Crnogorski suhomesnati proizvodi Delicatea

  • 7
5.00 | 11 ocena

O nama - CRNOGORSKI SUHOMESNATI PROIZVODI DELICATEA


Osnovna delatnost kompanije Delicatea je maloprodaja i veleprodaja delikatesnih proizvoda, kao što su crnogorski suhomesnati proizvodi i sirevi. Specifičnost poslovanja naše kompanije je prepoznatljivost kvaliteta delikatesnih proizvoda koje zastupamo, a vođeni smo idejom da su naši proizvodi kao suvo zlato...

Crnogorski suhomesnati proizvodi koji se nalaze u našoj ponudi, a među kojima se posebno ističe pršut, nastaju po tradicionalnoj recepturi, koja uz izvanredne klimatske uslove planinsko-primorske regije, predstavlja prirodni spoj, čiji su rezultat vrhunski delikatesni proizvodi.

Neki od brendova koje Delicatea zastupa su: Suvo zlato, Mediteranea, Franca, Monte Bianco...

Kompanija Delicatea svojim načinom poslovanja nametnula se kao pouzdan i dugoročan partner, spreman da ispoštuje visoke standarde različitih profila kupaca. Veleprodaja pršuta i drugih suhomesnatih proizvoda, kao i veleprodaja sireva vrhunskog kvaliteta, omogućila nam je da ostvarimo saradnju sa vodećim trgovinskim lancima u našoj zemlji: Delhaize, Dis, Veropulos, Aroma, Profiko, Sool food, Višnjica...

Formiranjem vlastitih maloprodajnih objekata PRŠUTARA, približili smo naše proizvode krajnjim kupcima. Savremeni magacinski prostor, opremljen po visokim standardima, kao i sopstveni vozni park, garant su kvalitetnog i brzog snabdevanja naših kupaca.

Pored veleprodaje i maloprodaje delikatesnih proizvoda, kompanija Delicatea u svom sastavu ima i reprezentativni ugostiteljski objekat, Lounge bar ZVEZDA, smešten na stadionu Crvene zvezde koji pruža jedinstven doživljaj svojim posetiocima.

Donosimo na Vaše trpeze veliki izbor tradicionalnih suhomesnatih i sirnih proizvoda, prirodnih i delikatniih ukusa...

Veleprodaja pršuta i drugih crnogorskih suhomesnatih proizvoda
Veleprodaja sireva vrhunskog kvaliteta

Crnogorski suhomesnati proizvodi Delicatea, Surčinski put 1D, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

24.04.2018 11:07
Ana Jakovljevic

Htela bi da uspostavim saradnju sa vama. Moj posao se bavi organizovanjem svadbenih manifestacija. Veoma mi je vazno da gosti budu zadovoljni sa posluzenjem koje im nudimo. Zanima me vas katalog sa VP cenama,i takodje cena i vreme isporuke.Hvala unapred!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Veleprodaje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Crnogorski suhomesnati proizvodi Delicatea
  • Veleprodaja pršuta pršut,
  • Veleprodaja sireva,
  • Crnogorski suhomesnati proizvodi,
  • Veleprodaja delikatesnih proizvoda,
  • Crnogorski suhomesnati proizvodi Delicatea