Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Starmaxx gume
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Starmaxx gume

Slobodno možemo reći da su gume deo vašeg četvorotočkaša koji u velikoj meri utiče na vašu sigurnost i bezbednost u vožnji, a pored toga i na komfor koji imate dok ste za volanom. 

 

 

Upravo iz tih razloga, zaista nije svejedno za koje pneumatike ćemo se odlučiti pri kupovini, posebno što se oni ne kupuju svake godine, što naravno zavisi od toga koliko kilometara prelazi vaš ljubimac.

Letnje Starmaxx gume

Letnja i zimska guma se ne razlikuju samo po obliku i dubini šare, već i u odnosu na materijal od koga su sačinjene. Letnje gume se prave od specijalne mešavine koja se odlično ponaša pri visokim temperaturama. 

Zato vaš izbor mogu biti Starmaxx gume ukoliko želite visoke performanse, kao što su savršena kontrola i udobnost vožnje. Smesa od koje je sačinjen gazeći sloj razvijena je kroz posebne tehnologije, tako da ćete veoma lako upravljati na suvim i vlažnim podlogama. 

Zimske Starmaxx gume

Dubina šare na zimskim gumama ne sme biti plića od četiri milimetara, jer sve ispod toga čini značajnu razliku. Sem toga, vi ste po zakonu obavezni da upotrebljavate zimsku auto opremu, u periodu od početka novembra do aprila. 

Savet je da vozite sa sva četiri zimska pneumatika, koja imaju ujednačenu pohabanost. To bi značilo, da ne smete da vozite sa dve nove i dve „ćelave gume“, jer će tada novi pneumatik da ostvaruje nesrazmerno veću trakciju, što uzrokuje razne neprijatnosti, a u najgorem slučaju može da vas izbaci sa puta. Zato su četiri nove zimske Starmaxx gume pravo rešenje, sa kojim ćete biti spokojni u narednim zimskim sezonama.

Starmaxx gume od 13’

Letnje Starmaxx gume imaju poboljšanu ujednačenost za ravnomerniju vožnju, habanje i trajnost. Svako ko kupuje nove gume želi da mu one što duže traju i da prelaze veliki broj kilometara, svake sezone. Pri tome, vozačima je veoma važno da guma ima dobru stabilnost u krivinama.

Starmaxx gume od 14’

Kada napada sneg, želimo gumu koja nam pruža visoku sigurnost, kao i kontrolu nad snežnim površinama. Sa Starmaxx gumama to ćete i imati zahvaljujući širokim bočnim kanalima i blokovima. Pneumatici ovog proizvođača poseduju visoke performanse nad zaleđenim površinama. 

 

Starmaxx gume od 15’

Smesa od koje su sačinjene zimske Starmaxx gume omogućava da se sačuva elastičnost na niskim temperaturama. Pri velikim brzinama, osigurana vam je udobna vožnja i stabilnost. 

Starmaxx gume od 16’

Kod određenih modela Starmaxx guma, posebna smesa gazećeg sloja ne dozvoljava žrtvovanje otpora gume, a sama struktura osigurava uštedu goriva. Otpor kotrljanja je smanjen, a kočenje u vlažnim uslovima je odlično.

Starmaxx gume od 17’

Zimska oprema podrazumeva i lance za sneg, koje bi trebalo da imate u svom prtljažniku. Naravno, kroz grad ih ne morate koristiti, ali ako naiđete na deonicu koja je prekrivena snegom, na šta vas upozorava i saobraćajni znak, biće neophodno da stavite lance na svoje zimske Starmaxx gume.

Starmaxx gume od 18’

Bitno je istaći, da u uslovima snega, leda i poledice na putevima, upotreba zimskih guma je obavezna, a vozilo koje iste ne poseduje, tretira se kao teže tehnički neispravno, isključuje se iz saobraćaja, a vozač plaća kaznu.

Starmaxx gume – cena:

Cena pneumatika je uslovljena njihovim karakteristikama, kao što su širina, prečnik, visina, i sezona kojoj je namenjen. Tako za zimske Starmaxx gume trebalo bi platiti od 4960 din. sve do 17900 dinara, a za letnje, između 4200 din. i 16500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Nikola Majstorovic

Starmaxx gume suu svakom slucaju gume koje su vrhunskog kvaliteta. To su gume u koje mozete da imate puno poverenje da ce vas odlico posluziti. Kazem to zbog toga posto nisu ni malo jeftine. Cak sta vise, poprilicno su skupe za nas standard.

14.09.2017
Marina Zivkovic

Po meni, ukoliko realno pricamo ne postoje bolje gume od upravo Starmaxx guma. Pre svega, od neke gume zaista ocekujem kvalitet i mislim da sam u stanju da pre ili kasnije uvek do takvog nekog kvaliteta i dodjem.

05.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Samo treba da znate da su ovo gume koje su uzasno dobrog kvlaiteta. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.

21.04.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, tesko da od njih moze da postoj nesto bolje.

07.04.2017
Lea Stankovic

Po meni su ovo ubedljivo najbolje gume u koje sigurno pre ili kasnije mozete da imate puno poverenje.

23.03.2017
Todor Markovic

Sto se ovih guma tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je daleko manje bitno.

09.03.2017
Simona Vucinic

Veoma je bitno da upravo ove gume budu narocito dobrog kvaliteta.

05.03.2017
Janko Zivanovic

Uvek sto se tice ovih guma, kvaltiet treba da svima bude u drugom planu.

04.03.2017
Marta Dencevic

Nisam do sada imala iskustvo sa ovim gumama. uglavnom vozim na onima koje mi muz preporuci.

14.02.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se cini, ovo pre svega mogu da budu gume odlicnog kvaltieta. Sve u svemu ako planirate njih da kupite, sigurno ne bi trebalo da se pokajete.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Kada vec pricamo o gumama koje su ovog kvaliteta, one jednostavno moraju debelo da se plate. To je surova realnost.

18.01.2017
Ivan Stojanovic

ovo su gume vrhunskog kvaliteta, ali je osnovni problem u tome sto ipak nisu za svaciji dzep.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju ove vrste guma, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

13.12.2016
Marko Petrovic

Po pitanju ovih guma, samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesot u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju starmaxx guma, jedino resenje na koje se u potpunosti mozete osloniti je to da posetite radnju Kelena. To je zapravo radnja u koju po tom pitanju mozete da imate puno poverenje.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Sigurno je da su ovo gume koje su vrhunskog kvaliteta. Zbog toga treba da ih i kupite na takvom jednom mestu kao sto je primera radi Roda.

16.09.2016
Dusan Markovic

Starmaxx gume suu svakom slucaju gume koje su vrhunskog kvaliteta. To su gume u koje mozete da imate puno poverenje da ce vas odlico posluziti. Kazem to zbog toga posto nisu ni malo jeftine. Cak sta vise, poprilicno su skupe za nas standard.