U potragu za smeštajem u kom će prenoćiti daju se svi koji su na poslovnom, turističkom ili porodičnom kratkoročnom putovanju. Sobe i apartmane koje vam se nude za noćenje ili noćenje sa doručkom možete naći najčešće na svim popularnim i prometnim gradskim lokacijama, ali i na onim povučenim i skrivenim od buke saobraćajnih gužvi.

U različitim pansionima, hotelima i hostelima možete noćiti u sobama i apartmanima različitih tipova i konfiguracija. U ponudi su luksuzni apartmani, prijatni studio apartmani, jednosobni, dvosobni ili trosobni apartmani, kao i jeftina prenoćišta za svačiji džep. 

Sva prenoćišta najčešćešće odlikuju: 

  • funkcionalan i udoban nameštaj;
  • kompletno opremljeno kupatilo;
  • bežični internet; 
  • telefon;
  • kablovsku televiziju;
  • grejanje i klima uređaj;
  • mini bar,
  • dodatne usluge i pogodnosti (sef, taksi služba, uslužno pranje i peglanje veša itd.) po dogovoru.

Noćenje sa doručkom

Posle prijatnog noćenja, okrepite se toplim i ukusnim obrokom. Noćenje sa doručkom je usluga koju možete najpre očekivati od pansionskog ili hotelskog smeštaja. Naručite doručak u krevetu i uživajte u početku novog dana sa voljenom osobom ili se osvežite kafom i toplim sendvičima u hotelskom restoranu.

Svi smeštajni kapaciteti imaju svoja pravila o ulasku u sobe i o njihovom napuštanju, kao i o satnici doručka. Zato je preporučljivo sporazumeti se oko svih detalja direktno sa osobljem odabranog mesta za noćenje.

U širokoj ponudi prenoćišta prisutno je ponešto za svačiji ukus i džep. Cena noćenja u pansionima i hostelima kreće se između 10 i 15 evra po osobi, dok je u hotelima potrebno izdvojiti počev od 15-20 evra za noćenje sa doručkom.

Navedeni iznosi su informativnog karaktera. Savetujemo vam da se za tačne cene obratite agencijama čiji kontakti slede za tekstom.

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nocenje
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

06.11.2018
Nikolija Milojevic

Po pitanju nocenja je osnovno pitanje koliko ste para spremni da izdvojite. Generalno, nocenje sa doruckom se u Beogradu moze pronaci vec po ceni od nekih 15 eura po osobi. Naravno, na cenu dosta utice i sama lokacija.

01.09.2017
Marina Zivkovic

Jedno kvalitetno nocenje pre svega znaci da spavate u cistoj posteljini a da pri tome zaista na to ne potrosite nesto previse novca. To je onda po meni ipak nesto sto je sigurno najvaznije.

18.05.2017
Stojance Ristovski

U svakom slucaju, kada pricamo o nocenju, samo treba da se odlucite za kvalitet. Nista vise ukoliko mene licno pitate nije toliko vazno.

04.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, svako necenje moze da se plati bez nekih vecih problema, samo treba da znate da to nije ni malo jeftino.

20.04.2017
Milen Jovanovic

Naravno da je po njegovom pitanju kvlaitet pre ili kasnije nesto sto je i vise nego vazno Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne i bitne.

06.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu je veoma vazno da znate da svako nocenje treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

04.04.2017
Filip Milutinovic

Po pravilu, sto se nocenja tice, sigurno je kvalitet nesot sto ce pre ili kasnije da vam posluzi. Sve drugo je manje vazno i bitno.

21.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je sto se njega tice, kvalitet sigurno i vise nego vazan.

20.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni stop se njega tice, sigurno se necete odluciti za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

01.03.2017
Marta Dencevic

Sto se njega licno tice, kvalitet uvek u svakom slucaju treba da bude u drugom planu.

10.02.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, nocenje je uglavnom nesto sto dosta kosta tako da nije bas za potcenjivanje.

31.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, nocenje za dvoje se u ovom trenutku nalazi na velikom popustu u razlicitm smestajnim kapacitetima u Beogradu.

16.01.2017
Janko Zivanovic

Licno mislim da je najvaznije da se sto se tice nocenja odlucite za neke pristojne cene.

26.12.2016
Nikolina Pantelic

Bukvalno u danasnje vreme nocenje moze da se vec pronadje po ceni od nekih 1500 dinara sto je zaista mala cena.

08.12.2016
Petar Jankovic

Koliko je meni poznato, neka prosecna cena za nocenje u Beogradu iznosi oko 25 eura minimum.

22.11.2016
Jana Stankovic

Licno smatram da nemate sta da se dvoumite i da je po pitanju nocenja, ubedljivo najbolje resenje da posetite BGD 011.

03.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju nocenja, definitno je najbolje resenje za vas da posetite apartmane City Zen i da se tamo licno uverite u kvalitet.

13.09.2016
Ivan Stojanovic

Nocenje u Beograud moze da se pronadje vec po ceni od oko 10 eura po nocenju. Medjutim, to je cena koja podrazumeva samo krevet i spavanje a nikako i hranu.

09.08.2016
Marko Petrovic

Neka prosecna cena koju je potrebno da izdvojite za neko uobicajeno nocenje u Beogradu iznosi oko 10 eura. Naravno, to ne ukljucuje nikakav dorucak, iskljucivo spavanje (dusek i mozda neke lepa cimerka).

08.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko vam je potrebno kvlaitteno nocenje, onda u svakom slucaju treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Kvalitteno nocenje mora i kvalitteno da se plati. U proseku je neka cena sa doruckom oko 20 eura, u turistickoj sezoni.

08.07.2016
Filip Milutinovic

Po pitanju nocenja je osnovno pitanje koliko ste para spremni da izdvojite. Generalno, nocenje sa doruckom se u Beogradu moze pronaci vec po ceni od nekih 15 eura po osobi. Naravno, na cenu dosta utice i sama lokacija.