Veleprodaja ribe je nacin da do ribe dodjemo po povoljnijoj ceni. Svi znamo da je riba veoma zdrava, odnosno da se preporučuje na našem jelovniku barem dva puta nedeljno. Takođe, opšte je poznata činjenica da stanovnici skandinavskih zemalja ili Eskimi, na primer, mnogo ređe oboljevaju od kardiovaskularnih bolesti, jer se riba uvek može pronaći na njihovoj trpezi.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju VELEPRODAJU RIBE

Novi Sad

Veleprodaja sveže ribe Bio fish
Arse Teodorovića 15 Pozovi

Ukoliko želite uvek svežu i kvalitetnu ribu za Vašu ribarnicu, veleprodaja Bio Fish je prava adresa za Vas. U našoj ponudi nalazi se kompletan asortiman rečne i morske ribe, među kojima se posebno izdvaja najkvalitetniji Bio Fish šaran koji s...
Pročitaj više

Kragujevac

RAK 2020 FISH MARKET
Kopaonička 3b, lokal 25 Pozovi

Najoriginalniji riblji market koji ćete naći u srcu Šumadije sa uvek svežom ribom i taze pripremljenim posnim i mrsnim gotovim jelima....
Pročitaj više

Veleprodaja ribe je nacin da do ribe dodjemo po povoljnijoj ceni. Svi znamo da je riba veoma zdrava, odnosno da se preporučuje na našem jelovniku barem dva puta nedeljno. Takođe, opšte je poznata činjenica da stanovnici skandinavskih zemalja ili Eskimi, na primer, mnogo ređe oboljevaju od kardiovaskularnih bolesti, jer se riba uvek može pronaći na njihovoj trpezi.

Veleprodaja morske ribe

Riba je korisna za naš organizam na mnogo načina. Ona u sebi sadrži nezasićene masnoće, koje preveniraju pomenute bolesti, ali isto tako utiču i na poboljšavanje koncentracije, uspešniju borbu protiv stresa. Riba takođe predstavlja veoma bogat izvor mineralnih soli.

Nezasićene Omega 3 masne kiseline utiču na nivo holesterola u krvi, pa tako štite krvne sudove i srce. Vitamini i minerali, takođe se nalaze u ribljem mesu.

Morsku ribu možete pronaći u veleprodajama i na taj način snabdeti svoju ribarnicu ili restoran. Dodaćemo i to da je morska riba veoma bogata jodom, bakrom, natrijumom i kalijumom.

Veleprodaja rečne ribe

Rečna ili slatkovodna riba sadrži nešto manje natrijuma i joda od morske ribe, ali zbog toga ima vitamine B1, B2, B6 i B12 koji su veoma važni za dobar rad nervnih ćelija.

Ukoliko vam nedostaje kalcijum, tada na jelovnik obavezno uvrstite što više ribe. Masne ribe su takođe dobre i zdrave, ali bi ih trebalo veoma pažljivo birati. Pored toga, bitna je i sama priprema. U ribi je koncentrisana velika količina svih važnih proteina i to do 20 posto.

Masti u ribama ima jako malo, a ta riblja mast je vrlo korisna za ljudsko telo. Primera radi, i ako pojedete veoma masnu ribu, to neće biti štetno, kao kada pojedete masnu prasetinu.

Veleprodaja smrznute ribe

Veleprodajom ribe se bave firme koje na našim prostorima uspešno posluju kroz dugi niz godina i iza sebe imaju niz zadovoljnih klijenata.

Pri tome, te firme su u prilici da vam ponude povoljne cene, brendirane proizvode, kao i širok asortiman sveže i smrznute ribe.

Veleprodaja sveže ribe

Firme koje se bave veleprodajom ribe često su zastupnici velikih svetskih kompanija, zahvaljujući čemu možete odabrati brendirane artikle. Preduzeća se bave i pakovanjem smrznute morske i rečne ribe, kao i prerađevina od ribe.

Pri radu, konstantno se trude da prate nove tehnologije i da modernizuju i osavremene načine poslovanja. U tu svrhu se koriste objekti koji ispunjavaju visoke standarde – veterinarsko-sanitarne, higijenske i tehnološke.

Sve to je važno zbog skladištenja ribe, pakovanja i samog plasmana ribe i proizvoda od ribe. Veleprodaja se obavlja kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Prateći najsavremenije standarde, poslovanje je usklađeno sa odredbama važećih propisa, tako da na taj način funkcionišu sve službe od uvoza do distribucije ka krajnjem potrošaču.

Dobavljači ribe u svojoj floti poseduju najsavremenije brodove, a pri radu rukovode se najvišim standardima koji uključuju stručnost, opremljenost, smrzavanje ribe na moru i dr. Na taj način se može osigurati kvalitet i svežina ribe.

Veleprodaja ribe – cene:

Cene za ribu u veleprodaji je veoma teško dati, čak i orijentaciono, i zbog toga savetujemo da se lično raspitate kod odabranog preduzeća za veleprodaju.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst