RAS FASHION

  • 2
5.00 | 5 ocena

O nama - RAS FASHION

Veleprodaja ženske garderobe RAS FASHION nalazi se u okviru trgovinskog centra Belmax, na adresi Autoput za Zagreb broj 20. U svom prodajnom asortimanu nudi žensku modnu konfekciju vlastite marke VIVAT, kao i modele brendova EXPLOSION i STEFANO. Ukoliko želite da Vašim kupcima ponudite moderne odevne predmete, proizvedene od najkvalitetnijih materijala, modna ženska konfekcija RAS FASHION je Vaša nezaobilazna stanica.

Naša robna marka VIVAT koja se proizvodi u Turskoj, obuhvata modele koji su dizajnirani prema najnovijim modnim trendovima i koji su namenjeni poslovnoj, savremenoj i modernoj ženi. Veleporodaja ženske garderobe RAS FASHION u svojoj ponudi ima visoko-kvalitetne odevne predmete, po trendovima italijanske i francuske mode, zahvaljujući kojima smo stekli status uglednog i kvalitetnog proizvođača ženske odeće.


U izradi naših odevnih predmeta koristimo najkvalitetnije materijale, prirodna vlakna i mešavine, zbog čega je naša odeća pogodna za nošenje u svim prilikama. Možemo Vam ponuditi veliki izbor modela ženske odeće koji su istovremeno elegantni i prilagodljivi raznovrsnim prilikama, kao i usklađeni sa najnovijim modnim trendovima. Naša odeća namenjena je svima koji su moderni, spremni na različite izazove i koji brinu za svoj izgled u društvu.


Veleprodaja ženske garderobe RAS FASHION svoje poslovanje gradi na dugoročnim i kvalitetnim poslovnim odnosima što su prepoznali naši brojni poslovni partneri. Modna ženska konfekcija RAS FASHION je nezaobilazni deo u kupovini odevnih predmeta, jer svim našim poslovnim partnerima nudimo kvalitetne proizvode i modele dizajnirane prema najnovijim trendovima, kao i isporuku proizvoda na vreme. Višegodišnje iskustvo, obučeni radnici i kreatorski tim predstavljaju spoj uspeha u poslovanju.


Moderni odevni predmeti, sa optimalnim odnosom cene i kvaliteta
Veleprodaja ženske garderobe vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim uslovima
Ženski odevni predmeti izrađeni od najkvalitetnijih materijala


RAS FASHION, Autoput za Zagreb 20, TC Belmax, lokal 1-6, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

24.04.2018 11:02
Sofija Katanic

RAS Fashon vam nudi sigurno odlican kvalitet odevnih predmeta.Njihova robna marka Vivat koja se proizvodi u Turskoj je poznata ljubiteljima stila.Optimalni odnos kvaliteta i cene,veleprodaja zenske gardarobe,jos mnogi zenski odevni predmeti i to sve na jednom mestu.Potrazite ih!

09.10.2015 11:20
Brankica Cvijic

Postovani,

molila bih katalog za 2015 i cenovnik. HVALA

25.02.2015 01:31
maja kalezic

Dobar dan, molila bih vas za katalog sa cijenama da mi posaljete na email. Da li vrsite dostavu za Podgoricu, kako naplacujete itd. Unaprijed puno hvala.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Veleprodaje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu RAS FASHION
  • RAS FASHION,
  • Veleporodaja ženske garderobe RAS FASHION,
  • RAS FASHION Beograd,
  • RAS FASHION Veleporodaja ženske garderobe radno vreme