Apartmani - Club Topcider

5.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar Patrijarha Pavla 5/s
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.clubtopcider.rs

O nama

APARTMANI - CLUB TOPCIDER


Apartmani Club Topčider idealan su izbor za sve posetioce Beograda koji traže smeštaj u jednom od najlepših delova grada, na Topčideru. Savremeno opremljeni apartmani i odlična lokacija, u neposrednoj blizini Topčiderskog parka i Beogradskog sajma, garantuju odlične uslove za odmor i opuštanje daleko od gradske buke.

U našoj ponudi nalazi se 11 moderno opremljenih apartmana koji su smešteni u novoizgrađenoj zgradi koja ispunjava visoke standarde. Svim gostima na raspolaganju su izuzetno čisti i kompletno opremljeni apartmani od 30 m2, različitih struktura: jednokrevetni, dvokrevetni i trokrevetni, koji su idealni za noćenje i dnevni odmor.

Apartmani Club Topčider opremljeni su u skladu sa savremenim svetskim standardima i poseduju: sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, LCD TV, klimu, besplatan WI-FI internet, kao i brojne druge sitnice koje su Vam neophodne kada ste van sopstvenog doma. Takođe, svim gostima na raspolaganju je usluga room servisa u periodu od 08h do 23h.

Pored usluge prenoćišta i dnevnog odmora, u okviru naših apartmana nudimo i uslugu polupansiona ili punog pansiona, po izuzetno povoljnim cenama. U skladu sa Vašim željama i zahtevima nudimo Vam mogućnost zajedničkog utvrđivanja menija i cene za uslugu polu ili punog pansiona.

Ukoliko dolazite vlastitim vozilom na raspolaganju Vam je besplatan parking za vozila u ograđenom delu hotela. Takođe, nudimo Vam mogućnost korišćenja hotelske garaže kapaciteta četiri vozila. Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i ponudiće Vam sve neophodne informacije o istorijskim spomenicima i mestima koje vredi posetiti, kao i noćnom životu prestonice.

Apartmani Club Topčider, Bulevar Patrijarha Pavla 5s, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Vila Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  Zagorka apartmani, Svetozara Markovića 54, Savski venac, Beograd
  Stan na dan Vista, Vlajkovićeva 7, Stari grad, Beograd
  Bel apartmani Beograd, Cerska 76, Vračar, Beograd
  Apartmani Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd, Beograd
  Apartmani Crystal Code 1, Bulevar Zorana Djindjica 14, Novi Beograd, Beograd
  Smeštaj Crystal Code, Njegoševa 46, Vračar, Beograd
  Villa Gospava - Luksuzni apartmani i sobe, Koste Glavinića 3, Savski venac, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd