Dodaj firmu

Apartmani - Club Topcider

Apartmani Club Topčider predstavljaju idealan spoj cene /30 eura dvokrevetni apartman /i kvaliteta usluge. Prostrane izuzetno čiste sobe, LCD TV, WI-FI free, klima, room servis, besplatan ograđen parking i dobra komunikacija ka ostalim delo...
Pročitaj više

Bulevar Patrijarha Pavla 5/s
Rakovica, Beograd

Templum jeftini apartmani

Apartmani u centru Beograda, idealni za poslovne i turističke obilaske. Moderno i kompletno opremljeni.
Pročitaj više

Bircaninova 37/1, 6 sprat
Savski venac, Beograd

Balkan-Inn apartmani, Beograd

Balkan-Inn apartmani nalaze se u strogom centru Beograda i nude izuzetno jeftin smeštaj svim zainteresovanim klijentima
Pročitaj više

Strogi centar Beograda
Stari grad, Beograd

Apartmani Stefanon

Svima koji tragaju za smeštajem u Beogradu, Stefanon nudi veoma povoljno rešenje: jeftino, kratkoročno izdavanje stanova, na odličnim lokacijama.
Pročitaj više


Beograd

Agape - jeftin apartmani u Beogradu

Agape– apartmani - jeftin smestaj u Beogradu.
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 21; Rtanjska 5a
Palilula, Beograd

Jeftini apartmani Novi apartmani

Ukoliko Vam je potreban smeštaj ili prenoćište na kraći vremenski period, agencija Novi Apartmani je prava adresa za Vas. U našoj ponudi nalaze se moderno opremljeni, udobni i luksuzni apartmani u Beogradu na dan, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Cubrina 5
Stari grad, Beograd

Smart jeftini apartmani Beograd

Apartmani u samom srcu Starog grada u sred pešačke zone, tj. ulice Kneza Mihajla u Beogradu, na samo minut od Trga Republike i Narodnog pozorišta, u blizini su i Kalemegdanska tvrđava, park i Zoološki vrt.
Pročitaj više

Knez Mihailova 25
Stari grad, Beograd

Jeftini apartmani danas nisu retkost. Iznajmljivanje apartmana je najpovoljnija opcija za kratkoročne ili dugoročne, poslovne ili turističke boravke. Za malo novca, apartmani po povoljnim cenama obezbeđuju privatan prostor za odmaranje i uživanje posle napornog dana.

Jeftini apartmani mogu se razlikovati po kvadraturi, opremljenosti i poziciji u gradu. Što se konfiguracije apartmana tiče, najpopularniji su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi koji imaju smeštajne kapacitete za jednu osobu, par ili čitavu porodicu.

Urednost, čistoća i udobnost su na prvom mestu. Povoljni apartmani poseduju svu nužnu opremu i nameštaj za ugodan boravak. U pojedinim stanovima dobrodošli su i kućni ljubimci.

Opšte odlike apartmana su: 

  • kompletno opremljena kuhinja; 
  • kompletno opremljeno kupatilo; 
  • udobno namešten spavaći i dnevni prostor;
  • televizor sa kablovskom ili satelitskom televizijom;
  • bežični internet;
  • druge pogodnosti po dogovoru.

Povoljni apartmani

Tržište iznajmljivanja povoljnih apartmana je dobro razvijeno.  Broj jeftinih apartmana za izdavanje je na tržištu veliki, a stanovi su raznovrsni, stoga svaki gost može naći ponudu za svoje potrebe i svoj džep. Povoljni apartmani se izdaju dnevno, nedeljno ili mesečno. 

Od centra gradske vreve do mirne i tihe periferije, povoljni apartmani se izdaju na svim pozicijama u gradu.

Gosti koji do apartmana dolaze svojim vozilom, mogu se sa agencijom za izdavanje apartmana dogovoriti oko privatnog parking mesta, ukoliko je to moguće na datoj lokaciji u gradu.

Najjeftiniji apartmani

Izdavanje apartmana vrši se na dnevnoj, nedeljnoj ili mesečnoj bazi. 

Kvadratura, oprema i lokacija apartmana glavni su faktori za određivanje iznosa koji gost treba da izdvoji. Najjeftiniji apartmani koštaju počev od 25 evra na dan.

Navedeni iznosi predstavljaju informativni okvir. Savetujemo vam da se za tačne cene obratite firmama čiji kontakti slede za tekstom.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane