Smart jeftini apartmani Beograd

5.0 | 3 ocena
Ulica: Knez Mihailova 25
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Smart jeftini apartmani Beograd
Mobilni: 060/
www.apartmani-beograd.co.rs

O nama


Svi Smart apartmani nalaze se u srcu Starog grada, u ulici Kneza Miahaila. Sve je tu na dohvat ruke, pešačka zona, Kalemegdan, Trg republike, restorani, kafići. Smart apartmani su veoma moderni, prijatnog enterijera, toplih boja, što ih čini veoma privlačnim.

U okviru apartmana na raspolaganju su Vam kupatilo, potpuno opremljena kuhinja, kablovska televizija, LCD TV, DVD, stereo sistem i pristup internetu. Obezbeđeno je i redovno čišćenje apartmana, zamena peškira i posteljine

ZA BORAVAK DUŽI OD 3 DANA MOLIMO VAS POŠALJITE UPIT ILI NAS POZOVITE TELEFONOM ZA DOGOVOR OKO CENE!

Ukoliko boravite 7 dana i više u našim apartmanima, imate besplatan transfer sa aerodroma i nazad, kao i pranje i peglanje vaše lične garderobe (jednom nedeljno).

Najbolji izbor za vaš boravak u Beogradu Smart apartmani. Dobrodošli!

Smart – apartmani - jeftin smeštaj u Beogradu. JEFTIN, ali ne i neuslovan, apartman za goste našeg grada. Jeftini apartmani zbog toga što imaju konkurentnu cenu, ali naša usluga sigurno neće biti jeftina već približna daleko skupljim hotelima i drugim vidovima smeštaja, a tako ćete i Vi biti naši gosti. - Smart apartmani - jeftini apartmani, ne znači i loši apartmani, čak naprotiv, u naši apartmani poseduju sve što Vam treba za vas kraći ili duži udoban smeštaj u apartmanu i boravak u Beogradu. Naše cene za apartman su, niskobudžetne, ekonomične i povoljne svakom ko traži jeftino prenoćište u Beogradu.

Smart - jeftini apartmani Beograd, namenjeni su za iznajmljivanje poslovnim ljudima i turistima, korisnicima zdravstvenih usluga i svima onima kojim treba jeftin smeštaj za višednevni ugodan boravak u Beogradu kao i travel agencijama u Beogradu.

Naša delatnost je: privatno izdavanje – prenoćišta, smeštaj na dan. Apartmani u blizini Trga republike i Obilićevog venca su najbolji izbor. Svi Smart apartmani imaju nov, funkcionalan nameštaj modernog dizajna, kablovsku TV, wireless internet. Apartmani su dvokrevetni i višekrevetni.

Smart apartmani predstavljaju idealno rešenje za sve ljude kojima treba jeftini apartmani i jeftino prenoćište u Beogradu. Mi smo specijalizovani za kratkoročno izdavanje apartmana, koji će Vam omogućiti prenoćište u Beogradu prijatnim.

Uvek smo Vam na raspolaganju kada Vam je potreban jeftin smeštaj u Beogradu, a možete nas uvek kontaktirati na telefon +38160/322 56 09 od 7 do 24 h, bez posrednika i dodatnih provizija.
Smart jeftini apartmani u Beogradu, locirani su u srcu Starog Grada na Obilićevom vencu i Knez Mihajlovoj ulici. Smart –apartmani Vam omogućavaju jeftin smeštaj, već od 17, 5 eura po osobi, a za 35 eura dnevno možete rentirati ceo apartman u Beogradu.

Iako većina ljudi prvo pomisli na hotel, smeštaj u stanu ili apartmanu omogućava da se osećate kao kod kuće. Iznajmljivanje apartmana se naročito preporučuje kada se putuje na duži period.
Kvalitetan apartman, je naš apartman. Naši smeštajni kapaciteti po kvalitetu i naročito po cenama odgovaraju svakom budžetu. Mi smo isključivi vlasnici apartmana.

Odlikujemo se najboljim odnosom cene i kvaliteta. Već od 17, 5 eura po osobi možete iznajmiti apartman u Beogradu.
Od 35 eur/dan možete iznajmiti i ceo apartman za dve osobe. Jeftini Apartmani smestaj - jeftino izdavanje, Vama na usluzi.

Jeftini Apartmani, smestaj, su prava zamena za ono sto pružaju hoteli i hotelski smestaj. Hoteli u Beogradu vam pružaju samo skučenu hotelsku sobu, dok naši jeftini apartmani Beograd, pružaju potpunu privatnost za vas i vašu porodicu, jer su zasebna celina a potpuno su opremljeni - kuhinjom i drugim sadržajem, dok hoteli to ne mogu da ponude.

Naši apartmani su jedni od najjeftinijih apartmana u Beogradu i nude vrlo udoban smeštaj po najpovoljnijoj ceni. Trudimo se zbog Vas da obezbedimo najbolji odnos " jeftini apartmani : kvalitetna usluga " .

Ukoliko Vam treba bila koja od sledecih usluga: iznajmljivanja apartmana, smestaj u apartmanima, prenociste u apartmanima ili izdavanje apartmana, mozete nas dobiti svakog dana u perioudu od 07-24h.

Kod nas možete naći udoban smeštaj, Smart - apartmani, jeftin, ali čist smeštaj u Beogradu za kako za pojedince i porodice, tako i za goste koji dolaze u grupama.Letovanja, proputovanja, kraći odmori sjamovi, poslovni, sportski ili zabavni dogadjaji, žurke i upoznavanja u Beogradu su razlog da nadjete jeftin, ekonomičan i niskobudžetni smeštaj u Beogradu.

Najbolji izbor za vaš boravak u Beogradu Smart apartmani. Dobrodošli!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Bozovic
  09.06.2016 04:12

  Jeftini spartmani,smestaj,su prava zamena za ono sto pruzaju hoteli i hotelski smestaj.Ovi apartmani su jedni od najjeftinijih apartmana u Beogradu i nude vrlo udoban smestaj po najpovoljnijoj ceni.

  Ružica Manojlović
  14.08.2015 01:03

  Tražila sam jeftino prenociste u Beogradu i naletela na nih! Extra su!

  Misa Cvijic
  03.10.2014 05:25

  Da li imate slobodne apartmane od Okt/05 Okt/10 2014 i kolika je cijena Hvala vam Pozdrav Misa

  OLGA
  20.06.2014 12:15

  DOBAR DAN.KOLIKO BI KOSTAL APARTMAN ZA JEDNO NOCENJE 24.06.2014 ZA 3 ODRASLE OSOBE SA 3 DECE/DECA IMA 2.4.6 GODINA.HVALA/

  Aleksandar
  09.06.2014 08:00

  Poštovani zanima me u periodu od 15.6.2014 do 15.07.2014 imate li slobodnih kapaciteta?

  Marija
  31.05.2014 12:25

  Jeftini apartmani, preporuka.

  Firme u blizini

  /
  Vila Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  /
  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  /
  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  /
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  /
  Gueste house Miss Depolo, Ljubomira Stojanovića 4, Palilula, Beograd
  /
  Stan na dan Vista, Vlajkovićeva 7, Stari grad, Beograd
  /
  Apartmani City Break, Dobračina 5, Stari grad, Beograd
  /
  Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sp, Stari grad, Beograd
  /
  Lokacije za snimanje - Dama retreats, Kralja Petra 71, Stari grad, Beograd
  /
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane