Predškolska ustanova Šapica

5.0 | 5 ocena
Ulica: Nušićeva 4
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Predškolska ustanova Šapica
Mobilni: 061/
www.vrticsapica.rs

O nama

PREDŠKOLSKA USTANOVA ŠAPICA

UPIS U TOKU uz subvenciju grada!

Za upis drugog deteta iz iste porodice odobrava se popust od 10%

Predškolska ustanova Šapica je moderno opremljeni vrtić koji ispunjava najviše standarde za boravak i vaspitanje dece od jaslenog uzrasta do polaska u školu. Naš vrtić je smešten u kraju Zemuna prepunom zelenila, u neposrednoj blizini pozorišta Madlenijanum, Zemunskog keja, sportskog centra Pinki...

Objekat u kome se nalazi vrtić Šapica prostire se na 400m2 i u potpunosti zadovoljava potrebe obima delatnosti i standarde kvaliteta. Prilikom uređenja prostora naročito se vodilo računa da isti bude bezbedan za decu, uz uvažavanje svih pedagoških i sanitarnih standarda.

U vrtiću Šapica deca su svrstana u sledeće grupe:

 • jaslice od 12 meseci do 3 godine
 • vaspitno obrazovni program za decu od 3 godina do uključenja u program pripreme za školu
 • pripremni predškolski program

Vaspitno-obrazovni rad u vrtiću Šapica odvija se u radnim sobama koje odišu toplinom, vedrinom, životnošću i podstiču na aktivnost. Prostor je opremljen multifunkcionalnim nameštajem koji, osim što je prilagođen deci, može se lako kombinovati i upotrebljavati na više načina.

Predškolska ustanova Šapica radi po programu koji je verifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U rad sa decom uključen je mlad i stručan kadar: vaspitači, medicinske sestre-vaspitači i stručni saradnici, koji su puni ljubavi za svoj posao.

Osim redovnih aktivnosti, mališani su uključeni u posebne programe, kao što su školica engleskog jezika i muzička sekcija, koji se ne naplaćuju dodatno. Važno je istaći da se u našem radu koriste drvene igračke i didaktički materijal iz eko programa firme Pertini. Pored toga, tu su brojne knjige i slikovnice iz naše biblioteke, kao i druga sredstva za rad prilagođena uzrastu dece i centrima interesovanja.

Vrtić Šapica poseduje i prelepo dvorište opremljeno različitim rekvizitima za igru i rekreaciju dece. Dvorište je ograđeno tako da su deca maksimalno sigurna, a tokom letnje sezone u njemu se organizuje letnja učionica. Preko puta dvorišta nalazi se i prostrani park.

Posebna pažnja je posvećena ishrani dece i kvalitetu namirnica koje se koriste za pripremu jela, jer zdrava ishrana je preduslov za pravilan fizički, intelektualni, emotivni i socijalni rast i razvoj dece. Vrtić Šapica poseduje sopstvenu kuhinju koja ispunjava HACCP standard. Obroci se svakodnevno pripremaju od strane naše kuvarice i serviraju u posebnoj trpezariji.

U vrtiću Šapica dva puta godišnje organizuju se zdravstveni pregledi dece od strane pedijatra i stomatologa. U okviru našeg pedagoškog savetovališta roditelji mogu da dobiju sve neophodne savete. Takođe, povremeno se organizuju govorno-jezičke radionice koje vodi master logoped-defektolog.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-18h
vikendom ne radimo

Posetite Facebook stranicu:

Šapica vrtić, Nušićeva 4, Zemun, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Predškolska ustanova Naše Čedo, Dubrovačka 20, Zemun, Beograd
  Vrtić Mala Oaza, Cara Dušana 78, Zemun, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica 2, Živka Petrovića 43a, Zemun, Beograd
  Vrtić Različak, Vukova 4, Zemun, Beograd
  Vrtić MALI ISTRAŽIVAČI, Petra Kočića 16a, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Sadko, Inženjera Atanackovića 12, Zemun, Beograd
  Predškolska Ustanova Ivin Vozić, Pregrevica 155a, Zemun, Beograd
  Privatna predškolska ustanova Igralište, Novogradska 13, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane