoje poslovanje da podignete na viši nivo, SEO optimizacija sajta za Google biće nezaobilazan korak. Zato ćemo besplatno uraditi analizu vašeg sajta i u skladu sa rezultatima, kreiraćemo strategiju po meri vašeg biznisa.


• DIGITALNI MARKETING I PROMOCIJA
Internet marketing i oglašavanje u sklopu pretraživača i društvenih mreža, kao i individualne Google AdWords i PPC kampanje, važan su deo usluga digitalnog marketinga koje pružamo. To podrazumeva istraživanje, analizu, planiranje i realizaciju digitalnih kampanja upućenih na precizno utvđenu ciljnu grupu korisnika kako bi se došlo do što veće vidljivosti na internetu, kao i do većeg procenta konverzije. Naš tim stručnjaka posvetiće dodatnu pažnju promovisanju vaše kompanije, proizvoda ili usluga na svim relevantnim društvenim mrežama.

PopArt Studio osnovan je 2010. godine u Novom Sadu i uspešno posluje na dva kontinenta, sa kancelarijama u Evropi, u Srbiji i u Nemačkoj, kao i na Novom Zelandu.
Visok nivo profesionalnosti, posvećenost cilju i želja da ostvarimo uspešnu saradnju sa klijentima, doveli su nas do realizovanih projekata za više od 3000 klijenata iz preko 40 zemalja. Među njima su velike internacionalne kompanije, vladine i nevladine organizacije, udruženja, preduzetnici, mala i srednja preduzeća, a posebno smo ponosni na saradnju sa kompanijama kao što su Nike, Opel, Schwarzkopf, Schneider Electric, Politika i mnoge druge.
Pogledajte portfolio naših radova.

Budimo u kontaktu!

Pratite PopArt Studio da društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+, Medium, kao i na mrežama za dizajnere Dribbble, Behance i Ello.
Pišite nam na adresu: belgrade@popwebdesign.net
Pozovite nas na 011/4283-085 i 064/4202-306.

Ili svratite da razmenimo ideje u našoj kancelariji na adresi Uroša Martinovića 18, u Bloku 67a na Novom Beogradu

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Web dizajn
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PopArt Studio – Web dizajn Beograd
 • PopArt Studio,
 • Pop Art Studio,
 • izrada web sajtova,
 • izrada online prodavnica,
 • PopArt Studio Savada,
 • PopArt Studio Novi Beograd