O nama - APARTMANI - CLUB TOPCIDER


Apartmani Club Topčider idealan su izbor za sve posetioce Beograda koji traže smeštaj u jednom od najlepših delova grada, na Topčideru. Savremeno opremljeni apartmani i odlična lokacija, u neposrednoj blizini Topčiderskog parka i Beogradskog sajma, garantuju odlične uslove za odmor i opuštanje daleko od gradske buke.

U našoj ponudi nalazi se 11 moderno opremljenih apartmana koji su smešteni u novoizgrađenoj zgradi koja ispunjava visoke standarde. Svim gostima na raspolaganju su izuzetno čisti i kompletno opremljeni apartmani od 30 m2, različitih struktura: jednokrevetni, dvokrevetni i trokrevetni, koji su idealni za noćenje i dnevni odmor.

Apartmani Club Topčider opremljeni su u skladu sa savremenim svetskim standardima i poseduju: sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, LCD TV, klimu, besplatan WI-FI internet, kao i brojne druge sitnice koje su Vam neophodne kada ste van sopstvenog doma. Takođe, svim gostima na raspolaganju je usluga room servisa u periodu od 08h do 23h.

Pored usluge prenoćišta i dnevnog odmora, u okviru naših apartmana nudimo i uslugu polupansiona ili punog pansiona, po izuzetno povoljnim cenama. U skladu sa Vašim željama i zahtevima nudimo Vam mogućnost zajedničkog utvrđivanja menija i cene za uslugu polu ili punog pansiona.

Ukoliko dolazite vlastitim vozilom na raspolaganju Vam je besplatan parking za vozila u ograđenom delu hotela. Takođe, nudimo Vam mogućnost korišćenja hotelske garaže kapaciteta četiri vozila. Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i ponudiće Vam sve neophodne informacije o istorijskim spomenicima i mestima koje vredi posetiti, kao i noćnom životu prestonice.

Apartmani Club Topčider, Bulevar Patrijarha Pavla 5s, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Apartmani - Club Topcider
  • Apartmani Club Topcider,
  • Apartmani Club Topcider jeftin smestaj,
  • Apartmani Club Topcider jeftin smestaj apartmani