Tapetar Lazić

4.2 | 67 ocena
Ulica: Vase Eškićevića 14
Grad: Novi Sad
Tapetar Lazić
Mobilni: 064/
www.lazarotapetarija.rs

O nama

TAPETAR LAZIĆ

Profesionalac sa iskustvom od preko 25 godina tapetarije Lazić stoji Vam na raspolaganju za sve vrste presvlačenja, tapaciranja i repariranja Vašeg starog ili oštećenog nameštaja na području Novog Sada i okoline.

Posedujemo neophodne alate kako bismo mogli da ispunimo sve Vaše želje stručno, precizno i pouzdano. Visok nivo kvaliteta naše usluge garantuje iskustvo, ali i majstorska diploma Dragana Lazića - tapetara, dekoratera i modelara nameštaja!

Na raspolaganju su Vam tapaciranje, presvlačenje ili repariranje:

 • stolica i fotelja
 • kaučeva i garnitura
 • dvoseda, troseda
 • ugaonih garnitura
 • stilskog nameštaja

Uslugu repariranja Vašeg stilskog nameštaja obavljamo brzo, profesionalno i povoljno. Rad sa stilskim nameštajem poseban je izazov kako za klijente tako i za nas, ali smo spremni da na njega adekvatno odgovorimo svojim znanjem i veštinama, na obostrano zadovoljstvo. Ne dozvolite da dragoceni komadi koje ste nasledili završe na otpadu samo zato što niste znali kako da ih sredite. Pozovite tapetara Lazića i udahnite im potpuno novi život.

Bez naknade preuzimamo i nakon završenog posla vraćamo Vam nameštaj, a ukoliko za tim postoji potreba, nudimo i mogućnost rada na terenu. Tu smo čak i ako se samo selite pa vam je potrebna stručna osoba da određeni komad nameštaja rastavi i ponovo sastavi.

S obzirom da posedujemo profesionalan alat nudimo i uslužno štepanje kolegama tapetarima, a Vama mogućnost tapaciranja sa štepanjem kancelarijskih ili sobnih vrata po želji.

Radimo sa svim vrstama materijala - kožom, eko kožom, skajem, mebl štofovima... Vaše je samo da odaberete šta želite po svojoj meri i ukusu, a sve ostalo prepustite nama.

E-mail: lazarotapetarija@gmail.com

Tapetar Lazić, Vase Eškićevića 14, Novi Sad (Veternik)

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Igor Stevanovic
  15.11.2018 03:01

  Pre svega su jako ljubazni, i sve rade veoma kvalitetno. Tapaciranje namestaja je definitivno njihova specijalnost!

  Firme u blizini

  Tapetar Nenad, Marka Peričina Kamenjara 14, Novi Sad
  Tapetar Dane, Marka Peričina Kamenjara 16, Čenej, Novi Sad