Kontakt podaci za vašu firmu

Mystic centar za ulepšavanje

  • 7
5.0 | 11 ocena
Mystic centar za ulepšavanje u Šapcu pobrinuće se da na Vaše najbitnije datume u životu zablistate punim sjajem. Bilo da su u pitanju maturske večeri, svadbe ili venčanja potrudićemo se da se osećate kao princeza iz bajke....
Pročitaj više
Kralja Aleksandra 33, Šabac
Šabac

Frizersko-kozmetički salon Senso 12

  • 1
5.0 | 1 ocena
Podarite najbolju negu Vašoj kosi, posetite frizerski salon Senso 12 u Šapcu. Pored klasičnih frizerskih usluga, u prijatnom ambijentu nudimo i usluge koloracije kose, izradu svečanih frizura, kao i brojne tretmane za negu i oporavak ošteć...
Pročitaj više
Gospodar Jevremova 49
Šabac

Astrum frizerski studio

  • 2
  • %
5.0 | 4 ocena
Astrum frizerski studio pruža kompletne frizerske usluge za žene i muškarce u divnom ambijentu u Šapcu. Stručnost i profesionalnost našeg osoblja, kao i preparati renomiranih brendova, učiniće da Vaša kosa zablista, jer na materijalu ne št...
Pročitaj više
Cara Dušana 44
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Nekako mislim da danasnje frizerke sve vise zive od svadbenih frizura. Bukvalno kad dodje subota ili nedelja, one se raspadnu od posla. Zbog toga, ukoliko zakazano veselje, bolje je da odmah zakazete i svoj termin kod omiljenog frizera/frizerke.
Mihajlo Nastasovic
meni je najvaznije da svecana frizura bude u skladu sa prilikom za koju se izdaje.
Todor Markovic
Po pravilu, ove frizure mogu i moraju da se debelo plate kako pre tako i kasnije. Nista tu po meni nije neobicno.
Ivana Petrovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da se svaka svadbena frizura shvati kao individualna stvar.
Janko Zivanovic
Sto se ovih frizura tice, pre ili kasnije ce kvalitet sigurno doci do izrazaja.
Simona Vucinic
Koliko mi je samo poznato, veoma je bitno da svadbene frizure mogu da budu bas onako ozbiljnog kvalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Petar Jankovic
Pre svega je dobra ideja ako mene pitate zlata vredna.
Marta Dencevic
osnovna je stvar u tome da svadbene frizure uvek moraju bas onako dobro i debelo da se plate.
Ivan Stojanovic
Svadbena frizura uvek mor aposebno da se plati kako vam kojim slucajem ne bi ispala posebno ruzno.
Ljubinka Sreckovic
Ako se vec odlucite da pravite svadbenu frizuru, samo od pocetka odmah treba da znate da je veoma bitno da to platite koliko je potrebno.
Marko Petrovic
Licno mislim da po pitanju svadbenih frizura, zaista treba da se odlucite da budete aktraktivni i privlacni. Tu pre svega mislim na zene.
Nikolina Pantelic
Ipak su svadbene frizure nesto posebno i nesot sto treba da bude originalno. Pri tome, najbolje je da se onda oko toga posavetujete sa nekim strucnim frizerom kao sto je primera radi Igor 64.
Jana Stankovic
Nisam bas neko ko previse cesto kritikuje cene koje imaju ove modern frizerke ali smatram da je I vise nego sramota po kojim oni cenama prave odredjene frizure. Pa za te para, pre bih sama napravili naku prosecnu I normalnu frizuru.
Dusan Markovic
Kada pricamo o kvalitetnim svadbenim frizurama, smatram da su to frizur kojima je u svakom slcuaju potrebno da se na kvalitetan nacin posvetite i da odete na neko provereno mesto na kojem mozete da ih uradite.
Biljana Brankovic
Veoma je bitno da svaka mlada na svojoj svadbi izgleda prelepo. Zbog toga, adekvatna paznja treba da se pokloni svadbenoj frizuri pa cak i da se plati na adekvatan nacin ukoliko za tim ima potrebe.
Marina Zivkovic
Nekako mislim da danasnje frizerke sve vise zive od svadbarskih frizura. Bukvalno kad dodje subota ili nedelja, one se raspadnu od posla. Zbog toga, ukoliko zakazano veselje, bolje je da odmah zakazete i svoj termin kod omiljenog frizera/frizerke.