O nama - SMART JEFTINI APARTMANI BEOGRAD


Svi Smart apartmani nalaze se u srcu Starog grada,u ulici Kneza Miahaila. Sve je tu na dohvat ruke, pešačka zona, Kalemegdan, Trg republike, restorani, kafići. Smart apartmani su veoma moderni, prijatnog enterijera, toplih boja, što ih čini veoma privlačnim.

U okviru apartmana na raspolaganju su Vam kupatilo, potpuno opremljena kuhinja, kablovska televizija, LCD TV, DVD, stereo sistem i pristup internetu. Obezbeđeno je i redovno čišćenje apartmana, zamena peškira i posteljine

ZA BORAVAK DUŽI OD 3 DANA MOLIMO VAS POŠALJITE UPIT ILI NAS POZOVITE TELEFONOM ZA DOGOVOR OKO CENE!

Ukoliko boravite 7 dana i više u našim apartmanima, imate besplatan transfer sa aerodroma i nazad, kao i pranje i peglanje vaše lične garderobe (jednom nedeljno).

Najbolji izbor za vaš boravak u Beogradu Smart apartmani. Dobrodošli!

Smart – apartmani - jeftin smeštaj u Beogradu. JEFTIN, ali ne i neuslovan, apartman za goste našeg grada. Jeftini apartmani zbog toga što imaju konkurentnu cenu, ali naša usluga sigurno neće biti jeftina već približna daleko skupljim hotelima i drugim vidovima smeštaja, a tako ćete i Vi biti naši gosti. - Smart apartmani - jeftini apartmani, ne znači i loši apartmani, čak naprotiv, u naši apartmani poseduju sve što Vam treba za vas kraći ili duži udoban smeštaj u apartmanu i boravak u Beogradu. Naše cene za apartman su, niskobudžetne, ekonomične i povoljne svakom ko traži jeftino prenoćište u Beogradu.

Smart - jeftini apartmani Beograd, namenjeni su za iznajmljivanje poslovnim ljudima i turistima, korisnicima zdravstvenih usluga i svima onima kojim treba jeftin smeštaj za višednevni ugodan boravak u Beogradu kao i travel agencijama u Beogradu.

Naša delatnost je: privatno izdavanje – prenoćišta,smeštaj na dan. Apartmani u blizini Trga republike i Obilićevog venca su najbolji izbor. Svi Smart apartmani imaju nov, funkcionalan nameštaj modernog dizajna, kablovsku TV, wireless internet. Apartmani su dvokrevetni i višekrevetni.

Smart apartmani predstavljaju idealno rešenje za sve ljude kojima treba jeftini apartmani i jeftino prenoćište u Beogradu. Mi smo specijalizovani za kratkoročno izdavanje apartmana, koji će Vam omogućiti prenoćište u Beogradu prijatnim.

Uvek smo Vam na raspolaganju kada Vam je potreban jeftin smeštaj u Beogradu, a možete nas uvek kontaktirati na telefon +38160/322 56 09 od 7 do 24 h, bez posrednika i dodatnih provizija.
Smart jeftini apartmani u Beogradu, locirani su u srcu Starog Grada na Obilićevom vencu i Knez Mihajlovoj ulici. Smart –apartmani Vam omogućavaju jeftin smeštaj, već od 17,5 eura po osobi, a za 35 eura dnevno možete rentirati ceo apartman u Beogradu.

Iako većina ljudi prvo pomisli na hotel, smeštaj u stanu ili apartmanu omogućava da se osećate kao kod kuće. Iznajmljivanje apartmana se naročito preporučuje kada se putuje na duži period.
Kvalitetan apartman, je naš apartman. Naši smeštajni kapaciteti po kvalitetu i naročito po cenama odgovaraju svakom budžetu. Mi smo isključivi vlasnici apartmana.

Odlikujemo se najboljim odnosom cene i kvaliteta. Već od 17,5 eura po osobi možete iznajmiti apartman u Beogradu.
Od 35 eur/dan možete iznajmiti i ceo apartman za dve osobe. Jeftini Apartmani smestaj - jeftino izdavanje, Vama na usluzi.

Jeftini Apartmani, smestaj, su prava zamena za ono sto pružaju hoteli i hotelski smestaj. Hoteli u Beogradu vam pružaju samo skučenu hotelsku sobu, dok naši jeftini apartmani Beograd , pružaju potpunu privatnost za vas i vašu porodicu, jer su zasebna celina a potpuno su opremljeni - kuhinjom i drugim sadržajem, dok hoteli to ne mogu da ponude.

Naši apartmani su jedni od najjeftinijih apartmana u Beogradu i nude vrlo udoban smeštaj po najpovoljnijoj ceni. Trudimo se zbog Vas da obezbedimo najbolji odnos " jeftini apartmani : kvalitetna usluga " .

Ukoliko Vam treba bila koja od sledecih usluga: iznajmljivanja apartmana, smestaj u apartmanima, prenociste u apartmanima ili izdavanje apartmana , mozete nas dobiti svakog dana u perioudu od 07-24h.

Kod nas možete naći udoban smeštaj, Smart - apartmani,jeftin,ali čist smeštaj u Beogradu za kako za pojedince i porodice,tako i za goste koji dolaze u grupama.Letovanja, proputovanja, kraći odmori sjamovi, poslovni,sportski ili zabavni dogadjaji, žurke i upoznavanja u Beogradu su razlog da nadjete jeftin, ekonomičan i niskobudžetni smeštaj u Beogradu.

Najbolji izbor za vaš boravak u Beogradu Smart apartmani. Dobrodošli!

Iskustva i komentari posetilaca

09.06.2016 04:12
Milos Bozovic
Jeftini spartmani,smestaj,su prava zamena za ono sto pruzaju hoteli i hotelski smestaj.Ovi apartmani su jedni od najjeftinijih apartmana u Beogradu i nude vrlo udoban smestaj po najpovoljnijoj ceni.
14.08.2015 01:03
Ružica Manojlović
Tražila sam jeftino prenociste u Beogradu i naletela na nih! Extra su!
24.11.2014 09:58
Slobodan
Postovana Snezo, Svi nasi Apartmani nalaze se u Knez Mihailovoj ulici I povezani su dobrim autobuskim linijama prema svim lokacijama u gradu. Srdacan pozdrav,Slobodan www.apartmani-beograd.co.rs
23.11.2014 02:24
sneza
Da li ima apartman za dvije osobe blizu stadiona fk BASK , od 24-29.11.2014.? Cijena? POZDRAV, SNEZA
03.10.2014 05:25
Misa Cvijic
Da li imate slobodne apartmane od Okt/05 Okt/10 2014 i kolika je cijena Hvala vam Pozdrav Misa
20.06.2014 12:15
OLGA
DOBAR DAN.KOLIKO BI KOSTAL APARTMAN ZA JEDNO NOCENJE 24.06.2014 ZA 3 ODRASLE OSOBE SA 3 DECE/DECA IMA 2.4.6 GODINA.HVALA/
09.06.2014 08:00
Aleksandar
Poštovani zanima me u periodu od 15.6.2014 do 15.07.2014 imate li slobodnih kapaciteta?
31.05.2014 12:25
Marija
Jeftini apartmani, preporuka.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Smart jeftini apartmani Beograd
  • smart apartmani,
  • smart apartmani radno vreme,
  • apartmani centar,
  • apartmani knez mihajlova,
  • smart jeftini apartmani beograd radno vreme,
  • smart jeftini apartmani beograd,
  • jeftin smestaj u beogradu,
  • smart apartmani,
  • jeftini apartmani,
  • jeftini apartmani beograd