Tapetar Nenad

3.0 | 38 ocena
Ulica: Marka Peričina Kamenjara 14
Grad: Novi Sad
Tapetar Nenad
Mobilni: 061/

O nama

Tapetar Nenad pruža kompletne usluge sređivanja nameštaja u Vašem životnom ili radnom prostoru. Domen njegovog rada obuhvata popravku, presvlačenje i restauraciju kako klasičnog, tako i modernog nameštaja, a naše usluge su dostupne u Novom Sadu i okolini.

Svojim predanim radom i profesionalnošću, tapetar Nenad se trudi da Vašem nameštaju podari novi izgled i sjaj. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslu, naš tapetar može da garantuje vrhunski kvalitet usluge, uz strogo poštovanje dogovorenih rokova.

Tapetar Nenad nudi sledeće usluge:

Ukoliko posedujete neki dotrajali ili oštećeni komad nameštaja kome je potrebno sređivanje, taj delikatni posao možete sa potpunom sigurnošću da poverite tapetaru Nenadu. Upotrebom kvalitetnih materijala, štofa ili kože, trudi se da postigne kvalitet izrade koji je jednak originalu. Takođe, radi sa materijalom koji donese klijent.

Ako su krevet na kome spavate ili omiljena fotelja postali neudobni, tapetar Nenad pruža usluge tapaciranja svih vrsta nameštaja. Kombinovanjem tradicionalnih tehnika rada i savremenih alata, brzo i efikasno tapacira različite komade nameštaja: dvosedi, trosedi, ugaone garniture, fotelje, kuhinjske stolice i sl.

Još jedna usluga koju nudi tapetar Nenad jeste restauracija stilskog nameštaja sa ciljem da se očuva njegova umetnička i istorijska vrednost. Neka Vaš životni ili radni prostor krasi estetski lep i komforan nameštaj, uz stručnu i profesionalnu pomoć tapetara Nenada.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 08-20h
nedelja neradni dan

Tapetar Nenad, Marka Peričina Kamenjara 14, Čenej, Novi Sad

Cenovnik

1. Izrada novog namestaja
po meri i zelji kupca
2. Ugaone garniture
od 250
3. Bracni lezaj od
180 -230
4. Trosed od
180-220
5. Dvosed od
120 - 160
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milan Petkovic
  24.04.2018 09:30

  Tapaciranje namestaja sam radio kod taptara nenada i zadovoljan sam, i posle godinu dana namestaj je kao da je juce tapacirao

  Svetlana Miskovic
  24.04.2018 09:28

  Radila sam kod Tapetara Nenada presvlacenje namestaja i mogu vam reci da sam prezadovoljna. Imam utisak da je sve radi kvalitetno i da su jako povoljni. Presvlacenje stolica i presvlacenje sediste stolica rade po veoma pristupacnim cenama

  Firme u blizini

  Tapetar Lazić, Vase Eškićevića 14, Novi Sad
  Tapetar Dane, Marka Peričina Kamenjara 16, Čenej, Novi Sad